מי טווו:]]
O oorlyy1 New member 1/11/06 #31 מיכלי תהני../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif ותחזרי מהר ושיהיה לך כייף ותספרי חוויות שתחזרי חחח מוואה נתגעגע
מיכלי תהני../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif ותחזרי מהר ושיהיה לך כייף ותספרי חוויות שתחזרי חחח מוואה נתגעגע
ח חולה על אגמוש שלי New member 1/11/06 #42 מוולהה יפהה שליי ורק שליי!../images/Emo3.gif אני יתגעגע וחסרר לך שלא תעני לי תפלאפונים אפילו שאוהד אומר לאא שמעת?! [כאילו גם תעניי לי..] אני יתגעגע המוון עכשיו למי אני יבלבלל ת'שכלל בטלפון כמו זה: שאני מתקשרת הבייתהה: אני:"מייכללל" מיכל:"מהה" א:"איפה את? " מ"בבית" ותהמשךך כבר בלבולי שכל שתבואא איתנוו יאוו עכשיו בכלל כוולן נוטשוות אותי ואין מה לעשות בחמישי שישי.. יאוו אני צמכה לדברר עם תוותיי..[שללנוו מיכל ] בקייצרר אני יתגעגע ותהיה חסררה לי ואת יודעתת כמה.. אווהבתת'וותך המוון + + פטטריישלך
מוולהה יפהה שליי ורק שליי!../images/Emo3.gif אני יתגעגע וחסרר לך שלא תעני לי תפלאפונים אפילו שאוהד אומר לאא שמעת?! [כאילו גם תעניי לי..] אני יתגעגע המוון עכשיו למי אני יבלבלל ת'שכלל בטלפון כמו זה: שאני מתקשרת הבייתהה: אני:"מייכללל" מיכל:"מהה" א:"איפה את? " מ"בבית" ותהמשךך כבר בלבולי שכל שתבואא איתנוו יאוו עכשיו בכלל כוולן נוטשוות אותי ואין מה לעשות בחמישי שישי.. יאוו אני צמכה לדברר עם תוותיי..[שללנוו מיכל ] בקייצרר אני יתגעגע ותהיה חסררה לי ואת יודעתת כמה.. אווהבתת'וותך המוון + + פטטריישלך
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 1/11/06 #43 חח פטרייייייייי../images/Emo110.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שמה על שקטטט.. אבל אם תתקשרי אנניי אחזור אליייךך [אני דעת שחסום זו אתת ] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייךךךך לאביוו תודהההההה
חח פטרייייייייי../images/Emo110.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שמה על שקטטט.. אבל אם תתקשרי אנניי אחזור אליייךך [אני דעת שחסום זו אתת ] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייךךךך לאביוו תודהההההה