עולה איתך לטדי

Yogev1982

New member
עולה איתך לטדי

אוהב אותך הפועל, אני רק בן אדם... אבל נצעד ביחד גם עד סוף העולם!!! עולה איתך לטדי, נוסע לחיפה אף פעם לא שוכח מאיפה אני בא!!! הבית זהו בלומפילד, אותו לא מחליפים הבית של הפועל, לא של המזדיינים... !!!! יאללה גביע אדוםםםםםםםםםםםםםם

or779900

New member
אירוני שטועמה שם את הגול

שיטת מוריניו, בונקר ומתפרצות...

רונס

New member
ברכות, סעאמק...

לא משחק משהו בכלל, אבל שורה תחתונה לקחתם את הגביע.... מברוק

Yogev1982

New member
../images/Emo45.gif

סוף כל סוף אחד נורמלי ולא כמו כל הכסילים לעיל שלא מבינים שבמשחק גמר, נדיר שיש "משחק טוב" כי כל אחד שומר על התחת שלו ואם המצב היה הפוך, חיפה הייתה עושה אותו דבר כמו הפועל להזכיר למי ששכח, חיפה הגיע ב 94דק' למצב הבקעה אחד עם נגיחה לפינה של חמד הפועל הגיעו ל 7-9 מצבים, אחד מהם משקוף

hen1xc

New member
להזכיר לך מה אתה ורובי עשיתם פה לפני שנה

כשהפועל לקחה צלחת לשחק בונקר זה לשחק מלוכלך

רונס

New member
בספורט יש מטרה, והיא לנצח.

אפשר לנצח יפה, ואפשר מכוער.... שורה תחתונה, תנצח....

Yogev1982

New member
../images/Emo45.gif ולחידוד

במשחקים של "הכל או כלום" "להיות או לחדור" כמו גמר גביע, לרב לא תראה כדורגל "יפה"....

hen1xc

New member
../images/Emo45.gif

את זה אני יודע אבל כל הכיף בספורט זה האתגר שבכל רגע שחקן יכול לצאת למתפרצת ואז להבקיע אבל לשחקנים של הפועל אין ביצים,הפחד מהיריב זה מה שמניע אותך לשחק בונקר זה הכל זה ספורט מזויף,אין אתגר..

Yogev1982

New member
הטיפשות שלך פשוט מעליבה

פשוט פגיעה באינלגציה של הבני אדם.

hen1xc

New member
לא כי אתה משהו

לשבת 90 דקות מול חבורת עגלות שרצה אחרי כדור בשביל להבקיע גול בשביל הריגוש שמישהו יכניס גול ואז רק שעמום כל המשחק וכשמכניסים גול אנשים צועקים כמו קופים עם חתיכת גרעין בפה יש לזה משמעות? אתה מוכן להסביר אותה? אתה צודק פשוט פגיעה באינטליגנציה של בני האדם הרי רוב האנשים הלא נעימים(וזה עוד בעדנות) של החברה הישראלית מחכים רק לעגלה שתביא תולעת ותזוז על המגרש ואז לצעוק כמו הקופים בהחלט יוגב אם כבר שישחקו ולא יפחדו כי באיזשהו שלב חייב להיות תראה ליגות בחול שמה יודעים לזוז...

hen1xc

New member
לפחות תענה על שאלה שנשאלה

קל להגיד טומטום קשה להסביר שאלות איזה נחמד שאתה מתקשר בקללות מנהל פורום למופת !

Yogev1982

New member
א. טומטום היא לא קללה

ב. אין לי מה לענות לך ולדבר איתך על דברים שהם רחוקים מתחום הבנתך, אני יכול לדבר איתך על מדע טילים ואתה תבין בערך אותו דבר כמו שתבין כדורגל או ספורט כלשהו, שהוא לא ספורט וירטואלי מאחר וכל חייך העלובים הם וירטואלים פשוט מאחר ואתה טומטום
אתה חייב לשחק אותה מבין בכל דבר למרות שברב הנושאים אין לך מושג וחצי מושג. יום טוב

hen1xc

New member
נכון

לי אין מושג בכדורגל לכן אני שואל אותך : יש לזה משמעות? אתה מוכן להסביר אותה? ואתה לא מוכן משום לענות,כנראה אתה חכם עד לרגע ששואלים אותך שאלות ואתה מתעצבן ומקלל זה סימן שאתה מגיב בחוסר פרופורציה למצב ומי שמתנהג ככה מנסה להסתיר משהו.. ונכון טומטום זה לא קללה ,זה ניבול פה נראה שאתה מעודד אלימות מילולית בפורום אמרתי לך מנהל למופת !

Yogev1982

New member
אמרתי לך בעבר

ככל משתמש בפורום, הנך רשאי לפנות להנהלת הפורומים בכל נושא העולה על רוחך.

hen1xc

New member
והנה התחמקות קלאסית

יש לזה משמעות? אתה מוכן להסביר אותה? נשאלה אותך שאלה, תענה גם..

למעלה