עולה חדש שאורנג החתימו על אלפי שקלים,מה לעשות

sosrafi

New member
עולה חדש שאורנג החתימו על אלפי שקלים,מה לעשות

שלום, אני כותב בשם חבר שלי שעשה עליה לארץ מארה"ב לפני 4 חודשיים לא מדבר/לא כותב בעברית/ולא מבין עברית. לומד באולפן ועובד כשותף כלים באוניברסיטה. לפני 3 חודש באו אנשי מכירות של אורנג לאוניברסיטה והחתמו אותו על טלפון נייד + כרטיס סים נוסף(עוד מספר)+ כרטיס אינטרנט למחשב, אמרו לו באנגלית שהכל בסדר שזה 3 חודשים חינם אפשר לעזוב מתי שרוצים וכו' חבר שלי בסך הכל רצה לרכוש טלפון נייד אחד, שיוכל לקבל שיחות מההורים בחו"ל, הוא אמר לאנשי אורנג שהוא לא צריך את כל השאר הם אמרו לו שזה מבצע לסטודנטים וזה לא עולה כסף וזה טוספות בחינם. אחרי חודש הוא קיבל חשבון טלפון של 2700 ש"ח, הלכנו לאורנג ישר להחזיר את המכשירים ושיבטלו את העיסקה הם אמרו שאין בעיה, והכל יטופל. כעבור חודש הוא קיבל מכתב מעורך דין של אורנג על סה"כ 7600 ש"ח. הלכתי איתו לאורנג שם אמרו שאין מה לעשות זה כבר אצל עורך דין, צריך לפנות עליו.וכל עוד לא משלמים את הקנס יש ריביות הצמדות וכו' בסך 190 ש"ח בחודש חבר שלי ממש לחוץ אין לו סכומים כאלו הוא בסך הכל שוטף כלים בשכר מינימום , הוא מתחיל לחשוב איך הוא עובד משמרות כפולות בשביל לשלם את הקנס, אמרתי לו שלא יתייאש ובטוח יש דרך לפתור את הבעיה הזאת. אם מישהו יודע לאן ואיך לעשות את זה בבקשה תחזרו אלי. תודה וחג שמח

יש להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות

בגין ההטעיה לפני כן יש לפנות לאורנג למנהל השיווק ולנסות להסדיר זאת כמו כן ברדיו 103 יש את גבי גזית ובפינת הצרכנות שלו הוא פותר בעיה של הונאה והטעיה בחמש דקות ממש.

למעלה