עוזבים/חוזרים

אביחי 33

New member
חבריי המקסימים!

לצערי, אני בשבוע חרישה עם מבחן ומתכונת ע=נ=ק=י=י=ם, בהיסטוריה ומתמטיקה, ככל הנראה נתראה בסופ"ש, עד אז... תשמרו על הפורום הכי טוב שיש בלי באלגן ליאיר
אם יש בעיה מסוימת, אני בפל' למי שיש...
אביחי

אייללוש

New member
אנשים אני עוזבת../images/Emo7.gif../images/Emo124.gif

אנשים לצערי הרב אני לא צוחקת..
לקחו לי את המחשב-אני ממש הסתבכתי ואני לא יודעת מתי יחזירו לי
אני אוכל לפעמים להכנס בשעות כאלה שזה אומר רק לפנות בוקר אצל אחי שי[שבכיתה ו'=הוא ישן ואני עושה הכי שקט שאפשר שלא יקום ויסלק אותי
-אולי אני יברח מהבת ואלך לחן
]ורציתי להגיד שאני אוהבת אותכם ואני לא בטוחה שאני אראה את ההודעות פה שכתבו לי בכלל עד הודעה חדשה...[בינתיים אני רואה אמ"ל-הקלטות
] אוהבת אותכם בלי סוף
-
-ענקייייייי ענקיייייי[ובצער רב
] איילושלוש

אייללוש

New member
אנשים הודעת עזיבה מזיווש../images/Emo10.gif../images/Emo99.gif

אניי עוזבבתת
אבלל רקק ליומיים
יש ליטיול שנתי מחרר לחיפהה ואני יתגעגע מלאאןןן לכולםםםםםםם הכי הכי בעולם באמת תיהיו ליי חסריםםם מי שבאלוו להתקקשרררררר שיבקש מאיילה
אנני יחזור ביום שלישייי בלילהה כנראה אני יכתוב ברביעי או בשלישי אם יהיה לי כוחח נקווה שיהיה כיףף חחח המבין יביןן
אוהבתת את כולכםם המוניםם ויתגעגעע אילההה אורלושש שירוששש ודסוושש דבריי איתיייי
מואההה
-
- זיווש

יעל 13

New member
עוזבת...../images/Emo10.gif

עד יום חמישי.. מחר ב6 בבוקר אני יוצאת לטיול שנתי...יהיה הכי שווה בארץץץץץ טיול גמלים, טיול אופניים, טיול בלילה, תהיה מדורה ויספרו צ'יסבטים, בריכה, טיול באיזה מקום... יהיה מזה שווההה לא כמו שנה שעברה
שנה שעברה עצרו אותנו כל שניה כדי להראות כמה הכלנית יפה...
וכמה הרקפת פורחת
יהיה שולטטט אני אתגעגע
מי שרוצה מוזמן להתקשר אני אהיה בפלאפון
ולמי שאין ת'מספר שיקח ממיכל או הדס

KATYUHA

New member
../images/Emo164.gifנו מי ראה את הטקס?../images/Emo164.gif

יו חמודים אני מה זה התגעגעתי אליכם!!!בגלל שהלהקה בה אני משתתפת היא הורה אז יש לנו המון הופעות ובזמן האחרון היה מוצף אז סליחה שלא נכנסתי...אבל שתדעו אני התגעגעתי וגם חשבתי עליכם! טוב אז מכווה שאתם עדיין אוהבים אותי למרות שאין אותי הרבה.... ואני מכווה שמישהו ראה פה את הטקס שהיה בהר הרצל ונהנה!

KATYUHA

New member
../images/Emo180.gifמחר אני נוסעת לטיול../images/Emo180.gif

מחר אני נוסעת לטיול ויום חמישי ושישי יש לי חזרות ממש קשות להופעה אז חמודים עוד הפעם אנחנו נפרדים
אבל!!!!!!יום שבת יום ראשון יום שני ויום שלישי אני אהיה איתכם!!!!

זיוו2

New member
חזרתתתיייי../images/Emo20.gif

ואייי כלל כךך התגעגעתי אליככםםם אין לכםם מושגגג כמההה!!! היההה ממש ממש כיףף ומצחיקקקק~!!! טובב אזז ככהה... הגענו לבצפרר כרגיל
מאוחרר חחחח יצאנו בערך ב8 ורבע מהבצפרר לכיוון חיפההה היינו ברכס אצבע המדריך שלנו היההה ממש ממש מפגררררר הוא לא הכיר תמסלול ניראלי הוא חושב לאן ללכת ואנחנו אחריו מפה לשם עד שהמורה שלי התחילה לצעוק עליוו כאילו המנהלת
היהה קורעע וגם בהתחלה פיצלו את הכיתה שלנו אז דחפו אותי ואת חברות שלי לאוטובוס של כיתה אחרת וזה היה מזה בלאגן אבל בסוף הסתדרנו והיינו באוטובוס של המנהלתת כמה היא צעקה על מי שעמד חחחח אחר כךך במסלול נכנסו למערהה כזאת אבל המדריך ניסה לספר סיפור והיה בלאגן עשינו לו רעש וזה אז אני כבר התייאשתי ואני וחברה שלי יצאנו במילא אפחד כמעט לא ניכנס המשכנו תמסלול ואז נסענו לכיוון חוף דורר והרשו לנו להיכנס רק עם הרגליעים אז נכנסנו והתחלךנו להצטלםם וזה היהה מזה כיףף שםםם בנינווו דברים בחול הבנים האלה עשו זייןן האמממ סליחה עעל הביטוי פשוט לא הייתה מילה אחרת חחחח אחר כך נסענו לכיוון המלוןן והנהג שעה חיפשש אותוו הגענו אני וחברות שלי קיבלנו סווייטהה ענקיתתת ם חחדר בתוך חדר ואמבטיהה ואזה והיההה מזה כיף ואז ירדנו לאכול ולא היה מה לאכול אז הלכנו להתקלח והזמנו פיצה יאמיי
איזה גנבים הם 62 שקל עלה לנו מגשש אחדדד בלי שתייה אפילו בבאר שבע זה הרבה פחות חחח מזה משנה העיקר סבענו קיצר הסתובבנו אחר כך במלון וזההה ואזז אני וחברות שלי התחלנו לדפוקק בחדרים של ילדים וחשבנו שהכל שם זה ילדיםם מהשכבהה קיצר דפקנו באיזה חדר והערנו מישהו שהתארחח במלוןן ההואא התעצבןןן ייצאאא חתיכתת סתומותתת מה אתן דופקות ככה אני אזמין לכן משטררהה ימפגרות ימטומטמותתת אז חברה שליי בשיא הטיפשות אמאש'ך מטומטמת והואא כמעט הרביץ לנו מזל שהחדרן בדיוק בא וכולם ברכו ורק אני וחברה שלי נשארנו והיא מתחצפתת אליוו ואז החדרן בא והוא צעק עליו מסכןן הוא ממש מפגר הוא כמעט הרביץ לנו באמת אני לא צוחקת אני רעדתי כולי הלכנו לישון ככה ב2 וחצי כי היינו ממש עייפות וכמובןן עשינו עוד מלאא צחוקים אבל אין לי כוח לספררר
מה הלך בלילה עברו מהמרפסות וזה היה מזה בלאגן חחח
אחר כך הייתה השקמה ב6 באו להעיר אותנו ולא פתחנו לא התעוררנו היינו עייפות וקמנו ב6 וחצי מהר התארגנו סידרנו תדברים והכל התקלחתי אני וירדנוו לארוחת בוקר ושוב לא היה מה לאכולל אבל בסוף אכלתי בורקס המורה שלי דדחפה לי כי טיול קודם התייבשתי הוא לא היה משהו הוא היה חמוד
הלכנו למוזאון המדע היהה חמודד שם ואז לגנים הבאהים אמאאא איך הכל מסודרר שםםםם!!! הצטלמתי לפחות איזה 100 תמונות אבל חילקק יצאו בעעעע והיה לנו נהגג מזהה מפגרררר כמעט הוא דרס איזה 5 אנשים כאילו כל אחד פעם אחרת...
אני מקטינה תתמונות ומעלה לפה עכשיו חלקק שישלחו לי אחרות אני אשיםם מואהההה אוהבתת אותכםם והתגגעגעתי כל כך אין לכםם מושגג כמהה!!
היו עוד מלא דברים שאני לא זוכרת כל כך אני יזכר ויספר לכם
איזה מגילהה מי שקוראא תודה

איילהההההההה../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif

אני אתגעגע מלאןןןןןןןןןןן
איזה באסהההההההה
הלוואי שתיכנסייייייי
אוהבת מלא מלא
רעות

TOUSH

New member
תהני מותק../images/Emo24.gifושמרי על עצמך../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אייללוש

New member
אני לא מרשה לך../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

אל תעזבי
לא מסכימה לה
אני אתגעגע אלייך המונייייייייים
תצטלמי מלאןןןןן
(((ותשימי בפורום
-ואם לא תעבירי לי
))) ב-
-ענקיייייייייייתתתתתתתת
איילושלוש

זיוששששששששששש

ישש היא חזרהה...זיווש שיילי חזרהה...איזהה כיפפפ שחזרתת מאמי התגעגעתי הייתי צ'כה אותךךךך המוןןן אבל לונוראאא...מתהה עלייך אהובתייי...אני צ'ה תמונות..וקראתי הכולל ואנשים דפוקים מה הוא צועק עליכם אצלנו הבנים היו מקללים אותו..חחחחחח...את המורה שהם מתעצבנים ממש הם מקללים אז מישהו אחר בכלל..חחחח... מתההה עלייך אהובתי ודברי איתי בסמןן..:)

זיוו2

New member
חחחחח מואההה../images/Emo25.gif

גמאני אוהבת אותךך וגגעגעתי המוננייםםם

אייללוש

New member
זיוושש אהובתיייייייייייייייי../images/Emo99.gif

*מדברות במסן*
חולעלייך
אוףףףףף לא השארת לי פיצה ובורקס ושומכלום
העיקר נהנת
ומחכה לתמונות