עומרי מה המצב יוצא לקורס?

liorkap

New member
תשובות...

סנונית היא 7.6 מטר, וצריך רישיון משיט או הסמכה של אחראי בטיחות(כל אחראי בטיחות וההסמכה שלו, הוא יכול סתם לסמוך עליך, הוא יכול להעביר לך קורס, הוא יכול להוציא אותך לקורס מפס והוא יכול לדרוך ממש רישיון 21) בכל מקרה מפקד הסירה צריך להיות מעל גיל 15. קרוול אמורה להיות 4.9 (למרות שכמה פעמים מדדתי ויצא לי 5 בידיוק.) תכננו ככה את הקרוול כי ככה לא צריך להוציא לה כושר שייט.

liorkap

New member
תשובה ...

אל תגידי שאין לי חיים - זה החיים שלי וזה העיסוק שלי - צופי-ים. זה פשוט עניין אותי מה האורך של קרוול. למה להסתמך על שמועות אם פשוט אפשר למדוד? ומדדתי עוד דברים בסירות כי זה פשוט מעניין... בקיצור, יש לי חיים כמו לכולם כאן וכל אחד והעיסוק שלו... ביייייי

goomal

New member
נכון

בעולם יש הרבה דברים שכיף למדוד ☺: נגיד כמה קלומטרים האוטו עובר בליטר דלק. את ה-500 בחיפה כמה זה בצעדי טיפ-טופ. וגם כל מיני חלקים בגוף.....

נכון...

ה500 בחיפה הוא בעצם 487 מ' כל הדרך מגשר פז לצופי ים היא 2433 מ' ואם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב...

לכול מי שיודע

אני לא מבינה, הדגם של קרוול אמור להיות באורך מסוים והוא לא? וע"פ האורך הזה מקבלים רישיון על הסירה?

liorkap

New member
תשובה

יכול להיות שאת צודקת... בכל מקרה, אם יש לך סבלנות אז תקראי את הקובץ במצורף, זה הציוד כושר שייט שחייבים לסירות, ולכל אורך של סירה יש ציוד אחר. שימי לך שלסירה בין 5-7 מטר צריך ציוד אחר...

למעלה