עוד 40 דקות ערב אגרוף

MikeTyson

New member
טייסון הוא טיפש

וטיפשים מנצלים. לך תדע. אולי פורמן יתברר כדון קינג 2 ?

BROWN BOMBER

New member
פורמן בעצמו מתאגרף...

הוא לא יפעל כמו דון קינג. דרך אגב פורמן לפני זמן קצר רצה לערוך קרב פרידה אחרון. הוא הוריד כ 20 קילו מהמשקל שלו והיה בכושר מצויין. כזחור פורמן הפסיד בקרב האחרון שלו לשנון בריגס. פורמן לא אוהב את הרעיון שהקריירה שלו הסתיימה בהפסד והודיע על קרב הפרידה שלו מהאיגרוף. הקרב התבטל בגלל לחץ מצד אשתו של ג'ורג' פורמן...

MikeTyson

New member
חחחחחחחח נחמד לשמוע...

הוא כבר מבוגר. שלא יקח סיכונים מיותרים. אבל עדיין זורם לו האיגרוף בורידים.

MikeTyson

New member
לפי דעתי איזה מתאגרף מתלהב צריך

לקרוא תיגר חריףףףף על טייסון. ויש לנו קאמבקקק - לא רק מבחינה כספית, אלא גם על הכבוד של טייסון. זה יהיה מושלם.

BROWN BOMBER

New member
כבר שכחת את התבוסה מול מקברייד?

אתה זוכר מה אמרתי באותו יום? מקברייד לא ניצח את טייסון... טייסון הפסיד לטייסון!!! אין שום הגיון בקאמבק שלו. שלא יקרה לו מה שקרא לארני שיוורס...

MikeTyson

New member
טייסון הפסיד לטייסון !! נכון !!!

משפט גדול, אהבתי. ויש גם תמונה גדולה. עוד יותר אהבתי...

ETZ301

New member
אני עדיין זוכר את הקרב הזה נגד

פרנסואה בוטה. הוא (טייסון) אומנם ניצח אז בנוקאוט אבל זה כבר לא היה אותו טייסון

MikeTyson

New member
צודק.

1999, 7 בבוקר. שידור בערוץ הספורט הישן והטוב. אני תלמיד חסר חיים בבית ספר יסודי שכל מה שמעניין אותי זה טייסון. 7 וחצי, נוק אאוט ללב של בוט'ה. אני קופץ משמחה.. הולך לבית ספר וכמעט נדרס בדרך. מה גם ששכחתי את הילקוט בבית. :\

BROWN BOMBER

New member
חחח את הילקוט...

אני הגעתי לעבודה בנעלי בית באותו יום.... חחחחחחח

MikeTyson

New member
תצחק אבל ככה הייתי אותה התקופה

חי את טייסון. לא הייתי נושם חודש לפני הקרב. מההתלהבות של הניצחון שכחתי את התיק של הבית ספר חחחחח. אני ואבא שלי ראינו את הקרב בבוקר. אז הייתי ילד בכתה ד' אם אני לא טועה. בוטה התגרה בטייסון בסיבוב ה-1. תפס לו את היד ולא שיחרר. אז טייסון שיחרר את האריה שבו. מכה אחת גמרה את הסיפור. עוד מקרים שקרו לי, לא רציתי ללכת לבית ספר אחרי ההפסד ללואיס (בסוף במילא היתה שביתה חחח אבל הלכתי) ואני לא סולח לעצמי עד היום שהלכתי לטיול שנתי ולא ראיתי את הקרב מול אטיין. ויש עוד...
חחחחחח

MikeTyson

New member
בהפסד מול דני וויליאמס

הלכתי לחבר (זה היה בחופש הגדול, לפני שנה) הדפסנו תמונה ענקית של וויליאמס עם דגל בריטניה אחרי הניצחון וזרקנו חיצים חדים לשק. מי שפגע ראשון עין של וויליאמס ניצח. נחש מי ניצח???????? אני כמובן.

למעלה