עולמות 2008- סיכום קהילתי!

galiau

New member
בוודאי שאבוא גם לכנס הבא ../images/Emo13.gif

ואני מצפה לעוד פריביז ממך, אודי! בצחוק.
ראיתי את הפרומו ל'מחסום כתיבה' וזה נראה פשוט מרתק. לא ארשה לעצמי להפסיד את הסרט.

Dubie

New member
וואו, האתר החדש של מיתופיה ממש יפה! ../images/Emo13.gif

galiau

New member
הייתי בכנס והיה מדהים!

כן, היה מאוד חם, אך התגברתי יפה על החום. הייתי בשלוש ההרצאות של היום השלישי, והיה מאוד מעניין! ההרצאה של דפנה היתה ממש טובה, ההרצאה של נועה מרתקת ובהרצאה של חגית ממש נהנתי!!! רגע השיא מבחינתי היה חומריו הבהירים, שמעתי על הסרט רבות- היה ממש מצחיק וממש הייתי גאה בכם!! גם פגשתי את אודי בדוכן והוא נתן לי סימניה מתנה
בחור נחמד אתה!

היה כנס נהדר ../images/Emo13.gif

כמו אודי, גם אני הגעתי ביום הראשון ב-8 בבוקר, ולבקשתו אני אבהיר את העניין- באנו על מנת לצלם סצנה מתוך הסרט "מחסום כתיבה" בו לוקחים חלק רבים מחברי קהילת "חומריו" ומקהילות נוספות, והוא יוקרן בהקרנת בכורה בכנס מיתופיה 2008. אז באנו בבוקר יחד עם צוות ההקמה של הכנס, הקמנו לנו דוכן מאולתר וצילמנו את הסצנה בכיכובה של אדוה (Dubie). כל העסק לקח בסביבות השעה ולאחר מכן היה לנו ה-מ-ו-ן זמן לשרוף עד הצילומים של החלק השני של הסצנה, שהתרחשו בערב. מאחר ולא היה שום דבר נורמלי לאכול בסביבה נאלצנו לקחת אוטובוס עד לאבן גבירול, ישבנו בבית קפה ולאחר מכן טיילנו קצת בתל אביב וחזרנו לכנס, שם עסקנו בגיוס עוברי אורח תמימים להיות ניצבים בסצנה שצילמנו בערב. ואז הגיע הערב ואיתו המולת הכנס. בכל זאת הצלחנו למצוא פינה שקטה לגשת אליה עם השחקנים והניצבים שהצלחנו לגייס ולצלם את הסצנה, ובכך סיימנו עם הכנס לאותו יום. למחרת הגעתי כבר בשעה יותר נורמלית, הייתי בהרצאה של מור שניאור על ערך ההקרבה בהארי פוטר בהשוואה לסיפור עקידת יצחק המקראי, במפגש קהילת טולקין וקהילת שיר של אש ושל קרח, בהרצאה של יוליה גוטניק על האיינולינדלה ובזו של חנה על הטכנולוגיה לעומת קסם בהארי פוטר. בין ההרצאות והאירועים, שכולם היו מהנים מאוד, היה נחמד לפגוש חברים ותיקים ולהכיר כמה חדשים, ולהסתובב בין הדוכנים של הכנס, בעיקר בדוכן טולקין בו חולקו סטיקרים בחינם של כנס "מיתופיה". היום השלישי מבחינתנו, קהילת חומריו האפלים, היה ה"היי-לייט" של הכנס. הוא התחיל בהרצאה של דפנה קירש על ויל, ליירה ועץ הדעת, הרצאה שלצערי הגעתי אליה מעט באיחור בגלל שהלכתי לאיבוד בשכונת התקווה, אך מהחלק העיקרי שלה זכיתי לשמוע ולהנות. לאחר הפסקה קצרה הגיעה ההרצאה המרתקת של נועה רייכמן שעשתה מחקר מקיף על דמותו של חנוך-מטטרון בספרות היהודית, הנוצרית והמוסלמית. אח"כ הזמנו לנו אוכל טוב מחברה שעושה משלוחים ממסעדות, וכך הגענו שבעים ומרוצים אל ההרצאה של חגית, שעשתה אותנו עוד יותר מרוצים. חגית הרצתה על דמויות של ילדים ויחסים בין הורים לילדים בספרות פנטזיה, בליווי דוגמאות מיצירות רבות, וכמובן גם מחומריו. ומיד לאחר מכן הגיע תור ההקרנה של חומריו הבהירים, שמלבד התקלות הטכניות שאודי הזכיר עברה חלק והקהל נהנה (גם אני נהנתי מאוד, אבל זו לא חוכמה, אני כתבתי את התסריט). לאחר מכן היה החידון טולקין-פוטר, שהיה בדיוק מה שהיינו צריכים לסיום הכנס. לצערי הייתי צריך ללכת מיד לאחר מכן ובכך הסתיים הכנס עבורי. אז בקיצור, היה שווה ביותר. ולסיום- תודות. לארנון ולכל צוות הכנס, לכל הקהילות שאני חבר בהן (טולקין, שיר של אש ושל קרח וכמובן אנחנו-חומריו האפלים), לשלוש המרצות הנפלאות שלנו- דפנה, נועה וחגית, שכל אחת בדרכה העבירה הרצאה מחכימה ומרתקת שהיה פשוט כיף לשמוע, לצוות "חומריו הבהירים"- רועי, אודי, יעל, יעל, נתי, סהר, חן, נטלי, מאיה, אלעד ואיתמר וגם תומר שלו שעזר לנו המון בהקרנת הסרט- אין כמוכם! לניצבים שהשתתפו בצילומי "מחסום כתיבה" ולצוות "מחסום כתיבה", שעוד תשמעו ממנו הרבה
. אז נתראה במיתופיה! כבר לא יכול לחכות. אור

Moiraine

New member
עולמות היה כיף../images/Emo13.gif

באתי ליום השני, וביום השלישי באתי מהצהריים כך שפיספסתי את ההרצאות בבוקר
אבל נכנסתי להרצאה של חגית והיא הייתה מ-ע-ו-ל-ה! (הצחיק אותי הקטע מאנגל) אה ונכנסתי (שוב) להקרנה שלחומריו הבהירים, וזה מצחיק גם בפעם השניה. (חלק מהדברים זכרתי) חבל שבתחילת המחשבון הזהוב הסרט קצת נתקע, אבל 2 האחרים+כתוביות+מזגן עשו את הכל:)

למעלה