עומר במיוחד בשבילך

noa08128

New member
עומר במיוחד בשבילך../images/Emo140.gif

אז ככה בכלל שבICQ זה לא מובן אז פה זה מקום. ובגלל שאין מנהל שיתן לי מכות בטוסיק אז מותר :] קובי קובי לא יודע קובי לא שומע מה אומרים עליו כולם אפחד לא באמת מכיר אותו, אבל קובי הוא של כל העולם קובי מתמתח קובי מתבדח אל כל המחשבות שעוברת היום בראש הוא מטאטא עצמו החוצה והופ... מוצא עצמו בולע מדרכות מה יהיה איתי קובי שואל ואיך זה להיות כמוני הוא יושב לו בצל ושומר על העולם כולו מביט עליו מפה [קובי אפעם לא מתנצל] מה יהיה איתי קובי שואל ואיך זה להיות כמוני הוא יושב לו בצל ושומר על העולם כולו מביט עליו מפה [קובי אפעם לא מתנצל] קובי לא שוכח לעשות המון דברים שצריך לעשות אותם [שצריך לעשות אותם] הוא יושב בין אנשים לא מבין איך הם יודעים עליו כל כך הרבה דברים שהוא עצמו לא יידע, אולי זו ברכה לא להכיר את עצמך פתאום קובי מתעורר חושב שהוא עיוור וממשיך לישון מה יהיה איתי קובי שואל כולם מודדים אותי אני יושב לי בצל ושומר על העולם כולו מביט עליו מפה [קובי אפעם לא מתנצל] מה יהיה איתי קובי שואל כולם מודדים אותי אני יושב בצל ושומר על העולם כולו מביט עליו מפה קובי אפעם לא... מה יהיה איתי קובי שואל כולם מודדים אותי אני יושב בצל ושומר על העולם כולו מביט עליו מפה קובי אפעם לא, לא, לא, לא, לא, לא... מה יהיה איתי קובי שואל ואיך זה להיות כמוני הוא יושב לו בצל ושומר על העולם כולו מביט עליו מפה קובי אפעם לא מתנצל

noa08128

New member
סימפטי

סימפטי אני גרה בדירה קטנה כמו כלוב יש קצת שמש אז זה לא כל כך עצוב השליחים עולים יורדים אולי הם מבקשים אותי לקחת... לא רוצה יותר ללמוד לא רוצה עוד לעבוד רק רוצה לשכוח כן ולעשן וכבר טעמתי טעמה של אהבה מיליוני דרכים לא יבשרו כמותה אבל פרח מיוחד אחד אותי כבש אותי ש-י-ג-ע לא רוצה יותר ללמוד לא... לא רוצה עוד לעבוד רק רוצה לשכוח כן ולעשן לא כל כך גאה בכך החיים דפוקים כן, זה מניפיק להיות סמפטיק אבל לי זה לא מתאים לא רוצה יותר ללמוד לא... לא רוצה עוד לעבוד רק רוצה לשכוח כן ולעשן לא כל כך גאה בכך החיים דפוקים כן, זה מניפיק להיות סמפטיק אבל לי זה לא מתאים לא רוצה יותר ללמוד לא... לא רוצה עוד לעבוד רק רוצה לשכוח כן ו...ל...ע...ש...ן... je ne veux pas dejeuner je ne veux pas travailler je veux seulment t'omblie et puis, je fomme

noa08128

New member
ואלס לעניים

ואלם לעניים כל יום שעובר אני מנסה יותר לשכוח את מה שעוד נותר בי לברוח מכאן בכל מילה שלי אתה נעלם אתה חוזר אתה מושלם צוחק ת'צחוק שהוא שלי איך הגענו לכאן? את מה אשר חפצה נפשי נתתי לך אני שמרתי את כל מה שנתת בי את מה אשר חפצה נפשי נתתי לך אני שמרתי את כל מה שנתת בי וכשהכל יהיה מאחורי אני אפחד ודאי לשמוח אוהב בכל הכוח את מה שאפשר את מה אשר חפצה נפשי השארתי על שולחני אל תנסה למצוא אותי בכלל את מה אשר חפצה נפשי השארתי על שולחני אל תנסה למצוא אותי... את כל אשר חפצה נפשי השארתי על שולחני אל תנסה למצוא אותי...

noa08128

New member
דפנה פיק

דפנה פיק/דפנה די קולנית ושמחה יותר אני מחפשת משהו אחר לחשוב עליו חוץ ממך אבל אני עסוקה ואתה מאחר אתה כזאת טינופת אין זמן להישאר אתה עושה לי רע הכי בעולם כי אני נערה ואני מבינה שלאכול סרטים זה להיות אישה, אני לא שונה מאף אחת... כן אני נערה ואני מבינה שלאכול סרטים זה להיות אישה, אני לא שונה מאף אחת... קולנית ושמחה אני עוטפת אותך בתחפושת אלסטית אני לא ממש גמישה ואוהבת רק, אוהבת אותך כי עכשיו אתה כאן ואחר כך תלך אני אהיה לבד וליבי הרוטט יבכה מותר לי רק לומר לך תודה... רבה כי אני נערה ואני מבינה שלאכול סרטים זה להיות אישה, אני לא שונה מאף אחת... כן אני נערה אני נורא רגישה בעיקר כשרע לי, הכל אני מבינה, אני הרבה יותר אישה ממה שנראה קולנית ושמחה מאוד מעשנת מלא כי זה עושה לי טוב וטרם עלה לי השתן לראש לא אומרת שאוהבת זה נשמע לי קצת נדוש וכי בכל אהבה אני סוגדת לך יד ימין כמו תמיד במטרה קבועה רק לתת לך ורק לתת לך אהבה מה כי אני נערה ואני מבינה שלאכול סרטים זה להיות אישה אני לא שונה מאף אחת... כן אני נערה אני נורא רגישה בעיקר כשרע לי, הכל אני מבינה, אני הרבה יותר אישה ממה שנראה או או או או או........

noa08128

New member
אנרגיה פוטנציאלית

אנרגיה פוטנציאלית אני חיה בארץ הקוד קודש מנסרת את היום וממסמרת ת'עבר כל מעידה מעצבת את האופי כנראה שאשאר כאן גם מחר אני חיה בארץ שהכל כל בה בבית דיי צנוע בצומת הוא תקוע איו לי שלושה ילדים ואין לי בעל בקושי עוד הכרתי את עצמי אני ילדה עם אנרגיה פוטנציאלית עם מיניות לא ברורה ותקשורת בנאלית אי שם יושב אחד ערום ומפוחד אתן לו יד ואהיה שלו לעד לה לה לה...... אני ילדה עם אנרגיה פוטנציאלית עם מיניות לא ברורה ותקשורת בנאלית אי שם יושב אחד ערום ומפוחד אתן לו יד ואהיה שלו לעד אני חיה בארץ שכלום לא חל בה מבזבת את היום וממצה את העיקר כל השבוע זו אותה החלבה נמאס לי כבר משמן וסוכר אני ילדה עם אנרגיה פוטנציאלית עם מיניות לא ברורה ותקשורת בנאלית אי שם יושב אחד ערום ומפוחד אתן לו יד ואהיה שלו לעד לה לה לה......

noa08128

New member
סלמונלה מונאמור

סלמונלה מונאמור אני נזהרת לא לשתות יותר מדי שלא אבלע את לשוני ואאבד שיווי משקל ,כל יום נסגר ספירת מלאי ומה אצלי נשאר למי עוד לא סיפרתי את מה שרק אפשר יותר מכל מילים אני אוהבת להחליף עובר ושב חבר ועם כל אחד אחר בכל מקום שהוא אספתי עוד מילה לפעמים אחת שווה יותר מעשר במכה אך אם אני חוזרת עם תחושה לא נעימה אם מישהו לא הבין אותי אני בבעיה הלילה הוא אוייב והבדידות היא בת בריתו כל כך הרבה מילים רצות מה הן עליי חושבות מאז יום בריאתי אני חושבת כל הזמן בין אנשים מצאתי את עצמי בלי הפסקה הברה דקדוק פינה וחוץ או משימה ביום הזה מצאתי את מיטב ההפעלה ביום בהיר נתקפתי בפחד ואימה שהתקרבתי לסופי למילה האחרונה כל כך הרבה מילים ולא אמרתי כלום לפתע הבינותי שהשקט הוא עצום אותו היום חזרתי עם תחושה לא נעימה שמישהו לא הבין אותי שאני בבעיה הלילה הוא אויב והבדידות היא בת בריתו השקט הוא עצום אני נשביתי בתוכו

noa08128

New member
גדולה מהחיים

גדולה מהחיים מי זה שם יושבת לבדה זה ככה סתם או מתוכנן ובכלל איך זה קרה לה מישהו ביקש אותה להיות ילדה והוא נזף בה כשהלכה כי ככה סתם זה לא עושים ואם תביט בה לפנים ודאי תבחין שהיא רואה אותך הרבה מעבר שתבין והיא גדולה הרבה יותר מהחיים הרבה יותר והחיים אומרים לה כן בלי להנהן אפילו זר היה אומר הרבה יותר מהחיים שלה יום עובר הרעש מתגבר והרא נהיה צפוף רואים ישר על הפרצוף לא שמעתי איך הזמן עובר ואיך שאני לבד כשמסביבי הרעש זז ואם תביט בה לפנים אולי תראה אותי שוקעת בעיניים שלה והיא גדולה הרבה יותר מהחיים הרבה יותר והחיים אומרים לה כן זה מסתבך זה לא קורה אני נבלעת זה יוצא הרבה יותר מהחיים שלי והיא גדולה הרבה יותר ממני לא מוצאת אותי בפנים ככה שהלכתי לאיבוד ככה שהלכתי לאיבוד ככה שהלכתי

noa08128

New member
איזה גבר

איזה גבר את חושבת שאכפת לי אני בדרך כלל חושבת על עצמי את קוראת אותי פנטסטי אני קוראת ספרות סוג ז' ומרוצה מהיותי את מפתחת סנטימנטים אני עוד מתופפת[?] על הקיר את מחכה לי עוד בצומת ואני כותבת לעצמי עוד שיר כל כולה שופעת קסם מה את רואה בעצם בגוף דמותי אני לא רואה מעבר אולי רק איזה גבר שיציל אותי איי איי איי איי! את כתבת לי שבינתיים את מספקת את עצמך ואני כאן כבר חודשיים מבלה בהעדרך פתאום הבנתי שעדיין קולך אותי מרטיט שפתחתי סנטימנטים לפיקה ולכרית כל כולה שופעת קסם מה היא רואה בעצם בגוף דמותי אני לא רואה מעבר אולי רק איזה גבר שיציל אותי איי איי איי איי איי איי איי איי איי איי! כל כולה שופעת קסם מה היא רואה בעצם בגוף דמותי, אוו..

noa08128

New member
חבר ערבי

יש לי חבר ערבי, הוא לא גר איתי, הוא ישן די רחוק אחרי הקו הירוק, צומת תפוח ימינה. מאז שהוא לא לצידי אני במעצר מנהלי, הוא לא חושב כלל על מין, רק עלי ועל שחרור פלסטין. אני לא בחורה פמיניסטית, רק קצת פעילה הומניסטית, אני דווקא די קונפורמיסטית, ואוהבת אותו מזוקן. (=מסוכן?!?) יש לי חבר ערבי והוא אוהב אותי, הוא רומנטי ממש, נורא מבוקש, אבל אוהב רק אותי

noa08128

New member
כל הסרטים בעולם.

"כל הסרטים בעולם" כל השבוע עבדת קשה אז תנוחי עכשיו בביתנו נשב ככה סתם לעוד כוס קפה נדבר על שטויות, אני לא אלך לישון. הלילה תגידי שטוב לך, תגידי שאת נהנית מחיי היומיום האושר שלך הוא כמעט האושר שלי אני לא אלך לישון. הלילה קחי את כל השמיכה שלי גם אם יהיה לי קר כל הסרטים בעולם בצבעים, בשחור לבן לא יטרידו עוד אותנו השמש יוקדת מעל ראשך עינייך שטופות בשלווה אני נשענת (כאן) לצדך ושמחה כל כך שמחה, אני שמחה קחי את כל השמיכה שלי גם אם יהיה לי קר כל הסרטים בעולם בצבעים, בשחור לבן לא יטרידו עוד אותנו קחי את כל השמיכה שלי גם אם יהיה לי קר כל הסרטים בעולם בצבעים, בשחור לבן קחי את כל השמיכה שלי גם אם יהיה לי קר כל הסרטים בעולם בצבעים, בשחור לבן לא יטרידו עוד אותנו

noa08128

New member
מסך

מסך השעה עוד שלוש ושקט כמו חלב האוזניים ריקות במותניים רעב חורקים זה על זה כמו ברזן וציפורן שרף מבצבץ בסדקיו של האורן נשימה מתערסלת על ים מרפרף כבש בג'ונגל קורא לטורף רשרוש חלומות שיערה של מלאך דמעה מתגלגלת במשי הרך אלוהים מרסן תאוות בתפילין אך ללב יש סיבות שהאל לא מבין הלילה מקרין אפילה בעיניים שריטות וסרטים על מסך עפעפיים פנים מרצדות במימד מנוכר תסריט לא ברור בערוץ לא מוכר שקר נעים אמת כאובה פרוכת קרועה על פרקי תועבה אלוהים מרסן תאוות בתפילין אך ללב יש סיבות שהאל לא מבין כמו שעון בסרעפת האוח מביט עיניים נוצות בים של זכוכית אהבה מתלטפת על קצה הלשון געגוע גולש מהפה לגרון אם אתה עוד שורד בודד IN YOUR BED הסר תחבושות וגע בפצעים אם אין דרך אז הולכים אם אין דרך הולכים (אההה - טו דו דו) אלוהים מרסן תאוות בתפילין אך ללב יש סיבות שהאל לא מבין

noa08128

New member
תאמיני בעצמך

השעה עוד שלוש ושקט כמו חלב האוזניים ריקות במותניים רעב חורקים זה על זה כמו ברזן וציפורן שרף מבצבץ בסדקיו של האורן נשימה מתערסלת על ים מרפרף כבש בג'ונגל קורא לטורף רשרוש חלומות שיערה של מלאך דמעה מתגלגלת במשי הרך אלוהים מרסן תאוות בתפילין אך ללב יש סיבות שהאל לא מבין הלילה מקרין אפילה בעיניים שריטות וסרטים על מסך עפעפיים פנים מרצדות במימד מנוכר תסריט לא ברור בערוץ לא מוכר שקר נעים אמת כאובה פרוכת קרועה על פרקי תועבה אלוהים מרסן תאוות בתפילין אך ללב יש סיבות שהאל לא מבין כמו שעון בסרעפת האוח מביט עיניים נוצות בים של זכוכית אהבה מתלטפת על קצה הלשון געגוע גולש מהפה לגרון אם אתה עוד שורד בודד IN YOUR BED הסר תחבושות וגע בפצעים אם אין דרך אז הולכים אם אין דרך הולכים (אההה - טו דו דו) אלוהים מרסן תאוות בתפילין אך ללב יש סיבות שהאל לא מבין

noa08128

New member
תיקון -תאמיני בעצמך

תאמיני בעצמך כל כך הרבה אמרו סיפרו השמיעו וקדחו לי המון שקרים גם קצת אמת נדרו הבטיחו הנהנו יהיה בסדר את בסדר הכל יותר פשוט כשמבינים תאמיני בעצמך תאמיני בי שברי את המסגרת כשצריך לכן היא כאן אל תאמרי תודה כשלא מגיע לירקן כי הוא יקרן תדליקי כשמרגיש לך תכבי כשזה מספיק תאמיני בעצמך אל תאמיני בי הטל כואב השמש גם שישטף כל העולם בכל שעה את מחליפה מזיו פנים למצוקה הכל היום הכל עכשיו ולחכות זה לא מצב סביל תאמיני בעצמך תאמיני!! זה כאן ועכשיו וזה כואב וזה נעים לך זה משהו מיוחד שאף פעם לא נתנו לך זה יום כזה שטוב לך להינות מהכאב תגידי עוד ותגמרי תגידי די ותשנאי תגידי שהיה נעים וביי

noa08128

New member
זהו ../images/Emo140.gif

זה כל מה שיש לי! ותודות רבות לפורום דפנה והעוגיות בהייד פארק. תהנה מותק :)

bזוהר

New member
לא זוכרת חחחח

כנראה שזה לא היה כזה נורא..
עכשיו אני די בסדר P: תודה לך על ההתעניינות.

0mroosh

New member
../images/Emo60.gif

[שבלול זה מדהים, ציירתי אחד על עלה, והרגשתי מוכשר.אשלח לך עם יונת דואר].

0mroosh

New member
גם אני..../images/Emo3.gif.

במקום זה הייתי בבי"ס של החניכים [בפוטנציה] שלי, והיה מזעעז+.

למעלה