עומר במיוחד בשבילך

bזוהר

New member
החניכים שלך, חבורת ממושקפים

בכיתה ד'
אני במקום זה ראיתי פלורנטין כל היום

0mroosh

New member
החניכים שלי ערסים בכיתה ז'.

.
. פלורנטין זה מוי כיף, אבל הכמות שבה אני יכול לראות את אותם פרקים שוב ושוב, מוגבלת.

שישיץ

New member
אני גם לא הלכתי_../images/Emo79.gif

הם נסעו ללטרון (WTF?!) וכל השכבה האמת הבריזה, יצאו 10 תלמידים. ועשיו קמתי (קמתי ב-7 וחצי כדי ללוות את טלי לאוטובוס לאשל ואז חזרתי לישון ב8 וחצי) הייתי צריכה את השעות שינה האלו כל כך. אחחחחחחח

bזוהר

New member
הי גם אחותי הלכה לשם!

היא גם לא רצתה ללכת, אבל אמא שלי הכריחה אותה. חהחהחה. עצוב.

tipeshet

New member
כולך. [לקרוא במלעל].

כן.. נו. קרוב לרחובות. הכי קרוב לרחובות. וללטרון.. קצת פחות. אבל איכשהו. נו, לא יודעת.

שישיץ

New member
חהה חחה עומר ואז מה?!_../images/Emo79.gif

אז הייתי יוצאת ללטרון, אומרת למורה שלי "חכי שניה, עומר גרה פה קרוב ואני must לראותה" ואז המורה תשאל "מי זו עומר?" ואני אענה "מפורום רונה קינן מזתאמרת, היא בעלת החומר!| ואז המורה שלי תגיד ]כי היא כל כך נחמדה וכלל לא לסבופובית] "רונה קינן?, זאת לא הזמרת הזאת שהולכת עם נשים?!" ואני אענה "מה זה קשור, קחי צ'מעי את הדיסק שלה" ואז בהיותה שומעת את הדיסק אני אברח אלייך. סבבה? שנה הבאה
(בלי לימודים
) חח וברצינות, אולי תרדי אלינו לדרום, קצת לעמחה?

tipeshet

New member
../images/Emo6.gif

שועשעתי מהסיפור שלך
רוד ארד,אך אולי תעלו קצת אליי? הא?
ישר לרדת! הכל בתשלום היום!

שישיץ

New member
../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

רוד תרדי? טוב אז אולי אעלה ללחות מתישהו. אבל זה לא פייר רוב הפורום הוא בדרום.
לא איכפת לי יאללה אני רוצה לראות אתכם כבר. נמאס לי לראות את עומר בהצגות ואז לחייך כמו מפגרת אליו כי אסור לי לקפוץ עליו באהבה משתקת. במפגש פורום אוכל
טוב אז קודם כל שיהיה מנהל, אח"כ נביא את רונה לאירוח ואז נפגש. בינתיים יש את קניון הנגב שהוא מקום מאוד מרכזי!

galvin

New member
החלטתי לפרט. קצת.

מקווה שאפאחד לא יעלב או יכעס. לטרון היא מקום חשוב. כשמזכירים את לטרון ליד לסבתא שלי, היא מתחילה לקלל קצת, ואומרת שהאדמה שם רוויה דם ושאין לה ענין לשמוע על המקום הזה יותר. אחד הקרבות המזוויעים שהיו לנו במלחמת השחרור, היה שם. יש שם את יד לשריון, אתר הנצחה לחללי חיל השריון לדורותיו. ויש הרבה חללים לחיל הנ"ל. אני קצת עייף, ויש לי בחילה מהאוטובוס, אז אני לא ממשיך לפרט. אני בטוח שאפאחד לא התכוון לזלזל או משהו, אבל, באמת שזה מקום חשוב וראוי לביקור. (ויפה. פורחות שם חבצלות עכשיו!) וגם, 1. אבא של רונה (עמוס קינן) כתב (בין היתר) ספר קטנטן שנקרא "בדרך לעין חרוד". הוא אמנם לא היה בפלמ"ח, ואמנם הסיפור הוא לא אמיתי לחלוטין (עד כמה שאני מבין אותו), ואמנם הוא הרבה צפונה (לכיוון עין חרוד...), אבל שווה לקרוא... בדרך ללטרון ... הוא מכניס לאווירה.
2. מפגש פורום בלטרון?
סליחה שאני כבד קצת.

noa08128

New member
אז לטרון?

הייתי שם המון המון פעמים אני אוהבת את המקום והנוף- ב אמת האדמה שם רוויה בדם -המון דם. עוד ספר על לטרון (אומנם לא של אבא רונה) הוא של רם אורן בשם המפתיע "לטרון".

galvin

New member
לא קראתי, אבל סבתא אומרת שהוא

מדויק הסטורית יותר מרוב ספרי ההסטוריה, אם כי כתוב ...

0mroosh

New member
לטרון ../images/Emo99.gif

פעם ראשונה הייתה בשבת אחת עם אבא, אפילו היינו במנזר השתקנים.כשמו כן הוא, נזירים ללא חוש דיבור [וואפה וואפה, בוקר טועועוב, איה דיקלה?(במלרע..:p)]. המורה למתמטיקה תכעס על הסוגריים, אבל סלחו נא לי. לפני שנתיים היה לנו טקס בלטרון שבסיומו שרנו שירי חנוכה והיה קר. אחד הערבים המקסימים שהיו לי עם בית ספר.

galvin

New member
ואם בקינן האב עסקינן, ובקינה,

אז: קינה על נחליאלי
שנטרף --------------------- נחליאלי לא זהיר הבחין באחור בבז צעיר שעט עליו, רק כמה נוצות נותרו להעיד כיצד פעלה במקום וברגע מס(ו)ימים שלשלת המזון האמורה להפסק באחרית הימים.
האדם שיולד באחרית הימים לא יאמין שאותו אלהים הוא שטרף את הנחליאלי באותו ב(ו)קר, כמה דקות בלבד לפני אחרית הימים. * מתוך "קץ עידן הזוחלים". מענין אם רונה נהגה לקרוא את השירים של אביה, אז.

galvin

New member
מישהו אמר סוסנביט? ../images/Emo163.gif

פתאם אני מרגיש זקן. אחרון, ודי. שירי סטיק טרטר -------------- ברחוב דנציג בפריס בדרך אל בית המטבחים סוסים צועדים בדרכם האחרונה להיות סטיק טרטר. על מנת להכין מסוס שסים את תפקידו סטיק טרטר כהלכתו יש לטח(ו)ן את הבשר להוסיף צלפים, חרדל שמן, בצל קצוץ חלמון של ביצה לטר(ו)ף הכל ואט אט לערבב במזלג עם הבשר הטחון. והיכן הוא הטבח שיודע כיצד לקחת 250 א(ו)מצות ולחבר אותן להיות סוס אחד הצועד בשירה, בדרכו האחרונה אל בית המטבחים? עמוס קינן \ מתוך "קץ עידן הזוחלים", שירים קולינריים. זה כדי לאזן את
הטקסטים של דפנה.
|כוסחלבאדוםועוגיות|

0mroosh

New member
האמת שיותר ממישהו.

מעגל שלם של חולי נפש ביער לביא. [אפילו היו להם גלימות ומבט זדוני בעיניים,בבוקר, העירו אותם הנמלים שהילכו להם על המצח, ואז שוב, בבוקר, מאלינקי-סוסנביט.
]. כוּס חלבה אדום עם עוגיות?
אומצת סוס..? :S

למעלה