עוזבים/חוזרים לפורום.

../images/Emo24.gifשמח שנהינתן

ואני לא מאמין אבל התגעגתי לשתיכן

../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה פסדר גם אנחנו היתגעגענו
תודעע עדווו

החוויות שליייי../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

הקדמה: תתכוננו למגילה
היום הראשון: קמתי בבוקר בשעה 4 וחזרתי לישון ולאחר מכן קמתי ב- 5 וחצי:] התלבשתי והתארגנתי ואני ואבא הלכנו לאסוף את עינב מהבית שלה ובזכותי היא הביאה מכנסיים
כי הזכרתי לה
הגענו לבצפר וראינו שמה ת'מדריך לטיולים – שמוליק וכמה בנות:] ואז נכנסנו לאוטובוס, ישבנו מקדימה [כמובן], ופתאום נכנס מאבטח הכי הכי חתיך מכל המאבטחים שבעוווווולם
ואז ישבנו בוהות בו
ואז מישהי שקוראים לה חבצלת אמרה לו "בועז" וכל הזמן אמרנו איזה חתיך בועזזזזזז
ובסוף בכלל קוראים לו אבי
לידו ישב המאבטח בעצם של הכיתה שלנו שהוא: רועי:]] ואבי [החתיך המושלם] היה המאבטח של כיתה ח' 7 [הכיתה שלנו לשעבר ואם היינו שם איתם ואיתו אז הוא עוד לא היה חי
] ואז לחברה שלי היה חבר והיא רצתה להיפרד ממנו אז היא אמרה לרועי את כל הפרטים עליהם והוא הציע לה מה לעשות וזה כמובן להיפרד
ואז שמעתי שרועי אמר לאבי שהוא לא הרגיש בנוח שהוא אמר לה שהיא צריכה להיפרד ממנו בגלל שאולי הוא יתעצבן או מש'ו כזה ואז אבי אמר לו:"עשית מעשה טוב וזה כבר טוב" איזה חמוווווווווד
ובגלל שעשינו רעש לאבי כבר היה נמאס מאיתנו והוא אמר כמה רעש הן עושות
עינב התבאסה מזה אבל אני השכתי להלחם על אהוב ליבי
ואז חזרנו לאוטובוס, נסענו:]] ואז ירדנו לאכול ארוחת בוקר [שאכלתי כבר באוטובוס] וכל הזמן הסתכלתי על אביייייי
הוא כזה מווווווושלםםםםםם
באוטובוס - כדי שהוא יתייחס אלינו פיתינו אותו בממתקים
וכמובן שהוא הסכים
אח"כ ירדנו מהאוטובוס וטיילנו איפה שהוא שם במדבר
[אבל כמובן שעיניים שלי היו רק אבל רק על אביייי
]. חזרנו לאוטובוס, ירדנו לאכול ארוחת צהריים:] ואז עלינו לאוטובוס, ואבי ישן
ירדנו, והיו מערות ולא רציתי להכנס כי זה היה ממש צר
ושוב בהיתי באבי
חזרנו לאטובוס בדרך לאכסניה:]] בדרך כבר התיידדנו איתו סופייייית
חחח, כל הצוות מקדימה דיברו על פוליטיקה ואני לא הבנתי כלווווום וכזה שאבי אמר מש'ו אז אמרתי כל הזמן "נכון, הוא צודק"
ואיזה חמוווווד
הוא כזה צחקקקק
איזה נשמה טהורההההה
ואז הגענו סוף כל סוף לאכסנייה:]] באכסנייה
הגענו לאכסנייה ושמענו איפה החדר של אבי וכל המאבטחים [חדר 52 למעוניינים
] ואז הלכנו לחדר אוכל, שתבינו שישר שהגענו לא התקלחנו
ישר לאכול
אכלנו, ואז....הלכנו לחדרים ומה אנחנו רואות |תופים| ג'וקיםםםםם
ובשביל ג'וקים צריך מטאטא אז הלכנו לחדר 52 [כזכור לכם החדר של המאבטחים ובינהם אבי
] ואז ראינו את אבי מוריד נעליים
וכזה אמרנו לו שאנחנו צריכות מטאטא והוא לא הבין כלווום וכזה נכנסנו לחדר שלו ואמרנו לו שיש לנו ג'וקים ואם אפשר לישון בחדר שלהם?
אבל כמובן שאי אפשר
ואז הם אמרו לנו שאנחנו חוצפניות
חזרנו לחדר, והתיידדנו עם הכפרגניסטיות
הצטלמנו איתם והיה כיייייף:]] אח"כ חזרנו לחדר והלכנו לבקר את כווווווולם
והיינו אמורות לקום ב- 3 וחצי לפנות בוקר אבל בסוף המורה חני אמרה שאנחנו קמות ב-6:] אז הלכנו לישון ב-1 וחצי נראלי או יותר מאוחר
וכמובן שחלמתי על אבייי
חלמתי שמגיע הבוקר והוא מעיר אותי ונותן לי נשיקת בוקר טוב ולוקח אותי על היידים שלו לאוטובוס
איזה חלומייייייי
פרטים על היום השני אחרי ה-פ-ר-ס-ו-מ-ו-ת

שתוקקקקקק../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif

אם היית רואה את המושלם הזה לא היית חושב שאנחנו ממש חוצפניות

חחחח אתן והאבי שלכן ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

רואהה שנהנתןן וכל הטיול הייתן עסוקות באבי חחחח גמלנו היה מדריךך מזה חתיךך אבלל באמתת שלא הסתכלתי עליו כל הטיול חחח

חלי 66

New member
איזה נעל אתןן

מה התביישתן ממנו למה לא דיברתן איתו|?
הייתן צריכות את הדס רק היא טובה בזה העיקר שנהנתן שנהנתן

החוויות של היום השניייייי../images/Emo99.gif

המורה שלנו - חני, העירה את כל הבנות בחדר שלנו ואמרה לעינב: "עינבי קומי, מה את ישנה עם בובה
" וזה היה כזה מצחיייייק
ופתאום היא מביאה לנו צ'ופר כזה על הבוקר
אח"כ שטפתי פנים, צחצחתי שיניים, התלבשתי וסידרתי את כל הדברים שלי
ואז הלכתי להתפלל איפה שכולן התפללו בחוץ..ואחרי זה הלכנו לאכול ארוחת בוקר
ושסיימנו אני ועינב הלכנו להצטלם בחוץ וראינו איזה גוזל קטן וטיפלנו בו והאכלנו אותו, ואמרתי לעינב שאני רוצה לראות מה קורה עם אבי שלי
ואז הלכנו וראינו את כל המאבטחים יושבים על הדשא בחווווווץ
ואבי כזה צחק ושכב על אחד המאבטחים
איזה מאמייי
הסתכלתי עליו כמובן
והלכתי לי... אח"כ הוא קם והלך לאכול ארוחת בוקר וכמובן שאני ועינב הלכנו לדשא ושכבנו איפה שהוא שכב
אאאאאא
ואז הלכנו לחדר אוכל וראיתי את אבי אוכל
איזה מתוק.. ואמרו לנו ללכת לאוטובוס כדי להמשיך בטיול..ופתאום מה אנחנו רואות באוטובוס
ילדה מ'ח7 יושבת לנו במקומות שלנו מקדימה... צעקנו עליה שהיא תקום ואפילו הסברנו לה למה [בגלל המאבטח כמובן] והיא אמרה שהיא תפסה את המקום ראשונה ושזה לא מקומות קבועים, בלה בלה בלה... וניסינו לשכנע אותה לקום אבל היא לא רצתה...אז לבסוןף אני ועינב ישבנו מאחורה בוהות בטלויזיה שמשם משקיף אבי החתיך.. הוא היה נראה עצוב [בטח בגללנו] אבל המשכנו להלחם עליו ותיכננו תוכנית איך להחזיר לנו ת'מקומות שלנו ולעינב היה רעיון שנחזור מהרכבל לאוטובוס אז נתפוס ת'מקומות שלנו ואז ירדנו מהאוטובוס וח'7 עם אבי המאבטח עלו לרכבל ושאבי הלך אז החולצה שלו נגעה בייייי
זה היה כזה חלומיייי
ואווו הוא נגע ביייייייי איזה כיייייף זה היה
חיחייחיחי ואז הוא עלה לרכבל והסתכל עלי
ואני עליוווו
ושהם יצאו אנחנו עלינו וזה היה ממש יפה:] אח"כ המשכנו ללכת וניסינו להתיידד עם רועי [ החבר המאבטח של אבי] חח, אז דיברנו איתו... אח"כ חזרנו לאוטובוס ולא הצלחנו לתפוס ת'מקומות שלנו:] אבל אני וחברה שלי - רעות א. ישבנו מאחורי דבי וירדן [הילדות שתפסו לנו ת'מקום] ורעות תמיד הציעה לו ממתקים והוא לא תמיד לקח אבל רועי לקח וזה היה כזה מצחייייק
כי ילדה אחת הביאה למאבטחים במבה ורועי לקח והבמבה נשפך עליו.. מסכן
.. ואז הסתכלתי כל שניה על אביייייי
והוא שילף גם מבטים עלי:] ירדנו מהאוטובוס והמשנו ללכת למעיינות מים ואני נכנסתי רק קצת ואני ועינב ישבנו ליד אבי שלא נכנס לבריכה וליד המאבטחים ואני ועינב שמענו את אבי אומר ככה: "אני יודע שאני בנאדם אגואיסט, והלכתי יום אחד מכות עם איזה מרוקאי במועדון והחטפתי לו מכות"
אני ועינב היינו המומות, פשוט המומות, אמרתי לעינב והיא אמרה לי שהוא בכלל לא אגואיסט, הוא ממש נשמה טהורה ופשוט לא הבנתי למה הוא אמר את זה... אח"כ המאבטחים שיחקו באבנים מי זורק ת'אבנים הכי רחוק
ואני הייתי שקועה באיך אבי זרק
אוחחחחח, מה הייתי עושה לו אם הייתי בגיל שלו
... אח"כ המשכנו ללכת חזרה ואכלנו שם את מה שהכנו בבוקר לארוחת צהריים ושתיתי טרופיות וראיתי את אבי אוכל על השולחן, הוא היה כזה מתווווק... ואז הלכנו לאוטובוס כדי לנסוע הביתה וגילינו שהעבירו אותנו לאוטובוס של ח'8
ממש כעסתי שלא היינו עם אבייי:( אבל בסוף גם העבירו אותו לאוטובוס של ח' 5 אז הלכנו להיפרד ממנו ואמרנו לו ככה: "העבירו אותנו אוטובוס כי האוטובוס שהיינו בו הוא רק לשוהם" ואז הוא אמר: "מה לשוהם?" ואמרנו לו: "כן, וסליחה שעיצבנו אותך" ואז הוא חייך את החיוך המהמם שלו" ואמרנו לו "ביי ביי" והוא חייך:] איזה חמוווווווווווד
אח"כ אני ועינב חיקינו ת'מאבטחים שהם שיחקנו באבנים
והנהג המפגר הרוסי הזה לא הסכים להכניס אותנו לאוטובוס עד שאין מורה
איזה דפוק.. אז חיכינו ואני ורעות הלכנו לאמר לאבי שוב ביי ביי אבל לא ראינו אותו
ואז סופסוף עלינו לאוטובוס שוב חלמתי על אבי והפעם ש... "אני לבד באוטובוס בוכה, ופתאום אבי עולה ושואל אותי "מה קרה?" ואני אומרת לו שקיבלתי מכה והוא מטפל בי ואח"כ אמרתי לו תודה:] ושהוא ממש עזר לי.. והוא נרדם עלי
" ופתאום הייתי חייבת מלא לשרותים ואני ועוד ילדה ירדנו לשירותים באיזה חנות אחת..חזרנו והמאבטח ישן ממש מצחייק
הוא היה כזה עם אטמי אוזניים ופתח וסגר כל שניה את הפה
אח"כ ירדנו להפסקה הכי גדווווולה וראינו את אביייי
מיד עלה לי חיוך על הפנים וכל שניה הלכנו אחריו
ואז האוטובוס שלהם נסע ואנחנו היינו תקועים עם פנצ'ר בגלגל:( כ"כ התאכזבתי.. ואז סידרו את זה ונסענו שאני חולמת ת'חלום השלישי שלי על אבי ששכחתי על מה זה היה
וכל שניה אמרתי לעינב שאני ממש מתגעגעת לאביייי
ואז הגענו לבצפרררר
וראינו את חבצלת שהיתה באוטובוס עם אבי ושאלתי אותה איפה אבי והיא אמרה שהוא נסע עם המכונית שלו לפני 10 דקות, ואווווו אם היינו מגיעים לפני 10 דקות יכלתי להיפרד ממנו
אוווווף... ואז אמא של עינב הגיעה והיא הסיעה אותי הביתה ואיך שהגעתי אמרתי לאמא שלי שאני מאוהבת במאבטחחחחח
חיחיחיחי, ואמרתי לה שהתגעגעתי לאוכל שלה
והיא הסמיקה לה ואמרה: "איזו מחמאה" חיחיחייח וככה הסתיים לו הטיול הכי שווה בעווווווולם עם המאבטח הכי הכי חתיייייך בעולם
[[[[[יותר מיהודה לוי]]]]] איך אבי נראה
צבע שיער: שטני
צבע עיניים: כחול - תכלת
צבע גוף: חום
צבע שערות בבית השחי: שחור
ובקיצור: מממממווווושששששלללללםםםםם

hila846

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ואיי הרגתם אותי הכל פה על אבי
קרועות:p

למעלה