עולה איתך לטדי

Yogev1982

New member
לעניין עצמו

ספורט, נותן סיפוק (אם הקבוצה מצליחה), אדרנלין, אהבה (לקבוצה), פורקן, ניקוי ראש....וכו' וכו' ומבחינתי כן יש לזה משמעות בתור אוהד מאז שאני זוכר את עצמי שהולך למשחקים עם אבא שלי וסבא שלי מגיל 6-7 אז כן, מבחינתי יש לזה משמעות שאתה או כל אחד אחר שהוא לא אוהד ספורט לא יבין אותו לעולם. טוב לך ? סבבה לא טוב לך? לך תעסוק בפעילות החשובה שלך שאתה עושה מדי יום בחיים הוירטואלים שלך

hen1xc

New member
לא מסכים עם המשפט הראשון

ספורט, נותן סיפוק (אם הקבוצה מצליחה) אתה מבין איפה אתה שם את הדגש ,על ניצחון ולא על הנאה העיקר אתה אומר שיש לנו נוער בלי ערכים ובלה בלה בלה ואני כן אוהב ספורט כנראה אתה לא יודע עדיין איזה כדורגל זה לא מאתגר כי הקבוצות חושבות על ניצחון בטוח ולכן משחקות בונקר רק קבוצה שיש לה כבוד עצמי ומוכנה גם לעשות "חרקירי" כדי לתת לאוהדים יותר אקשן שהם נלחמים על כל שנייה על הכדור במקום לשחק על המגרש של היריב..

Yogev1982

New member
אויש תניח לי אין לי כח אלייך

לך תתעסק בדברים שאתה באמת מבין ויודע טומטום

Yogev1982

New member
אם היה לך טיפה מושג בספורט

ולא היית טמבל שמנסה להראות שהוא יודע דברים למרות שהבן שלי בן פחות משנתיים מבין יותר כדורגל ממך...וזה בדוק! יא חתיכת ילד עלוקה אז קח תשכיל קצת לפני שאתה מבלבל בבי*** ב 2 עונות האחרונות בליגה הישראלית הפועל ת"א (ה"קבוצה שאוהבת לשחק בונקר" כלשונך הלא מושכלת במיוחד) כבשה הכי הרבה שערים בליגה ! בשנתיים האחרונות היה לה הפרש שערים הכי טוב בליגה ! בשנתיים האחרונות מלך השערים של השנה הוא שחקן הפועל תל אביב ! אז להבא תמנע מלהפגין בורות תחסוך ממני כי אני יודע שיש לך אותה גם בלי שתתאמץ

hen1xc

New member
נתחיל מזה שתאמר לי תודה

כן מה שאתה שומע כי עוד בזכותי הפורום הזה עוד ענייני ואנשים עדיין קוראים פה אז בתור אחד שעוזר לך בהכנסת פלפל לפורום נתחיל מזה שלא תנבל את הפה ובמיוחד לא כשאת מנהל את הפורום דבר שני הקבוצה שלך מעניינת לי ת'ביצה השמאלית דבר שלישי כדורגל לא ממש מעניין אותי כי זה תמיד תמיד נעשה בצורה מוגזמת נכון שמידי פעם אני רואה,אבל לאהוב קבוצה.. הייתי מעדיף להעריץ את גסטין ביבר כבר.. אם אתה כבר מאשים את הנוער של היום בין היתר ,זה הכדורגל.. ותתפלא ואני לא מדבר על משחק אחר הצהריים אני מדבר את הטמטום הזה שאתם עושים ממנו קודש האלימות במגרשים.. הערצה .. ונוער "ערסי" שבמקום שילמד בבית בספר ויבוא לתגבורים הולכים לתופף בתופים ולצעוק כמו קופים ולהיות עם אנשים מהאוכ' היותר ירודה במדינת ישראל אז כן יש אנשים שזה יוצר איזשהו סלידה מן הספורט הזה כי הוא נהפך לאלים במידות מסוימות ועוד משהו שאני לא סובל זה שאנשים צופים במשחק כדורגל ומפצחים גרעינים כאילו עוד 10 דקות יבוא פיליפיני וינקה את זה זה תרבות מגעילה של זיהום הסביבה כל היריבות האלה בין שתי קבוצות זה כמו גזענות בחיי על מה אנשים דוקרים היום אתה מבין? על זה שאתה אוהד הפועל/מכבי/בית"ר אז אל תבוא ותרצה לי פה על ספורט שכזה שהוא דרך חיים כי זה מגעיל !

Yogev1982

New member
ושוב אתה טומטום שאין לו מושג על מה הוא מדבר

א. אל תעשה טובה ואל תחייה את הפורום נסתדר גם בלעדייך ב. תרבות הספורט בכלל והכדורגל בפרט, עושה בדיוק ההפך ממה שאתה מתאר, אם נלך נקודתי על הפועל ת"א, אז תידע שיש לה את אחד הפורייקטים של הנוער הכי גדול במדינה, שהם לקחו ילדי "נוער בסיכון" ופתחו להם פנימיות כדורגל, מהטובות שיש בארץ היום ובי"ס לכדורגל שנפתחו דווקא בפריפריה וכו' ג. תרבות הכדורגל היא התרבות הכי אירופאית שיש בעולם, שמדינות כמו ספרד למשל הבינו את זה לפני שנים, ומינפו את זה, ולכן הם זוכים במונדיאל, באליפות אירופה לקבוצות בכדורגל....בכדורסל נאדל בטניס, ועוד ועוד מיותר לציין שכדורגל זה הספורט הכי נצפה בעולם. ד. שורה תחתונה רק הוכחת כמה אתה טומטום, ורק הוכחת ואמרת בעצמך, שאתה מנסה להתווכח על משהו שאתה רחוק שנות אור מלהיות מבין בוא, המלצה שלי, תתעסק במעט מאוד שאתה כן מבין

hen1xc

New member
נעשה סדר בדברים

ראשית עדיין לא אמרת לי תודה שנית - עכשיו אני עוד יותר שם זין על הקבוצה שלך, למה? כדורגל זה מקצוע עד לגיל 35 גג פחות או יותר(תלוי מי ממשיך למאמן לשופט וכדומה) וגם זה תלוי אם השחקן במקום טוב אז הוא מרוויח משהו שהוא יוכל להתקיים בכבוד הפנימיות האלה זה הדבר הכי לא נכון לעשות כי לא ייצא מהנוער הזה כלום רובי צודק בעניין הזה אתה לוקח נוער בסיכון וקונה לו חלון של 10 שנה בערך ומה אחר כך? הם יחזרו לסם כי הם לא השקיעו בלימודים כמו שצריך שלישית כדורגל בחול שונה מבארץ אבל עדיין יש לה את אותם סממנים לא מזמן אתה הבאת לפה כתבה על קבוצת אוהדים (לא זוכר איזה) שמרימה את יד ימין כמו בימי הנאצים,זו סגידה להיטלר ,וזה מעודד את האנטישמיות בעולם, וזה פוגע בכבוד שלי בדת שלי בגזע שלי אין לי בעיה נגד כדורסל וטניס אבל רוב מיקרי האלימות הם דווקא מכדורגל בגלל הטירוף הזה ויוגב אל תשווה מדינות אירופאיות עתירות תקציב אנחנו מדינת ישראל שחצי מהתקציב שלה הולך על הביטחון..

Yogev1982

New member
די רבאק למה אתה מטומטום

למה נולדת סתום ? למה נולדת בכלל ? אתה מדבר שטויות בקילו כי אין לך שמץ של מושג הילד שלי בן פחות משנתיים, ויש לו פי 5 IQ ממך FUCK IT יש לי נעל ספורט ישנה, עם יותר IQ משלך תפסיק להתכווח על דברים שאין לך שמץ !!!!!!!!!! בפנימיות של הפועל ת"א לנוער בסיכון זה לא פנימיה של כדורגל בלבד יא ילד מפגר הם עושים שם בגרויות לומדים כמוני כמוך בדיוק, פשוט בשעות הפנאי במקום שילכו לגנוב ולעשן סמים, הם משחקים כדורגל ושאתה מבלבל את המח מתקציב שתדע ש 99% מתקציב קבוצות הכדורגל בארץ מגיע מ א. (רב הכסף) מהבעלים שהם בעלים פרטי, כסף שלו אישי ב. (חלק קטן מהכסף) מגיע מהטוטו, שבטוטו מהמרים על כדורגל בעיקר ככה שבלי כדורגל לא היה טוטו ! בנוסף סתם בורות נוספת שלך, שחקנים פורשים לא הופכים להיות שופטים, שופטים הם באותו טווח גילאים של שחקנים אולי גג 10 שנים יותר.... יאללה סיימתי איתך את הוויכוח הזה אתה צריך עוד ללמוד הרבה מאוד כדי להיות בעל דעה בעניינים כאלה

למעלה