ברוכייית:]] תהני!!
ה היללי 2 New member 24/7/06 #181 ברוכה הבאה../images/Emo23.gif הינך מוזמנת אלינו לפורום ודסי ענתה לך..
ר רעות שמתה על אגם New member 24/7/06 #182 איפה תיהיה הפגישה..? הפגישה תיהיה בפורום או באיזה שהוא מקום..??
ה היללי 2 New member 24/7/06 #183 הפגישה תהיה ניראלי לי בת"א.../images/Emo23.gif עדין שום דבר לא סגור.. תתעדכני בפורום ובהמשך נדע יותר פרטים, בנתים- תשתלבי בפורום, ונתעדכן בהמשך... ברוכה הבאה
הפגישה תהיה ניראלי לי בת"א.../images/Emo23.gif עדין שום דבר לא סגור.. תתעדכני בפורום ובהמשך נדע יותר פרטים, בנתים- תשתלבי בפורום, ונתעדכן בהמשך... ברוכה הבאה
E einatit4 New member 24/7/06 #184 מה פתאום?!?!!? היא תהייה אצלי בבית החדשש חחחחח סתם סתם סתםם!! תל-אביב הנה אני באההה! את היחידה אני נשבעת חח
מה פתאום?!?!!? היא תהייה אצלי בבית החדשש חחחחח סתם סתם סתםם!! תל-אביב הנה אני באההה! את היחידה אני נשבעת חח
T TOUSH New member 24/7/06 #185 ברוכה הבאה../images/Emo140.gifשם מהמם יש לך../images/Emo210.gif [גם לי קוראים ככה ] השתלבות מהירה ונעימה
ברוכה הבאה../images/Emo140.gifשם מהמם יש לך../images/Emo210.gif [גם לי קוראים ככה ] השתלבות מהירה ונעימה
ר רעות האכלנית New member 24/7/06 #188 רעות מספר 3../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif היייי:] ברוכה הבאה כמו שאת רואה, גם לי קוראים רעות השתלבות נעימה
רעות מספר 3../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif היייי:] ברוכה הבאה כמו שאת רואה, גם לי קוראים רעות השתלבות נעימה
L liat1809 New member 25/7/06 #191 חדשה בפורוםם..!!! היי אני ליאת בת 17 ורציתי לדעת אם אגם משתתפת בעוד סדרות בטלויזיה?? תודה מראשש..!!!
ה היללי 2 New member 25/7/06 #192 היי לאיתוש../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif ברוכה הבאה מאמי, ולי לא ידוע שהיא משתתפת בעוד סדרות תכף מישהו יענה לך... השתלבות נעימה,אני הילה
היי לאיתוש../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif ברוכה הבאה מאמי, ולי לא ידוע שהיא משתתפת בעוד סדרות תכף מישהו יענה לך... השתלבות נעימה,אני הילה
ה הדסי מתה על אגמי New member 25/7/06 #193 ליאתו'ש:]../images/Emo204.gif אהלן, אני הדס. תהנני ו..כרגע אגם לא משתתפת בסדרות כלשהן חוץ מהטלנובלה בסלולרית "הנסיכה", אותה תוכלי למצוא אך ורק בדור השלישי של סלקום.
ליאתו'ש:]../images/Emo204.gif אהלן, אני הדס. תהנני ו..כרגע אגם לא משתתפת בסדרות כלשהן חוץ מהטלנובלה בסלולרית "הנסיכה", אותה תוכלי למצוא אך ורק בדור השלישי של סלקום.
א אביחי 33 New member 25/7/06 #194 אהלן ליאת../images/Emo140.gif לבינתיים, לא מתוכנן לאגם כמיטב ידיעתי תכנית טלויזיה קבועה משהו בסדר גודל של אמ"ל. בכל מקרה, יש כרגע את הטלנובלה הסלולרית "הנסיכה" בכיכובה מטעם חברת "סלקום". ובנוסף יש עוד כמה דברים שהיא עובדת עליהם, שהם בגדר סוד המשך גלישה מהנה
אהלן ליאת../images/Emo140.gif לבינתיים, לא מתוכנן לאגם כמיטב ידיעתי תכנית טלויזיה קבועה משהו בסדר גודל של אמ"ל. בכל מקרה, יש כרגע את הטלנובלה הסלולרית "הנסיכה" בכיכובה מטעם חברת "סלקום". ובנוסף יש עוד כמה דברים שהיא עובדת עליהם, שהם בגדר סוד המשך גלישה מהנה
T TOUSH New member 26/7/06 #218 ברוכה הבאה מאמי../images/Emo24.gif../images/Emo210.gif השתלבות מהירה ונעימה . אני רעות