עוזרים ומעצבים ב-
אנשים

Chemical Venom

New member
כרגע עליתי על זה שהאלבום החדש של

גוד שארלוט לא כזה רע הוא אפילו ממש טוב! מוזר שמעתי עליו רק דברים רעים ומתברר לי שהוא סבבה ואני לא יודע למה אני מספר את זה סתם משעמם לי! ואני לא רוצה לחזור לבצפר!

Michalush MI

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo45.gifהוא דיי טוב..מדבק..

ומחר שביתה
..חעחע והחתימה שלך פשוט נוסטלגית

Chemical Venom

New member
חחח בקשר לשביתה לי אין

אני לומד בבצפר פרטי אקסטרני אז אין שביתות!! והחתימה שלי באמת נוסטלגית משנת 97! זה ממש ישן!

M a a y a n K

New member
../images/Emo99.gifסאבאג' גארדן...

איך אהבתי אותם פעם! וואו, באמת נוסטלגי...נוסטלגי ויפה!

SainTonix

New member
חח בוקר טובב!!! (מחייה) P=

אחד האלבומים הטובים ששמעתי, ממש אהבתי אותו, כל שיר שם יכול לצאת כסינגל.. הבעיה היחידה שגוד שארלוט לקחו הפסקה של שנה וחצי מהפירסום, הרבה מעריצים עזבו והרבה חדשים לא מכירים ממש את הלהקה ולא יצא להם לשמוע את החומר הישן שלהם.. כל הקטע הזה, בנוסף לטרנד של שונאי גוד שארלוט (בארץ זה לא נפוץ, בחו"ל זה ממש מגניב לשונא אותם) לא נותן הרבה צ'אנס לאנשים להכיר את הלהקה.. אבל אחרי הכניסה השבוע למקום 7 בבילבורד כנראה שהלהקה הולכת לחזור לימים הטובים.. =] אתה מוזמן להתעדכן כאן

orw93

New member
מגניב לשנוא אותם?../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

נו, זה באמת אלבום טוב. אפילו קניתי אותו שזה דבר שלא קורא הרבה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני מכירה כמה שונאי ג"ש בארץ.

למה לשנוא אותם? למה?! אחת הלהקות הראשונות שאהבתי
יש אפילו איזה ידיד ששומע רק מזרחית וכאלה אבל הוא שמע על כמה להקות שאני מכירה והוא אפילו שומע ג"ש - איי ג'אסט וואנא ליב חחחחח כי ממש חרשו על זה פעם ברדיו
וואו.. ככה הכרתי אותם. ויש לי את כל הדיסקים ~,~ מתלהבת XD השלמתי לפני יותר משנה.. ועכשיו החדש קניתי ביום שיצא [17.3]

לינקין פארק מעתיקנים.

הקליפ החדש שלהם כ'כ חיקוי של רייס אגנסט
. -.- כן, רק רציתי לשחרר את זה.

elknetld2kil

New member
אם הקליפ של לינקין הוא חיכוי של RA

אשז הקליפים של Rise Against הם חיכוי של הרבה מאוד קליפים אחרים. רוצה דוגמה? SOAD - BOOM, וכמעט כל הקליפים של RATM.

למעלה