* אם יש לכן רכב, באיזה רכב מדובר? טויוטה פריוס מודל 2006. צבע כסף/שרוט.
* מי בחר בו? את או מישהו אחר בבית? בעיקר אני. מישהו אחר בבית מצר על זה עד היום
. זה היה אחרי שעץ גדול ורוח חזקה הוציאו להורג את הרכב הקודם שלי (נפל עליו ענף כבד, על מכסה המנוע, והתוצאה, כך פסקה חברת הביטוח, היתה טוטאל לוס
)
* מה חשוב לך ברכב שאת בוחרת? חסכנות בדלק, אמינות, זהו בערך.
* יש לך איזה יחס מיוחד לרכב שלך? את מרגישה שהוא חלק מההגדרת של מי שאת או כל דבר אחר? לא. הוא מביא אותי ממקום למקום.
את האוטו המנוח שהעץ הוציא להורג אהבתי יותר מהאחד הזה. היו לו הילוכים ידניים ושארם אירופי, וצבע כסף-לא-שרוט. הוא היה פולקסווגן פאסאט.
* <שאלה שמתאימה גם אם אין רכב> על הכביש או ברמזור - את מסתכלת על רכבים אחרים בעניין/קנאה או מכל סיבה אחרת? לא, אלא אם כן בוקעת מהם מוסיקה חזקה או מציץ מהם כלב חמוד - מה שגורם לי להביט בהם
* כמה זמן ביממה בממוצע את מבלה ברכב בימות חול ( ו/או סופ"ש). זה משפיע על היחס לך לרכב שלך? 12 דקות - 6 בבוקר בדרך לחניה ו-6 בערב בדרך ממנה
* עד כמה הוא נקי מבפנים/בחוץ? לא משהו. ילדות הבית עושות בו שמות. ואני לא רוחצת אותו. עוזר שיורד די הרבה גשם. בנוסף, הוא גם מריח לא משהו.
* כל נקודה אחרת שעולה על דעתך. בעיני אוטו הוא כלי להסעה ממקום למקום. הוא לא סמל סטטוס ולא מעניין אותי איזה מכונית יש לאף אחד אחר. גם לא ברור לי למה ראוי לשלם הרבה עבור רכב שעושה כמעט-בדיוק את אותה העבודה (אני אומרת "כמעט" כי יש כאלה שמגיעים מאפס ל-100 קמ"ש מהר יותר. אבל למי אכפת?)