עוכרי דין טיפשים

בהחלט יש התרחשויות של מה שנראה לדבורה כאיום אז היא תוקפת

גם אם לא המותקף הוא שיזם משהו.
שאלתי כעת חבר דבוראי מיד-מרדכי והוא אומר שיתכן והרכב נכנס למסלול התעופה של הדבורה והיא ראתה זאת כאיום, ולכן היא תקפה, וזה בהחלט משהו נדיר.

ציפי , היי , דבורים תוקפות רק אם תוקפים אותן , או

כשהן חושבות , שתוקפים אותן . כשהן חשות מאוימות .הן בעצם מתגוננות .
זו תכונה של הרבה בעלי חיים ,ודוגמא אופינית היא נחשים . לרוע מזלו של בן זוגך , אותה דבורה החסירה בצעירותה ,את השעור על שפת הגוף של בני אדם ולא הבינה כראוי את התנהגותו .

משתפרת

New member
מה שהדבורה רואה שונה ממה שאנחנו רואים

הפעם האחרונה בה נעקצתי היתה ברכב. האיש שלי נהג, החלון היה פתוח. כנראה שהרוח הכניסה את הדבורה פנימה והיא נתקלה בי. אני אפילו לא ראיתי אותה, הרגשתי את העקיצה (דרך החולצה) באיזור הסרעפת, ורק אז ראיתי את הגופה שלה מפרפרת. הוצאתי מהר את העוקץ מה שהפחית את התגובה, אך לא מנע אותה. אילו הייתי הנהגת הייתי בבעיה, כי העקיצה פתאומית ומאד מכאיבה (יש לי רגישות).
ישבתי לי בנחת בלי תנועות, בוודאי לא נופפתי ידיים לכוון הדבורה.אבל מבחינתה- עצם זה שנסחפה לעברי ברוח ושהגוף שלי עצר את המעוף שלה התפרש כתוקפנו.
אז כן, בהחלט אפשר להעקץ בנהיגה אפילו אם אינך תוקפן.

הדסהש1

New member
הזוג המלכותי נוסע להודו עם פמליה של 200 איש בקירוב

אנשי עסקים וגם נ\מצטרף הבן ההולל ...כי נאמר אמש שמצבו הנפשי רעוע ולכן צריך
לפנק אותו בנסיעה להודו.....

אנחנו הבוקר טיילנו בנמל תל אביב,

קשה מאוד למצא חנייה בנמל אפילו בתשלום, בסוף מצאנו, מלא דוכנים והמון המון מטיילים, היה כף גדול וכל בוקר אני מזכירה לעצמי שצריך להודות לבורא עולם על שקמים עומדים על הרגליים, רואים בעיניים ואפשר לטייל.

למרות שמצב הרוח שלי מאוד לא טוב בחודשים האחרונים ולא מוצאת את הדרך לשפר אותו, אני מרגישה שאני עוברת שינוי לרעה ולא מבינה למה, אולי כך מזדקנים.

פגשתי את שמרית אור בנמל, החלפנו קצת מילים, היתה לבד בלי יוסי בעלה שהוא אח של חברה הכי טובה שלי, מזה ההיכרות האישית איתה.

הנה הפרחים בעלי שהילדים שלחו לי ליום ההולדת עם הכלי.

מצטערת שהתמונה על הצד, לא מצליחה לסדר אותה.

הדסהש1

New member
פרחים מהממים..ניצת גם אני שרויה במצב רוח לא משהו

עקב מצבו של בעלי ..ובנותי כל הזמן אומרות לי תתעודדי תסתכלי על החצי הכוס המלאה..אבל זה קשה לי ...למרוצ העזרה שיש לי מבנותי.אני לא אוהבת לבקש
וקשה לי המטלות שהוא היה עושה ועכשיו אני צשתדלת לעשות...העתיד מקוה יהיה טוב ...

הדסה, מאחלת לך שתמצאי את הכוחות לשיפור מצב הרוח כי הדיכדוך

מאוד מקשה ולא מוביל למקומות טובים.

מאחלת לבעלך חזרה מהירה ושיקום מלא.

אמן.

למעלה