עוד 8 ימים, שעתיים ו25 דקות זה יקרה

מיטלוש8

New member
יש לך הצעה אחרת?!

זו הסיבה שלא מצביעים בבחירות. אין ראש ממשלה נורמלי פה! פשוט אין!

TheOrion

New member
אז מה יעזרו בחירות עכשיו?

ולמה לעזאזל הימנים רוצים להפיל את שרון כשאין אלטרנטיבה?

מיטלוש8

New member
כי מבחינתי כרגע

כל אחד עדיף על שרון! ו-כי ביבי הוא נגד התוכנית. עדיף שהוא ינצח ואז לא תהיה התנתקות. שמעתי שעוד אחד מהמורדים בליכוד רוצה להתמודד, שכחתי את שמו... שרון כך כך...מפחיד אותי...

TheOrion

New member
נמנמ

ביבי גם היה נגד דברים אחרים לפני בחירות, ושינה פניו אחריהן. מאיפה הידע שהוא לא ישנה פניו כעת? הבעיה אצל הימין היא שהימין שם מבטחיו שוב ושוב ושוב ושוב בידי אנשים שמשקרים אותו ושיקרו אותו בעבר, ואחר כך מתפלא למה משקרים אותו שוב.

TheOrion

New member
קשה.

כרגע זו לא רק בעיה של הימין, אלא בעיה של כל הפלגים במדינה שלנו. מתי יבוא רגע שיקום פוליטיקאי שמושחת רק במידה?(רואים איזה קל אני לריצוי? לא רוצה פוליטיקאי ישר, רק מושחת במידה.)

הייתכן שאנחנו מסכימים? ../images/Emo13.gif

אנחנו תמיד מסכימים.. מישהו אמר - גם הסכמה על אי-הסכמה, זו הסכמה! משפט חכם, לא?

adishu

New member
שרון - מנהיג אמיץ

שמזמן לא היה לעם ישראל. מבצע את מה שהוא מאמין בו למרות שזו התאבדות פוליטית. היפסיד את מקומו כמנהיג הליכוד כי לא הלך אחרי הפופוליזם. שרון מאמין שההתנתנתקות היא לטובת מדינת ישראל והוא מבצע זאת במחיר אישי כבד.

מיטלוש8

New member
נכון

אבל על דבר כמו ששרון עושה עכשיו אין כפרה. אני בחיים בחיים לא אצביע לו. ואין לי פיתרון, דיברנו על זה בשבת, שאין ראש ממשלה...

craperz

New member
אין כפרה.... רחמים ממש

חלאס לעשות עניין כבר עיצבנתם את כולם סך הכל לעבור דירה ולקבל כסף זה לא כאילו אלוהים גר בגוש קטיף

תודה גם לך על התזכורת..

פורום נחמד זה, כל יום מישהו אחר דואג להעלות לכולנו את המצב רוח. אחי, אתה יכול להסכים עם המהלך, ויחד עם זאת להיות רגיש לכאב ולסבל אותו חשים המשפחות. תחשוב על זה. יום נעים!

בדיוק משום העובדה שהודעות

נאצה אחרות לא נמחקות.... במיוחד הודעות שמצורפות בהן תמונות של נאצים.

NimrodOZz

New member
סאדיזם.

כל אחד והסטיות שלו, מצד שני אתה לא חייב לשתף אותנו בהן. אז אל. עוז.

למעלה