שחכתי לספרר../images/Emo20.gif
המאהבב קנה ליי דובי כזה קטןן חמודיי כזה והוא קטף עלה כזה בצורת לבבב אבל מזה לא היה נעים לי לקחת ממנו את הדובי הוא בא ואמרתי לו נוו דיי עכשיו רציניי אל תוציא עליי כסף והוא הוריד תראש וכזה הלךך יאא מסכןן ואז חברים שלו שמו לי את זה בתיק ואתמול בלילהה היתה לנו במלון הופעה כזאת של תופים והם מנגנים מזה יפה חחח ניגנתי בדרבוקהה
ושניכנסו אז כולם כבר היו שם כי אנחנו איחרנו כי אכלנו את הפיצהה ואז כולם הסתכלו עליינו כזה מזה בחנו אותנו חחחח מהרגל עד הראשש ואז המורות אמרו ואיי זיווו ילדה ואז לא שמעתי מה הם אמרו מעניין מההה...וגם השליח של הפיצה היה מזהה חתיך והוא ניסה להתחיל איתי כזה חחח והוא בן 20 ומשהן
הוא כזה מאיפה אתםם אז אמרתי לו מבאר שבעע ואז הוא אמרר ומה מביא אותךך כל כךךך רחוק עד לפה אז אמרתי לו סתם טיול שנתי ואז הוא עושה לי מאמי אני יחזיר לך בשקלים כי אין לי עודף הוא החזיר לי 40 שקל בשקלים אמרתי לווו חח תגיד מה השתגעתת הכל בשקלים אז הוא אמר לי מהה כפרהה את אמרת סבבהה מה את רוצה והוא חייך כזה והוא היה שזוף כזה והיו לו עיניים כחולותת כאלההה קיצר הוא היה חתיך ואז לפני שהוא הלך הוא כל שנייה תהנווו בטיול בתאבוןןן איזה חמודות וזהה חחח
אני ישים פה תמונה של הדובי ושל העלה