רוב הזמן. שם האיגרוף הוא יותר מדי נכון וכלל לא מעניין. אולי הם טכניים אבל אין אקשן בקרבות האלה... רק לעיטים רחוקות משדרים ביורוספורט קרבות מעניינים מארצות הברית...
לטייסון היה בתחילת הקריירה 37 נצחונות רצופים עד שהפסיד. אבל עזוב את זה. ב-18 הקרבות הראשונים של טייסון היו 18 נוק אאוטים. ואתה מדבר לי על 7 ,7, 7. מה זה פיס?
בכל ההיסטוריה לא תמצא יותר מ 10 מתאגרפים שהיו יכולים להשתוות אליו... בויטסוב רק בתחילת הדרך והוא מתקדם יפה מאוד. אפילו ג'ו פרייזר לא ניצח 18 קרבות ראשונים בנוק אאוט. הוא נאלץ להיסתפק ב 11 עד שפגש את אוסקר "רינגו" בונבנה וניצח אותו בנקודות לא לפני שספג שתי נוק דאונים בסיבוב השני.
טוב שהזכרת את טיסון: פורמן היציע לטיסון להפוך לבן חסותו (מאמן+מנהל). פורמן כזכור היה אלוף העולם המבוגר ביותר ( 45 ) כאשר טיסון היה הצעיר ביותר. לפי דעת פורמן טיסון שלא הגיע עדיין ל40 יכול לחזור ובגדול. פורמן חש זעם רב כלפי ההנהלה של טייסון. כזכור טיסון הפסיד כבר שלושה קרבות ברציפות. והאחרון היה לקוין מקברייד. פורמן יצא בהפגנתיות מהאולם באמצע הקרב. פורמן: "אני רוצה לעזור למייק וגם יכול לעשות זאת. רק שיתקשר בשבילו אני תמיד זמין" מעניין מה יצא בסוף...
טייסון נמצא בכושר פיזי טוב... הבעיה שלו היא בראש. הוא לא רעב יותר לנצחונות. טייסון בסך הכל מנסה להרוויח כסף ולשלם חובות. אני לא בטוח שג'ורג' פורמן מסוגל לעזור לו. היחידי שהיה מסוגל זה קאס דמאטו המנוח... או אולי עם מישהו יצליח להזיז את אנג'לו דנדי...