עוזבים/חוזרים

TOUSH

New member
מאמי ברוכה השווה ../images/emo23.gif

המגילהההההההההההההה../images/Emo110.gif

טובבב זה כמעט 5 עמודיםםםםםםםםםם ומי שלא רוצה שלא יקראאאא מי שקוראאא אני סוגדדתתתת ומצדיעה לווו 3 שניםםם!! אני דעת שזה ארוך ולאדעת אם זה יעניין אתכם.. בכל מקרה למטה בעמוד האחרון אתם יכולים לראות את הסיכומון.. תודהההההההההההההההה:)

אביחי 33

New member
קראתי הכל../images/Emo13.gif

קודם כל, *הרגת אותי עם הפתק,את כזאת נעל
*לגבי המצלמה,יישמת מה שאמרתי לך
יכלו לאנוס לך אותה
*רושמים "קיור" ככה "כיור"[שוב הצחקת אותי
] *"כולם הסתכלו עלינו כאילו אנחנו לא פסדר בראששש"-כאילו [אגב אני מגיב תוך כדי קריאה
] *תגידי לי במסנ מה אמרה הילדה הזאתי מעזה
*אני רוצה לשמוע את אוהד שר,את שולחת לי ת'סרטון *לגבי השכונה שבאו לחדר,היה לפחות כיף?
*לגבי אוהד,הוא יותר מידי מבלה בחדר שלכן
זה כמו בסדרות האלה,חוזרים לחדר את מי רואים?את אוהד
מדברים על אוהד,פתאום הוא נכנס בדלת
חיחיחיח [אגב הוא דתי
?כי זה שם כזה של מתנחלים.] *לגבי הסוף שאמרת שזו חויה בלתי נשכחת, אני גם בגיחה שהייתה לי ובטיולים שנתיים אם את זוכרת, תמיד רשמתי שלמרות כל הגועל וכל זה,זהה הכי כיף בעולם, כי כשמתבגרים טיפה זה מה שזוכרים וצוחקים. אני כ"כ מקנא בך
שמח שנהנת
קדימה לשלוח לי סרטונים ותמונות הזויים
אביחי

איתך במסןןן..../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif

*הרגת אותי עם הפתק,את כזאת נעל תודה רבה:p *לגבי המצלמה,יישמת מה שאמרתי לך יכלו לאנוס לך אותה חס וחסהה כפרותתתתתת.. שיגעתי את כולם עם המצלמההה... מסכניםם.. *רושמים "קיור" ככה "כיור"[שוב הצחקת אותי] אמרתי שבחיים לא תמילה הזאת:p *"כולם הסתכלו עלינו כאילו אנחנו לא פסדר בראששש"-כאילו [אגב אני מגיב תוך כדי קריאה] תזהר ממנייייייייייייי
*תגידי לי במסנ מה אמרה הילדה הזאתי מעזה שוו?!?! זסה היהה כל הקבוצה.. הן גרות ליד עזההה:p *אני רוצה לשמוע את אוהד שר,את שולחת לי ת'סרטון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *לגבי השכונה שבאו לחדר,היה לפחות כיף? או אההההההההההההההה.. תזהר ממנייייייייייייייייייייי
*לגבי אוהד,הוא יותר מידי מבלה בחדר שלכן זה כמו בסדרות האלה,חוזרים לחדר את מי רואים?את אוהד מדברים על אוהד,פתאום הוא נכנס בדלת חיחיחיח [אגב הוא דתי?כי זה שם כזה של מתנחלים.] חחחח איזה רועעעעעעעעעע.. הממממממממממממ ד"א דיברנו עליווו פעמיים והוא באאאאאאאאא.. חחחחחח טלפתיה כזאת.. ותזהר לגבי זה שהוא מבלה יותר מדיי בחדר שלנווו:p *לגבי הסוף שאמרת שזו חויה בלתי נשכחת, אני גם בגיחה שהייתה לי ובטיולים שנתיים אם את זוכרת, תמיד רשמתי שלמרות כל הגועל וכל זה,זהה הכי כיף בעולם, כי כשמתבגרים טיפה זה מה שזוכרים וצוחקים. אני כ"כ מקנא בך תודההההההההההההההההההההה!
שמח שנהנת קדימה לשלוח לי סרטונים ותמונות הזויים חחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה:p ותודההה גדולהההההההההההההה

קראאתתיי הכללל../images/Emo178.gif../images/Emo20.gif

חחחחחחחחחח אני מכירה מזה מייםם קפוואיםם גמלנו היה ככה בקוררססססססס זה הדבר הכי נוראיי שיששש בעוולםםם בעעעעעעעעעע ואניי מכירה תשיר כריש קטן דיגידיגידידי כריש קטן דיגידיגידיגי כריש גדול........
את כל כךך מזכירה לי את הקוררס
חחחחח זה דומה רק ששלנו היה קצת יותר קשה הרבה מסלולים בלי מקלחות ישנו בחוץ ובישלנו ובעעעעעע
שמחחההה שנהננתת יפששליי
ואניי צ'ה תמונות

זה מה שהיה אמור להיווות../images/Emo110.gif

בגלל המלחמה הם שינו הכל במשו כמו יומייייייייים.. ותודהה גדולההההההההההההההההההההההההההה
חחח אני זכרתי את הכריששש קטןןן דיגידיגידייגי עוד מהצופייים:p

hila846

New member
ואי קראתי הכל גם ב-20 דק../images/Emo178.gif../images/Emo80.gif

תתחילי להשתחוות לי במשך 3 שנים:p חחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי"לא ישנתי רק נימנמתי"
חחחחחחחחחחחחחח מסכן:p חחחחחחחחח וגם החברה שלך שעשה מסלול בלילה קרעה אותי... חחחחחחחח ממלא דברים פה צחקתי אין לי כוח לכתוב על הכל..חעחעחע
שמחה שנהנת
*עושה רושם שבאמת היה כיףף:)* ומחכה לתמונות...;]

היללללללל../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

חח איזה חמודההה *לגבי להשתחווה לך, זה בטיפול:p..* הקטעעע שהוא אמר רק נמנמתייי כ"כ מזכיר שכל הילדים שנרדמים באוטובוססס אומרים את זההה.. אבל זה היה ככ מצחיק באותו הרגעעע.. תודה ענקייית שקראאאת:)

einatit4

New member
כרגע קראתיייי

חחחחח לא הפסקתי להתפקע מצחוקקקקק
ושמחה שנהנתתת!! [חחח אמא שלי פעמיים בשבוע בעין-החורש.. חחח]

קראאאתי הכל ../images/Emo24.gif

מיכלווששש שמחה שנהנת
ובאמת למרות כל הגועל זו חוויה בלתי נשכחת. ואני מחכה לתמונות

חחח סיוווווווווני../images/Emo110.gif

תודהההההההההה
אני אשים תמונות אחרי שאני אקטין *מה מצפה לי כשאני מתחברת לאייסי.. וואה וואה..* שובב תודהה:]]

למעלה