עוזבת לכמה זמןן..

עוזבת לכמה זמןן..

אחרי מה שקורה כאן[לא קשור לבלאגן של המנהלים וזהה] אני יושבת ופשווט בוכה שאני כותבת את זה אבל זהה מה שיש.. אני צכה קצת קצת נחתת אני לא יכולה ככה יוותר זה הורג אותי.. יאווו אתםם לא מבינים אותי ונראלי שרק הדס ושיר יבינו אולי שיר לא אבל הדסס כעעע יאוו זה הורג אותי אני לא יכולה להמשייך ככה.. אני יכנס לקרוא אבל אני לא יגיבב! אני צריכה פשווט לנוחח מכל מה שקורה וקרה אני ממש מצטערת אבל אני לא יכולה להגיד למה אני עוזבתת כיי זה אישי שלי ואני לא רוצה לפרטט כי יש ילדים שיכול להיות והפגעוו מזהה אזז סוורי אני יעביר לכם דברים דרך מיכל[סורי שאני מנדבתת אותך אבל את היחידה שאיתי בביצפר
] אוווהבתת אוותכםם מאווד ואתםם תמיד אצלי בלבב..
אווהבתת
+
+
פטריי נ.ב סורי שזה בניסווח כזהה זה מתוך בכיי! ומי שצריך אני אם הפלאפון תקחוו תמספר או ממיכלי או מהדסי או זיו'ש או משיר

אממ כל מי שהולכת להגי על זה..../images/Emo204.gif

כמו שאמרתי.. באמת אחרי דבר כזה צריך הפסקת חשיבה
. אל תגידו היא טועה\לא טועה...כי רק מי שהיה היום יכול להבין.. אני אישית יודעת מזה כבר פול זמן.. הזהרתי אותם.. אפחד לא לקח ברצינות אבל..גמני לא הייתי לוקחת ברצינות אם מישי הייתה אומרת לי את זה.. אבל זה פשוט קרה:], ובגדול.

הדס כנסי רגע!!

אני לא יודעת מה קרה לך ואני גם לא יתערב לך בעניינים אבל זה נשמע דיי מפחיד איך שאת מדברת.. אני מקווה שתחזרי לעצמך בימים הקרובים.. ותחזרי גם אלינו!! אוהבת עדי

ויש פה כמה ילדים ש..

שפשווט חבל לי לעזווב כי אני יודעת שאני יתגעגע אבל אני יהיה איתכםם בקשרר אני מבטטיייחה! זהוו ממחר אני לא יגיב פה אני רק יכנסס לקרוא.. וסורי על ההחלטה הפתאומית הזאת והדס מאוד אבל מאוד יכוולה להביין אותי על זה וגםם שייר ויעל אני לא חושבת שאני טועה.. כי אני עושה מה שאני מרגישה לנכון ותאמיני לי שאני צריכה קצת שקט וקצת יותר כבווד מכמה אנשיים פה! ואם אני חושבת שאני טועה אז אני יחשווב על זה מחר ואני יראה אם אני יגיב או לא.. וכל מי שלא מבין לא נורא אם אני ירצה אני יסבייר לו.. אני מקווה שאתםם באממת תבינו אותי ובסוף תגיעו למסקנה שצדקתי ואני צכה קצת שקטט מזהה! זהוו אווהבתת'וותכםם!

אממ פטרי..

עזבי, תישארי נו.. יטפלו בנושא אל תדאגי.. נקווה שזה יעזור במשו..פטרי באמת, אין לך מה לעזוובב.. אני מבינה אותך זה נכון, באמת שכן..אבל זה לא שווה ת'עזיבה שלך.. שוב אני אומרת זה משו שהיה קיים תמיד.. פשוט עכשיו הבנת את ז זה הכל.. פשוט ת'שכחי ת'יום הזה.. טוב?

אני יודעת שהולכים לטפל ולברר את זה

אבל אני לא יכולה להשאיר את זה ככה אני צריכה זמן לחשווב קצת מה איתי? מה אם החיים שלי.. מה אםם הכבווד שלי.. זהוו מחר מחרתיים אני יגיד לכםם מה קוורה...

נו בבקשה מכן בנות

תשכחו מהיום הזה..חרי הכל זה לא אשמת אגם וצריך לקחת את זה בחשבון... פטרי אני אדבר איתך כבר..

einatit4

New member
../images/Emo187.gifפטרי

לא יצא לנו ממש להכיר ואני גם לא מבינה ממש מה קורה ואני לא רוצה להתערב אבל אני מקווה שהכל יסתדר ויהיה טוב
[[אמאל'ה אני עכשיו רועדת, יותר מדיי דברים לא טובים קורים בפורום..]] לילה טוב

פטריי../images/Emo201.gif

אני די בשוק ממה שקורה פהה
אממ דברי איתיי
אוהבת אותךךךךךךךךך
לדעתי את לא צריכה לעזור אבל בחירה שלך
אוהבת תמידד

InBaR HeNgEl

New member
אויש באמת אתם כ"כ פתטייםם

בסה"כ היא עוזבתת מה אתם לחוצים היא לא תעמוד בפתוי ותשלח הודעה יו איזה לחץ אייתכםם אני ממש עצובה שאת עוזבת הרי הכלל בגלל איילה ומה שקרה היום.. קיצר לא צריך להתבאס לא נורא לא ראית את אגם יהיו עוד פעמים תאמינו לי אני רואה אהבה מעבר לפינה וזה כיף לי לראות אותה בטלוויזיהה כי בחיים היא לא כזאת קיצר אלל תתיחסוו למה שקרה היוםם הכלל בגלל איילה ששיקרה לאגםם שהיא מנהלתת הפורום בבלוג T.V או משהו כזה וששהיום יש לה יומהולדת אגב מזל טוב קיצר אל תבכוו פטריק עוזבתת וזה לא נורא... ביי ביי אהה פטריק תמסריי ד"ש לבובספוגג

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ואני שואלת מהההההההההההההה?!?!!?!?

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo122.gifשיהיה......

את מכירה את שיר, נכון? ראיתי בכרטיסך האישי בהודעות שכתבת בתפוז

InBaR HeNgEl

New member
אם זה את שיר מורר אז כן כפרעליהה

כפרע על שיר היפהה שליי שאפחד לא יעצבןן אותהה ואם מישהו יעצבן אותה אני אעזור לו חח סתם לשיר אין חברים היא בודדהה אני סתם מרחמתת עליה אז אני חברה שלה

למעלה