עוד 40 דקות ערב אגרוף

ETZ301

New member
עוד 40 דקות ערב אגרוף

ביורוספורט. (אני מקווה שיראו יותר את הזירה האנגלית הפעם)

MikeTyson

New member
עזוב אותך יורוספורט

גועל נפש של איגרוף יש שם. תת רמה ויכולת. מתאגרפים נשקלים עם תחתונים של מיקי מאוס (אל תקח באופן אישי חחח)...

ETZ301

New member
כן האמת שמזמן כבר לא ראיתי

משהו שווה. הם הכניסו לאט לאט את הזירה מגרמניה ודחפו את הזירה האנגלית לצד.

BROWN BOMBER

New member
ביורוספורט משדרים קרבות מגרמניה

רוב הזמן. שם האיגרוף הוא יותר מדי נכון וכלל לא מעניין. אולי הם טכניים אבל אין אקשן בקרבות האלה... רק לעיטים רחוקות משדרים ביורוספורט קרבות מעניינים מארצות הברית...

ETZ301

New member
קרב ראשון:

נואסקואז הספרדי שולח הונגרי אחד לישון בסיבוב הראשון.

ETZ301

New member
דניס בויצוב.

חבר'ה תזכרו את השם הזה. 7 קרבות 7 נצחונות 7 נוק אוטים הבחור חיה רעה. מכה מפילה משאית.

BROWN BOMBER

New member
רק שהמאזן שלו עומד כבר מזמן על...

7, 7, 7. מתי יתחיל להתחרות בצורה יותר אינטנסיבית. בויצוב מתאגרף מצויין אבל כמעט ולא רואים אותו...

BROWN BOMBER

New member
רק שהמאזן שלו עומד כבר מזמן על...

7, 7, 7. מתי יתחיל להתחרות בצורה יותר אינטנסיבית. בויצוב מתאגרף מצויין אבל כמעט ולא רואים אותו...

ETZ301

New member
איך מזמן?

לפני חצי שעה בשידור חי, זה עלה מ 6 0 0 ל 7 0 0

BROWN BOMBER

New member
טעות שלי...

אבל עדיין כמעט ולא רואים אותו.... איפה שודר הקרב? רק מתאגרף אחד שרד אתו שתי סיבובים. את כל השאר דניס פירק כבר בראשון...

ETZ301

New member
ביורוספורט

SPOTLIGHT BOXING הוא שלח בחור אחד לישון תוך 37 שניות

BROWN BOMBER

New member
היה עוד משהו מעניין?

RUSLAN WHITE TYSON CHAGAEV למשל... או שמישהו סוף סוף יפיל את טימו הופמן... לא סובל את הנאצי הזה...

ETZ301

New member
היו כוכבים:

וסקואז- נוק אוט בסיבוב ראשון לוינג- בחור צרפתי נוקאוט יפיה ממכת גוף בודדת בסיבוב ה4 לחרייטוב (אחד החובבנים הרציניים שיצאו מברית המועצות לשעבר).

MikeTyson

New member
חחחחחחחחח הצחקת אותי...

לטייסון היה בתחילת הקריירה 37 נצחונות רצופים עד שהפסיד. אבל עזוב את זה. ב-18 הקרבות הראשונים של טייסון היו 18 נוק אאוטים. ואתה מדבר לי על 7 ,7, 7. מה זה פיס?

BROWN BOMBER

New member
עם תשווה כל מתאגרף לטייסון...

בכל ההיסטוריה לא תמצא יותר מ 10 מתאגרפים שהיו יכולים להשתוות אליו... בויטסוב רק בתחילת הדרך והוא מתקדם יפה מאוד. אפילו ג'ו פרייזר לא ניצח 18 קרבות ראשונים בנוק אאוט. הוא נאלץ להיסתפק ב 11 עד שפגש את אוסקר "רינגו" בונבנה וניצח אותו בנקודות לא לפני שספג שתי נוק דאונים בסיבוב השני.

ETZ301

New member
טייסון

טוב שהזכרת את טיסון: פורמן היציע לטיסון להפוך לבן חסותו (מאמן+מנהל). פורמן כזכור היה אלוף העולם המבוגר ביותר ( 45 ) כאשר טיסון היה הצעיר ביותר. לפי דעת פורמן טיסון שלא הגיע עדיין ל40 יכול לחזור ובגדול. פורמן חש זעם רב כלפי ההנהלה של טייסון. כזכור טיסון הפסיד כבר שלושה קרבות ברציפות. והאחרון היה לקוין מקברייד. פורמן יצא בהפגנתיות מהאולם באמצע הקרב. פורמן: "אני רוצה לעזור למייק וגם יכול לעשות זאת. רק שיתקשר בשבילו אני תמיד זמין" מעניין מה יצא בסוף...

BROWN BOMBER

New member
מעניין שלא שמעתי על זה....

טייסון נמצא בכושר פיזי טוב... הבעיה שלו היא בראש. הוא לא רעב יותר לנצחונות. טייסון בסך הכל מנסה להרוויח כסף ולשלם חובות. אני לא בטוח שג'ורג' פורמן מסוגל לעזור לו. היחידי שהיה מסוגל זה קאס דמאטו המנוח... או אולי עם מישהו יצליח להזיז את אנג'לו דנדי...

MikeTyson

New member
היחיד שיכול לעזור לטייסון זה,

קוין רוני. לא אף אחד אחר. טייסון כנראה שכח את הימים הטובים. רוני היה כמו האח הגדול שלו.

למעלה