Level- raconteurs
T The Whore NextDoor New member 13/4/07 #100 Parrallel Worlds - Elliot../images/Emo109.gif + Elliot Minor
C Chemical Venom New member 13/4/07 #101 -good charlotte-break apart her h -good_charlotte-break_apart_her_heart
M M a a y a n K New member 13/4/07 #103 AM-Brianstorm ואני רק חייבת להגיד שהשמיעו את השיר הזה אתמול בגלגל"צ במסור והמנחה קראה לשיר Brainstorm והתחלתי לצעוק על הרדיו באמצע הנהיגה...
AM-Brianstorm ואני רק חייבת להגיד שהשמיעו את השיר הזה אתמול בגלגל"צ במסור והמנחה קראה לשיר Brainstorm והתחלתי לצעוק על הרדיו באמצע הנהיגה...
D Dark C o o k i e New member 13/4/07 #107 לי קרה דבר מוזר יותר. היה את I DONT LOVE U של MCR ברדיו ובאותו זמן הטלוויזיה הייתה פתוחה והיה את הקליפ. אבל זה לא היה באותו הפרשי זמן. מיי כימקל מנסים לרדוף אותי כי אני כבר לא אוהב אותם כמו פעם. ;( מכר איי דונא לאב יו לאק איי דיד יסטארדי!!1
לי קרה דבר מוזר יותר. היה את I DONT LOVE U של MCR ברדיו ובאותו זמן הטלוויזיה הייתה פתוחה והיה את הקליפ. אבל זה לא היה באותו הפרשי זמן. מיי כימקל מנסים לרדוף אותי כי אני כבר לא אוהב אותם כמו פעם. ;( מכר איי דונא לאב יו לאק איי דיד יסטארדי!!1
K Kissed By A Vampire New member 13/4/07 #114 קרה לי גםXD ../images/Emo115.gif הייתי בקורס צילום ושומעים שמה גלגל"צ, והיה IDLY והדר אמרה "ILY" והתחלתי לצעוק על הרדיו "IDLY!!זה IDLY!!" ואז חשבו שאני מפגרת><"
קרה לי גםXD ../images/Emo115.gif הייתי בקורס צילום ושומעים שמה גלגל"צ, והיה IDLY והדר אמרה "ILY" והתחלתי לצעוק על הרדיו "IDLY!!זה IDLY!!" ואז חשבו שאני מפגרת><"
D Dark C o o k i e New member 13/4/07 #109 בואו ללמוד איך לעשות פו פו. http://www.youtube.com/watch?v=QFVoLz88hiU XDDD אחיין שלי רואה את זה וצועק פיפי! BYE BYE POO POO
בואו ללמוד איך לעשות פו פו. http://www.youtube.com/watch?v=QFVoLz88hiU XDDD אחיין שלי רואה את זה וצועק פיפי! BYE BYE POO POO
M MirrorGirl New member 13/4/07 #112 XDDDDDD../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif אני צריכה להראות את זה לילד ש'ני עושה לו בייביסיטר שיפסיק לחרבן על הרצפה -________-
XDDDDDD../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif אני צריכה להראות את זה לילד ש'ני עושה לו בייביסיטר שיפסיק לחרבן על הרצפה -________-
M MirrorGirl New member 13/4/07 #110 Snow Patrol - Signal Fire../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif
T The Whore NextDoor New member 13/4/07 #117 Eminem - when I'm gone../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif