עוזבים/חוזרים לפורום.

TOUSH

New member
אהובים שלי../images/Emo25.gif+../images/Emo24.gif

אני נוטשת אתכם לשבוע, אני טסה לנורבגיה הערב
אני יתגעגע אליכם בטירופיייייי
שמרו על הפורום ואל תעשו בעיות ליאיר
אם יצא לי לשבת שם על המחשב אז אני אתחבר לדבר איתכם קצת...
שיהיה לכם סופ"ש מהמם אוהבת
רעות

חזרתייייייי...חוויותת..:]]

חזרתיי למרות שלא כתבתי פרידה אבל מלאאאא זמן לא הייתי ובעיקרון בחמישי שישי ושבת הייתי בסופ"ש..=]=] אז ככה יצאנו בחמישי בלילה בלילה ב-2 וחצי לפנות בוקר..הטיול היה מאורגן שזה בעיקרון רוב הקבוצה היא דתייה חוץ מהמשפחה שיילי ומשפחה אחת של דודים שיילי..והיו שם כל השישי שבת הרצאות של אחד שכחתי ת'שם שלו וההורים הלכו וזה.. הקיצור יצאנו ב-2 וחצי לפנות בוקר עם מלאא תיקים וזה..וזה היה הכי הכי בצפון כמעט במטולה היינו 10 דק' ממטולה..טוב אז נסענו וזה ואני שמעתי מוזיקה והכול ונשארתי רק עד שעברנו את עפולה ערה..ראיתי את עפולה כזה בחלקית כי לא היינו ממש ממש בפנים והיאא יפהה מאודד..ממש נחמד שם..=] ואז החלטתי שאני הולכת לישון אז ניסיתי להירדם על התיקים כזה וכל 5 דק' זזתי..חחחח..ובסוף ב-5 לפנות בוקר הגענו לאיזה מקום אחד ששם כל הקבוצה אמורה להיפגש כי הם באים באוטובוס השאר רק אני ודודים שיילי באנו במכונית ואז שתינו תה וזה וסתם חיכינו להם והם באו רק ב-7..ואז סתם התפללו שחרית וזה והייתה הרצאה קצרה של חצי שעה...ואז התחלנו לנסוע למקום אחר וזה עליות וירידות כזה ונסתמו לי האוזניים עד שזה השתחרר לי שהגענו למישור כזה כי זה היה בתוך יער ונסענו למקום אחר היינו שם שעה וחצי שעתיים ואז התחלנו לנסוע למלון אני ובנדוד שלי כבר רצינו להגיע למלון וזה...ואז בדרך בקרית שמונה אנחנו עצרנו והם המשיכו כי קניתי כפכפים חדשות מ'זה יפותת שאהבתי ואכלנו ארטיק והתחלנו לנסוע לכיוון המלון עברנו בדרך בהרבה מקומות בקריית שמונה וזה ובסוף הגענו למלון קיבלנו 2 חדרים צמודים עם דלת מקשרת וחדרים גדולייםםם הכול היה כפולל מקרר שולחנות טלוויזיות שידות מראות הכול היה לנו כפול בקיצורר..=] ואז אבא שלי שכח ת'מכנס בבית מכנס שבת אז הוא הלך לקנות מהר מהר וחזר ואז ירד איתי ועם בנדוד שיילי לבריכה אבל היא הייתה מקורה ואל בריכת קיץ אז לא יכולתי להשתזף..=[אבל היה כיף היינו שעה ככה חצי שעה כי היינו עייפים ואז חזרנו וזה והתקלחתי והכול והתלבשתי בגדי שבת ואמרתי לזיווש שתתקשר אז יצאתי החוצה לדבר איתה כי לא הייתה ממש קליטה אז דיברתי איתה במסדרון והתחלנו לדבר על מעליות וכאלה וכל מיני אני מתהה על הילדהה הזאתת אייןן כפרעלייההה..היא העסיקה אותי לפחות לרבע שעה נראלי לא'דעת היה כיפפ לדבר איתהה..:]] אח"כ חיפשו אותי כי חשבו שאני במרפסת ואז אמרתי לה שאני הולכת להגיד שאני הייתי שם אז סגרנ ת'שיחה ואז הלכתי ונכנסתי לחדר והכול ונחתי קצת ראיתי טלוויזיה ואז הם הלכו לבית כנסת וזה וקראו לנו למטה אכלנו ואז עלינו לחדר ראינו טלוויזיה בחדר שלנו אני בנדוד שלי ואחותי ורק ההורים נשארו למטה היו לנו 3 מיטות במקום 2..ואז נרדמנו ובנדוד שלי נרדם אצלנו..למרות שהוא רצה אצל ההורים שלו אבל הוא כבר ישן..חחח..ושקמתי בבוקר קלטתי אותו..חחחח..=] ואז ישר ב-7 בבוקר 8 הדלקנו טלוויזיה וזה ואז ירדנו לארוחת בוקר וחזרנו לחדר וסתם שיחקנו קלפים וכל מיני ואז ראינו טלוויזיה ובנדוד שלי החליט ללכת לבריכה לבד..חחחחח..אז הוא הלך כי אבא שלי ישן ולי לא היה כוח אז אני ישנתי בינתיים ואז הוא חזר אלינו לקחת ת'כיפה הלך עם אבא שלו וחזר אלינו..חחח..כל הזמן הוא הלך וחזר...חחח..אז ראינו השיר שלנו חצי ואז אבא שלי קם ושאל אם נרד למטה אז ירדנו וקנינו ארטיקים וחזרנו ובינתיים אבא שלי הלך להרצאה וחזר באמצע ואמר לי אם באלי ולכולם לבוא איתנו אבל הם לא רצו אז רק אנחנו הלכנו וראינו כל מיני סוסים יפייםםם וכל מיני דברים וחזרנו ואז המשכתי לראות איתם טלוויזיה והיה צחוקים ובכל הזמן הזה כל השאר בהרצאות..חחחח...ואז הלכתי ללמוד בחדר השני להיסטוריה וזה וסתם העברתי ת'זמן כי היה לי מבחן בראשון וב"ה שעברתי אותו כבר..ואז חזרתי אליהם לשחק איתם קצת והצטלמתיי 4 תמונות ככה..אולי 5..ובסוף ב-8 וחצי אמא שלי באה ואירגנו הכול ועד שיצאנו היה רק רבע ל-10 ועצרנו בדרך לאכול משו כי לא אכלנו כלום מהבוקר חוץ מהצהריים שלא ירדתי לאכול כי לא הייתי רעבה..אז אכלנו בדרך והמשכנו והגענו רק ב-1 הביתה וכל הדרך ישנתיי..ובסוףף הגענו ב"ה והייתי מרוצה ושמחהה ישר הלכתיי לחרוףף ולמחרת קמתי גם בזמן..לבצפר..:]] היה מדהיםםם וכייףףף בימים האלוווו..נהנתיי מככלל רגעעע...וצ'ה שובבב..=]=] יצאאהה לי מגילהה ענקיתת תודה למי שקורא..:]] וזיושש אני מתהה עליייךךך יפהה שיילי איזה מותקק של ילדהה היאאא..איןן איןן עלייה..שדיברנו על מעליות איכשהו הגענו לזה..חחחחחח..ממה נשמע ומה קורה ואיך היה היום וזה הגענו למעליות..חחחחח תודה לקוראים..ומגילה ארוכה מאודד יצאא ליי..=]

חחחזרררררננווווו../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo108.gif

הטיול היה כזה מקסייםםם
אני ורעות פשוט יצאנו משם מאוהבות
אווחחח בכל מקרה נורא היתגעגענוו
אני מניחה שרעות עוד מעט תיכנס גם לפורום.. בכל מקרה חוויות יותר מאוחר
מתעללייככםם

חזרתייייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

וואיייייייי איזה טיול שווה אלוהיםםםםםם ביום הראשון- באנו לבצפר ב7 והמסלול הראשון שלנו היה בהר מירוןן דווקא היה מסלול קל גם כל המסלול שני ידידים שלו עשו תורנות מי יחסחוב לי תתיקק
וואיי והגענו לאחוזהה והתעלפנווווו זה היה בית מלוןן!! וכל הלילה עד 12 שהיה כיבוי אורות
התשגענו שםם ובכיבוי אורות כל שנייה ניסינו לצאת מהחדר וללכת לחדרים של ילדים מהכישבה והרכזת שיכבה עמדה כל הלילה בחוץ ושמרה ואז היא התחילה לצעוק עלינו ואחרי איזה 6 פעמים כאלו היא באה אלינו בחדרר ועשתה לנו שיחההה!!
אההה וגם שכחנו בלילה היינו בבריכה כל השיכבהה
ביום השני- היה לנו מסלול ק=========שששש=========ההה!!! אההה אבל לפני זהה המורות שהם עשו השקמה הם גילו ש3- בנות כאילו שהם חברות שלי נישארו לישון עם הבנים בחדרר
ואל תישאלו מה עשו להםםםםםםםםםםםם וואיי מיסכנות כי אמרו שאסור שבנים ובנות ישנו ביחד באותו חדר בלילהה
וואיי היה מצחיקקקקק
ובמסלול היינו בצפת העתיקה וגם סחבו לי את התיק כל המסלול
וואיייי ולא יכולי זה היה מסלול ממש קשה של 8 שעות אבל בסוך המסלולל היה לנו טונהההה אוכללל!!! פיצותת והכלל בטאבוןןןןןן!!!
וואייי והיה עוד מלא צחוקים אני לא זוכרתת ועוד מעט אני יעביר תמונותת עוד איזה חצי שעהה
אהה

אייללוש

New member
אל דגאגי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifתהני ב../images/Emo160.gif

נסיעה טובה
רעה תקחי אותי איתך גם
אני אכתוב אח"כ משו

חזרתיייייי../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

התגעגעתם אלי
כי אני מאוווווד
כפי ששמתם לב לא הייתי פה שבוע או מש'ו כזה בגלל כל העומס במבחנים שלי
אבל עכשיו סיימתי עם המבחנים והשבוע שיהיה לא יהיה לנו שום בוחן ושום מבחן
[[[[[[[איזה כיייייף
]]]]]]] ועכשיו אני פה
*עוברת על הפורום*:]] לסיכום: התגעגעתי מלאאאאאא
ואני מתעליכםםםם
רעות

מאשה

New member
שירוש../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאני ..

שמחה שנהנת!ואני צ'ה תמונות..נעעעעעעעעעעעע

hila846

New member
יאא שירווווש../images/Emo24.gif

ברוכה השבבה
שמחה שנהנת מחכה לתמונות

אייללוש

New member
לא התגעגעתי../images/Emo4.gif

ככה
לא כותבת שדברת איי בכלל
סתם[למרות שלא
]התגעגענו ודברי איתי דחוף
שנקבע מתי נפגש
אולי השבת אינ יעשה את מה שאמרתי לך...ואם אפחת לא תרצה מקס' אני אלך אלייך
(ברגל
)

חחחחחחחחחחח ותודה לכולםם!!

ואיילה שכחתיייי
כן דיברתי עם איילההההההההההה!!!!!!
אממ והעברתי את התמונות למחשב אבל אני יכולה לשלוח רק במסנג'רר!! אני לא מצליחה לעלות לפורום

וואייי איזה כיף היהההההההההההה

גם בכל הנסיעות שהיו הייתי במושב הזה של ה5 בסוף באמצעע שם הכי דאחקותתתת וואייייי זה היה טיול קצרררררררררר!!

למעלה