עולם של אפליקציות

A לוןA

New member

זה דווקא מגיע מהמקום הזה.
את מבינה-
אני בהחלט בעד חלוקה שיוויונית של הנטל. סה"כ זה לא הבית שלה- זה הבית שלנו. זה לא הילדים שלה- זה הילדים שלנו- וגם חלוקת המשימות צריכה להיות שלנו.
אלא מה?
שלי יש נקודות עיוורות (שאני באמת מנסה לשפר, אבל לא תמיד הולך לי). אני יכול לעבור ליד סל הכביסה ובכלל לא לשים לב שהוא מלא. היא תעבור ליד סל הכביסה ובדרך בין פה לשם גם תכניס אותו למכונה.
החלופה היא שהיא תאיר לי את הנקודה העיוורת שלי- אבל אז יוצא מצב שהיא (במקומות מסויימים) כאילו מנהלת אותי בעניין הזה- ומתוך השקפת העולם לעיל- זה ממש לא בסדר מבחינתי.
&nbsp
ןלכן-
האפליקציה
!

בעיה מוכרת של גברים

וברצינות: אין איזו אפליקציה כזו כבר? אני מתפלאת!
יאללה מי מתנדב לקודד קוד לאפליקציה?

A לוןA

New member
לא יודע...שהאפליקציה תגיד!

<איזה ביצה ותרנגולת עשינו כאן...>

Ginger L Honey

New member
קיימות כמה אפליקציות ליעול עבודות הבית בצורה אופטימלית

עד כמה שהבנתי, זה מחלק את הבית לאזורים ואם אינני טועה,
פעם בשבוע צריך לשקיע שעה או שעתיים, ובכל יום להשקיע רבע שעה באזורים מתחלפים, וזה אמור לשמור על הבית נקי ומסודר.
יכול להיות שאני מעט טועה בפרטים, קראתי על זה רק פעם אחת בפרטים לפני כמה שבועות.
אם זו היתה אפליקציה חינמית הייתי מנסה

haych

New member
מסכימה לגמרי!!

הרבה פעמים כשאני מבקשת מא' לעשות משהו, הוא מתחרפן, מרגיש כאילו שאני הבוס שמחלק לו משימות וניהיה נורא אנטי. עד שגיליתי איך להתנסח כך שיחשוב שזה רעיון שלו
למשל, אם אני יודעת שאין לי זמן לעשות משהו ושלו יש זמן, ואני אבקש ממנו לעשות את זה, יכול להיות שזה לא יבוא לו טוב. אבל אם אני אגיד לו "וואי, צריך לעשות ככה וככה, מתי אני אספיק לעשות את זה?" הוא יגיד: "מה הבעיה, אני אעשה!"
ככה שאני לגמרי בעד האפליקציה, יאללה, תרים את הכפפה!

לא הבנתי מה הבעיה עם זה שהיא תעיר לך

אם יש דברים שאתה לא רגיל לשים לב אליהם, ואם היא מוכנה לעזור לך ללמוד (כלומר, לעזור לך במאמצים שלך לשים לב לבד שסל הכביסה מלא), מה הבעיה בזה?

A לוןA

New member
יש עם זה כמה בעיות

א. זה שם אותה בתפקיד של זו שמעירה, מציקה, "מזכירה"- וזה לא מקום נעים עבורה להיות בו
ב. זה ממש לא נעים עבורי שמאירים עבורי את הנקודות הללו. זה גורם מין תחושה של "אויש, פאק. איך לא שמתי לב לזה בעצמי"
ג. מתוך תפיסת העולם השיוויונית שלי (ויש יגידו- הפמיניסטית)- זה ממש לא נעים לי להיות במצב של זה שמאירים לו את הנקודות הללו
&nbsp
האפליקציה הדימיונית הזו פשוט באה להזכיר לי לשים לב לנקודות העיוורות הללו, אצלי.

אני מאד מבינה

אצלנו אותה הבעיה. מנהלים מערכת יחסים פמיניסטית, אבל היות שחונכתי כאישה והוא חונך כגבר, יש דברים שמפריעים לי ולא מפריעים לו. אני יכולה כמובן לבקש ממנו לעשות כביסה, והוא עושה בשמחה, אבל זה עדיין מפריע לנו כי זה שם אותי בעמדת מנהלת המשימות ואותו בעמדת המבצע, במקום שנהיה שותפים שווים.
אני חייבת לומר שיש שיפור עצום בעניין הזה. אתמול הפעלתי מכונה וכשבאתי לתלות אותה היא כבר הייתה תלויה! הוא *גם* קלט שהפעלתי מכונה ו*גם* קלט שצריך לתלות אותה, זה מאד לא מובן מאליו עבור גבר שגדל בבית שבו הוא לא עשה כלום, ולפני שנה וחצי לא ידע להדליק כיריים.
גם על הכלים הוא לוקח אחריות ויוזמה.
&nbsp
בקיצור, תמשיך לעבוד על זה, יש תקווה.
אני אספר לו על רעיון האפליקציה, אולי יהיה לו רעיון פרקטי אחר לבינתיים.

אפליקציה ש.....

כשיושבים בדייט, מתריעה כשהצד השני מעוניין בהמשך !! חחחח וואי כמה כאב ראש זה היה חוסך, ולא הייתי צריכה להתקל ב 800 פעם של "נראה לי שהוא בעניין אבל...."

שונצו

New member
זה כבר קיים- יש את האתר אשלי מדיסון

שזה לאנשים שרוצים לבגוד בבני הזוג שלהם (זה אשכרה המוטו שלהם - החיים קצרים, נהל רומן...).

יש לו אפליקציה לנייד... (לאנדרואיד, לפחות, לא יודעת לגבי אייפון).

אגב, זה בקטגוריה של להרוס את הזוגיות.

לעזור לה-
צריך תקשורת אישית בין בני אדם, לא רואה איך אפליקציה יכולה לעזור פה (חוץ ממה שכבר קיים- הוואטסאפ).

את רצינית?

אז אמאלה באופן רשמי...
מצד שני, יש אתר לנשים שמחפשות גברים עשירים, ויש אתר לגברים עשירים שמחפשים צעירות יפות, אז למה שלא יהיה אתר לעידוד בגידות? היום הכל הולך.
האמת שאם כבר לעשות אתר כזה, אז מקווה שהוא לא חינמי, מי שהקים יכול להיות מיליונר!

להקת אפליקציה

אפליקציה שסוגרת את הפלאפון כשהוא פתוח בחדר השינה, שם ישנים או נמצאים אחד עם השני או... כמו עיתונים וטלוזיה חובה
להשאיר אותו מחוץ לחדר שבו מטפחים זוגיות בלבד (ומקפלים כביסה על המיטה). אפליקציה שמפעילה אזעקה אצל הבחורה כשהגבר אוכל משהו בבית בלי צלחת, או למחמירות שותה בסלון בלי תחתית לכוס.
&nbsp
אפליקציה ש....מוחקת לך אפליקציות שסתם מבזבזות לך את הזמן במקום לעשות את החיים קלים והשימוש בהן קצר ויעיל.

למעלה