עולים לכיתה א' ל
אנשים

Lex 1

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo44.gif../images/Emo79.gif היום ב-MTV Hits בשעה 20:00

+
מקפליי: כל הלהיטים [הכוונה היא כמובן ל-5 קליפים בלבד
]. ומיד אח"כ יש כל הלהיטים של באסטד DD: תהנו.

m o r 1 0 2

New member
ליתר דיוק,6 קליפים../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

היה את זה כבר ביום שישי ה-13...
ראיתי את זה,היה מדהים
@#$%^& אוף,באסטד עדיין לא ראיתיXD

Bleed for Me

New member
וואי../images/Emo99.gif כבר המון זמן לא נהנתי ככה!

כמו איזה ילדה בת 8 נהנת מכל הנוסטלגיה ושרה..קטעים..צריכים לשדר את זה יותר..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לגמרי ../images/Emo99.gif נצמדתי למסך

למשך ה-20 דק' האלו

butbut

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo126.gifשאלה למעריצות סאן אוף דורק..נאמ../images/Emo9.gif

אתן יודעות אולי מה המצב עם ג'יימס? כאילו הלהקה התפרקה כבר? או שהיא ממשיכה לתפקד? אני כבר לא מעודכנת בקשר אליהם><

N e r d y

New member
אמממממ

הלהקה דיי התפרקה מזמן, אחרי שדייב עזב הם עוד המשיכו קצת אבל אחר כך ג'יימס טס לארצות הברית והלהקה פםשוט לא תפקדה. אפעם לא היתתה הודעה רשמית על הפירוק של הלהקה אבל גם דני וגם כריס בלהקות חדשות עכשיו. ג'יימס כנראה יצא בקריירת סולו, הוא שחרר שיר עם אחות של חברה שלו [גבריאלה שהיא בלהקה עם האחיות שלה] ליוטיוב. הוא דיי עובד עכשיו "מאחורי הקלעים" בכתיבה והלחנת שירים ללהקות אחרות. אממממ לא מזמן תבעו את ג'יימס ומאט על השירים שקשורים לבאסטד, אבל הם זכו במשפט והכל בסדר. וזה פריטי מאצ' אבריטינג

white in Angel

New member
דבר טרי טרי....מג'יימס

הוא יוצא בסולו!!!!!!!!!!!!! הוא מקליט עכשיו את האלבום שלו בסן פרנסיסקו!!!!!! והלהקה התפרקה בגלל דייב [אני חושבת]

O0NoNi0O

New member
הלו הלוו עד דייב../images/Emo6.gif

חח סתם אבל זה ממש לא בגללו, הוא פשוט המשיך עם להקה אחרת כי סאן אוף דורק לא זזו. תכלס הוא צודק מה הקטע הם לא עשו כלום אז הוא בסאן אוף דורק רק כדי להינות מהתהילה שהולכת ומתפוגגת של באסטד? אז הוא פשוט התצטרף ללהקה אחרת וסאן אוף דורק נכנסו לפוזה של פולנייה עתיקה ועשו לו סרטים וכול החרא הזה.

adiozery101

New member
עזרה ../images/Emo9.gif

מישהי יכולה להעלות לי שירים של אבריל לבינג ? תודהה

למעלה