חזרתתתיייי../images/Emo20.gif
ואייי כלל כךך התגעגעתי אליככםםם אין לכםם מושגגג כמההה!!! היההה ממש ממש כיףף ומצחיקקקק~!!! טובב אזז ככהה... הגענו לבצפרר כרגיל
מאוחרר חחחח יצאנו בערך ב8 ורבע מהבצפרר לכיוון חיפההה היינו ברכס אצבע המדריך שלנו היההה ממש ממש מפגררררר הוא לא הכיר תמסלול ניראלי הוא חושב לאן ללכת ואנחנו אחריו מפה לשם עד שהמורה שלי התחילה לצעוק עליוו כאילו המנהלת
היהה קורעע וגם בהתחלה פיצלו את הכיתה שלנו אז דחפו אותי ואת חברות שלי לאוטובוס של כיתה אחרת וזה היה מזה בלאגן אבל בסוף הסתדרנו והיינו באוטובוס של המנהלתת כמה היא צעקה על מי שעמד חחחח אחר כךך במסלול נכנסו למערהה כזאת אבל המדריך ניסה לספר סיפור והיה בלאגן עשינו לו רעש וזה אז אני כבר התייאשתי ואני וחברה שלי יצאנו במילא אפחד כמעט לא ניכנס המשכנו תמסלול ואז נסענו לכיוון חוף דורר והרשו לנו להיכנס רק עם הרגליעים אז נכנסנו והתחלךנו להצטלםם וזה היהה מזה כיףף שםםם בנינווו דברים בחול הבנים האלה עשו זייןן האמממ סליחה עעל הביטוי פשוט לא הייתה מילה אחרת חחחח אחר כך נסענו לכיוון המלוןן והנהג שעה חיפשש אותוו הגענו אני וחברות שלי קיבלנו סווייטהה ענקיתתת ם חחדר בתוך חדר ואמבטיהה ואזה והיההה מזה כיף ואז ירדנו לאכול ולא היה מה לאכול אז הלכנו להתקלח והזמנו פיצה יאמיי
איזה גנבים הם 62 שקל עלה לנו מגשש אחדדד בלי שתייה אפילו בבאר שבע זה הרבה פחות חחח מזה משנה העיקר סבענו קיצר הסתובבנו אחר כך במלון וזההה ואזז אני וחברות שלי התחלנו לדפוקק בחדרים של ילדים וחשבנו שהכל שם זה ילדיםם מהשכבהה קיצר דפקנו באיזה חדר והערנו מישהו שהתארחח במלוןן ההואא התעצבןןן ייצאאא חתיכתת סתומותתת מה אתן דופקות ככה אני אזמין לכן משטררהה ימפגרות ימטומטמותתת אז חברה שליי בשיא הטיפשות אמאש'ך מטומטמת והואא כמעט הרביץ לנו מזל שהחדרן בדיוק בא וכולם ברכו ורק אני וחברה שלי נשארנו והיא מתחצפתת אליוו ואז החדרן בא והוא צעק עליו מסכןן הוא ממש מפגר הוא כמעט הרביץ לנו באמת אני לא צוחקת אני רעדתי כולי הלכנו לישון ככה ב2 וחצי כי היינו ממש עייפות וכמובןן עשינו עוד מלאא צחוקים אבל אין לי כוח לספררר
מה הלך בלילה עברו מהמרפסות וזה היה מזה בלאגן חחח
אחר כך הייתה השקמה ב6 באו להעיר אותנו ולא פתחנו לא התעוררנו היינו עייפות וקמנו ב6 וחצי מהר התארגנו סידרנו תדברים והכל התקלחתי אני וירדנוו לארוחת בוקר ושוב לא היה מה לאכולל אבל בסוף אכלתי בורקס המורה שלי דדחפה לי כי טיול קודם התייבשתי הוא לא היה משהו הוא היה חמוד
הלכנו למוזאון המדע היהה חמודד שם ואז לגנים הבאהים אמאאא איך הכל מסודרר שםםםם!!! הצטלמתי לפחות איזה 100 תמונות אבל חילקק יצאו בעעעע והיה לנו נהגג מזהה מפגרררר כמעט הוא דרס איזה 5 אנשים כאילו כל אחד פעם אחרת...
אני מקטינה תתמונות ומעלה לפה עכשיו חלקק שישלחו לי אחרות אני אשיםם מואהההה אוהבתת אותכםם והתגגעגעתי כל כך אין לכםם מושגג כמהה!!
היו עוד מלא דברים שאני לא זוכרת כל כך אני יזכר ויספר לכם
איזה מגילהה מי שקוראא תודה