קודם כל, אתה טיפה, אבל ממש טיפה משועמם. חוצמזה, טוב לדעת שאין מילה שמתחרזת עם דשא.
א איגי דיין New member 22/4/03 #16 קודם כל, אתה טיפה, אבל ממש טיפה משועמם. חוצמזה, טוב לדעת שאין מילה שמתחרזת עם דשא.
T the saiyan prince New member 22/4/03 #19 ממממ אלון יש כבר תאריך להלוויה שלי זה בין השלב שאני משעבד את הגזע האנושי והופך אותה לצבא מוטציות לבין זה שענב יורה בי שם יש קדיש!
ממממ אלון יש כבר תאריך להלוויה שלי זה בין השלב שאני משעבד את הגזע האנושי והופך אותה לצבא מוטציות לבין זה שענב יורה בי שם יש קדיש!
ח ח חצ חצב עולה New member 22/4/03 #20 תלמד לשרשר יא דבעע! האמת היא שממש אין לי מה להגיד... חוץ מלבבקש ממך כרטיסים בשורה הראשונה לסיטואציה שעינב יורה בך.
תלמד לשרשר יא דבעע! האמת היא שממש אין לי מה להגיד... חוץ מלבבקש ממך כרטיסים בשורה הראשונה לסיטואציה שעינב יורה בך.
T the saiyan prince New member 22/4/03 #21 ענב זה בלי י יא מפגר!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 אתה מפגר! זה כמו ענבים אבל ביחיד האלה שמכינים מהם תירוש אז זה זה!
ענב זה בלי י יא מפגר!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 אתה מפגר! זה כמו ענבים אבל ביחיד האלה שמכינים מהם תירוש אז זה זה!
ח ח חצ חצב עולה New member 23/4/03 #27 אתה לא באיגנור אחי... פשוט יש לי אותך באייס שאני כמעט לא נוגע בו בוא לשני שלי 75444286