תודה, גם לך
B Beyond The Veil New member 11/4/07 #38 אני מסכימה עם כל מי שמעליי בהחלט מגיע לך כי העונש יותר מידי קשה *ערקית*
S Shusho New member 11/4/07 #46 זה בסדר, לפחות אותך לא העיפו מהמגמה או יותר נכון העפתי ת'צמי אבל עדיין. אתה בי"ב, לא? למה הבגרות בעל פה השנה? אצלנו היה בשנה שעברה נראה לי.. לא הגעתי אליה ובגלל זה הודיעו לי שרשמית אני לא לומדת שם יותר
זה בסדר, לפחות אותך לא העיפו מהמגמה או יותר נכון העפתי ת'צמי אבל עדיין. אתה בי"ב, לא? למה הבגרות בעל פה השנה? אצלנו היה בשנה שעברה נראה לי.. לא הגעתי אליה ובגלל זה הודיעו לי שרשמית אני לא לומדת שם יותר
I Itay Simons New member 12/4/07 #79 יש בגרות בע"פ של היחידה הראשונה ויש את של ההשלמה ל-5 איכ ואגב, הלוואי והייתי מעיף את עצמי
T The legendary DuDe New member 11/4/07 #52 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצ'אט!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif היום בסביבות, הממ, 8-9-10? תבואו נ.ב היה ממש כיף אתמול, אז בא לי גם היום!!!! אה, ועוד נ.ב, ענבר, את חייבת לבוא
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצ'אט!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif היום בסביבות, הממ, 8-9-10? תבואו נ.ב היה ממש כיף אתמול, אז בא לי גם היום!!!! אה, ועוד נ.ב, ענבר, את חייבת לבוא
T The Cat Woman New member 11/4/07 #53 אני? או המליון ענבר האחרות שיש פה? יאללה שכולם יבואו, יהיה כיף... אני אשתדל להיות פה באמת היה כיף אתמול. היו שיחות נפש, אני אוהבת את זה.
אני? או המליון ענבר האחרות שיש פה? יאללה שכולם יבואו, יהיה כיף... אני אשתדל להיות פה באמת היה כיף אתמול. היו שיחות נפש, אני אוהבת את זה.
M mary06 New member 11/4/07 #62 שיט לא נמאס לכם אחד מהשני?! קידינג.. אני כבר שם..מתחמקת מספר פרוייקט שרודף אותי..תבואו בזמנכם..יש לי את כל הלילה
שיט לא נמאס לכם אחד מהשני?! קידינג.. אני כבר שם..מתחמקת מספר פרוייקט שרודף אותי..תבואו בזמנכם..יש לי את כל הלילה
ס סער טובי New member 12/4/07 #67 נצל"ש - בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!1 תכנסו לפה תצביעו הכי גבוה שאפשר תודה מראש