הגזמתמאוד הגזמת
א אייללוש New member 22/6/06 #19 הגזמת../images/Emo3.gifמאוד הגזמת../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif
ר רעות האכלנית New member 22/6/06 #23 ../images/Emo5.gif ../images/Emo205.gif אבל לא הבנתי למה אתם צריכים להצטלם
א אייללוש New member 22/6/06 #24 לי את לא כותבת ככה אע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo205.gif |פילהומו|
לי את לא כותבת ככה אע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo205.gif |פילהומו|
ר רעות האכלנית New member 22/6/06 #29 חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo205.gif אוייייייייייייייייי תהניייייייי הכיייייייי שבעווווווווולםםםםםםםםםם:]]] אני יתגעגעע:] אבל הכי חשווווווב: 1. תהני:] 2. תאכלי:] 3. תשתי:] 4. תצלמי:] 5. תחשבי עלינו:] 6. תתגעגעי: 7. תהנייייי הכייייייייי שבעולםםםםםםםם:]] אוהבתתתתת רעות
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo205.gif אוייייייייייייייייי תהניייייייי הכיייייייי שבעווווווווולםםםםםםםםםם:]]] אני יתגעגעע:] אבל הכי חשווווווב: 1. תהני:] 2. תאכלי:] 3. תשתי:] 4. תצלמי:] 5. תחשבי עלינו:] 6. תתגעגעי: 7. תהנייייי הכייייייייי שבעולםםםםםםםם:]] אוהבתתתתת רעות
א אייללוש New member 22/6/06 #30 למה אותו דבר../images/Emo35.gif../images/Emo46.gifתשקיעי../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif
ש שיר חולה על אגמי New member 22/6/06 #35 איילה יפה שלייייייי../images/Emo24.gif אני יתגעגע אליך המון המון המון המוןןןןן ודברי איתיייי ואת נוסעת לטבריההה?? דברי איתי אולי ניפגששששששששש???
איילה יפה שלייייייי../images/Emo24.gif אני יתגעגע אליך המון המון המון המוןןןןן ודברי איתיייי ואת נוסעת לטבריההה?? דברי איתי אולי ניפגששששששששש???
ר רעות האכלנית New member 22/6/06 #36 ../images/Emo122.gif אנלי כוח../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif
מ מאשה New member 22/6/06 #38 כפרעלייך.. תהני יפה שלי!ציצקולה את כל כך יפה ואני רוצה המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!
כפרעלייך.. תהני יפה שלי!ציצקולה את כל כך יפה ואני רוצה המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אייללוש New member 22/6/06 #40 חח מאשוש את יודעת../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif זה נשמע ציצי וקולה תקליטי לי מלא פעמים את עצמך ושלחי לי במסן טוף כפרעליך
חח מאשוש את יודעת../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif זה נשמע ציצי וקולה תקליטי לי מלא פעמים את עצמך ושלחי לי במסן טוף כפרעליך