עוזבת לכמה זמןן..

XX KooKi XX

New member
הדס!יש לך משהו לספר לנו...?

יכול ליהיות שאת יודעת משהו ויושבת ושותקת..???

einatit4

New member
../images/Emo187.gifיכול להיות שפשוט אסור לה להג

להגיד?

ענבר תירגעי ברגע זהה../images/Emo70.gif

חכי חכי בבצפררררררר...........!!! אין לך מה לדבר איתיי ועוד פעם אחת שאת באה לקלל פהה או מה שאת לא רוצה את חוטפפת מכות!!

חברים תרגעו

כל העניין הזה יצא מפרופורציות.. חברים לפורום, זה באמת שלא קשור אליכם עכל העניין הזה
.. באמת, אני לא אומרת סתם, אני מקווה שלא תצטרכו להבין אותו מישהו..העניין הזה ייפתר מתישהו..ותפסיקו לכתוב הודעות ששופטות דברים בלי להבין במה מדובר זה סתם מקלקל יותר.

חברים תרגעו

כל העניין הזה יצא מפרופורציות.. חברים לפורום, זה באמת שלא קשור אליכם עכל העניין הזה
.. באמת, אני לא אומרת סתם, אני מקווה שלא תצטרכו להבין אותו מישהו..העניין הזה ייפתר מתישהו..ותפסיקו לכתוב הודעות ששופטות דברים בלי להבין במה מדובר זה סתם מקלקל יותר.

XX KooKi XX

New member
אני לא יודעת מה קרה ואני גם לא

רוצה לחפור... אני מקווה שתחזרי אלינו בימים הקרובים..

XX KooKi XX

New member
נו תרגעו כבר!!!

מה נסגר??? מי צריך את הריבים שלכם? אתם רוצים להישאר פה?תיהיו נחמדים! לא רוצים את יודעים טוב מאוד שאפשר לצאת מפה ולא להיכנס אף פעם!!! די כבר די!

ההחלטהה סופית שליי!!!

יפפם שלי תקשיבו ותקשייבוו לי טווווווווב!! אתםם משקיביים? יופי
אחרי המוןנהמוןשיחות שלי פה עם כמה וכמה ילדים הכיי מקסימים בעוולם אני נשארתבפורום! ועל כל מה שקקרה אתמוול אני רוצה להסביר תעצמי למה עזבתי: א.אין לזה שום אבל שוום קשר לאגםם!!!אני אווהבתת אוותהה והיא לא קשוורה לזההה!! ב.עזבתי כי חשבתי שאם אני יעזוב זה יעשה לי יותר טוב אבל טעיתיי והרגשתי את זה תשאלו את שיר והדס.. ג.אני אווהבתת'ווכםם ולא יכולה לעזוובב
אזז אני נ=ש=א=ר=ת מקווה שתקבלוו אותי עוד פעם למשפחה המדימה הזאתת
אווהבתתת עדד אין סוווף!
+
+
פטריייייייי

יעל 13

New member
חחחחחחחחח איזו תגובה מעפנה../images/Emo3.gif

אני באמת מאד שמחה
הגבתי ככה כי הכרחת אותי לכתוב מהר!!

InBaR HeNgEl

New member
יואו איך ידעתי פטריק יואו

את כזאת צפויה אני אמרתי שהיא תחזור! לפחות מסרת לבובספוג את מה שאמרתי לך ?! יואו איך ידעתי שתחזרי פטריקק שיר מור===> אלל תכעסי עלי חומדוו אני אוהבת אותך מאוד כלבהההההה

למעלה