עונה לשאלה שנשאלתי לפני כמה דפים

miko1810

New member
עונה לשאלה שנשאלתי לפני כמה דפים

האם ארמסטרונג לפי דעתך לוקח סמים? שאלו אותי את השאלה הזו כבר, ועניתי כבר בצורות שונות, עד שנמאס על כמה מכם. אבל הנה היא צצה שנית, ובכל פעם ממקומות ממש לא צפויים. התשובה שלי חד משמעית כן! ארמסטרונג משתמש בסמים. הוא משתמש בסמים שאינם מתגלים ע"י הבדיקות. איך זה אתם שואלים, ובכן: א. יש לו את אותו המיכשור שיש לאנשי הבדיקות של הטור. יש לו את כל השנה (כי הוא מתחרה רק בטור, בשאר הוא מגיע בכדי להתאמן) לבדוק איזה סם מתגלה ואיזה לא. ב. הוא משתמש בסמים מאוד מתקדמים, סמים שמקדימים בהרבה את תקופתם. ואתן לכם דוגמא קטנה, אשתי מתעסקת בתחום הזה שנקרא תרופות, רוקחים, ושאר ירקות. חליתי בשפעת, קורה. בדרך כלל החרא הזה עובר אחרי שבוע של כמעט "מוות קליני" במיטה. הפעם, היא נתנה לי משהו חדש, שעדיין לא בייצור, לקחתי את זה כל 6 שעות, ארבע כדורים וזהו זה! אין שפעת ואין כלום. שאלתי איך זה, אמרה שזה בשלב ניסויי של בני אדם. אז ארמסטרונג משתמש בדיוק בכאלה סמים, ואני מניח שאפילו יותר מתקדמים. ג. "מטפס" הרים נולד כזה. אין דבר כזה שמישהו שהיה פעם טריאתלט, הופך פתאום למטפס הכי טוב בעולם, בכמה רמות מעל כולם! אין כזה דבר, וזה יגידו לכם כל הפיזיולוגים בעולם. ד. מה כל הסיפור על החלפת מסת שריר עליונה במסת שריר תחתונה? מה הקשקוש הזה? ה. רוכב שהיה לפני מחלתו אחד מרבים, ובטח לא מעל כולם, אלוף עולם? נו, גם לורן ברושארד היה, גם קלודי קריקוליון היה, היו הרבה, וזה בסך הכל עוד מירוץ קלאסי. מספר 10 בעולם? אז מה, לוריין ז'אלאבר היה מספר 1 במשך כמה שנים, ואף פעם לא היה קנדידט לנצח את הטור, קפטן של קבוצת קופידיס? אז מה? גם טיילר המילטון קפטן, גם איבן מאיו קפטן, ויש עוד ברשימה. מה לעשות, הוא היה בצמרת, זה נכון, אבל מכאן ועד הפנומניה שאנחנו רואים כאן ועכשיו, המרחק גדול עצום ורב!ואני לא אשכח שבטור הראשון שלו, כולם היו בטוחים שבובי ג'וליש לוקח, עד שהוא נפל בירידה. ו. מאחד מהפלוטון לפני מחלה קשה כזו, להגיע ולהיות הפנומן הבלתי מעורער של הטור, צריך להיות באמת "ממולא" סמים. המחלה הזו שוחקת את כל שרידי הכוח האנושי, והרי כולכם כבר אמרתם לי שקוקטיילים נגד המחלה "משכיבים" אותך במיטה בלי יכולת לזוז. ויש לי חברים שעברו סרטן, הם לא רק שלא יכולים לרוץ היום, אפילו ללכת קשה להם! ז. תמיד חשדתי שרוכב שלא משתתף במירוצים הקלאסיים, יש לו מה להסתיר. וארמסטרונג כזה. ח. והכי שכנע אותי (בצחוק), לפני שנים, רכבתי עם מאיר אורחן (אוחיון), ודיברנו על ארמסטרונג, והוא אמר לי: "אני לא מבין דבר אחד, איך זה שכאשר כל הפלוטון מת לגמרי, פתאום יש לו כוח לקפוץ?" סיכום: לאנס ארמסטרונג לוקח סמים חדישים ומיוחדים!! כל האמור לעיל הוא דעתי הפרטית בלבד!!

תגיד לאישתך שתרשום לי משהו

שיחשבו שאני אלופה בעבודה, בלי להתאמץ!!! אמסטרונג עובד שנה שלמה רק על דבר אחד, לנצח בטור. באימונים שכולם עלו את אלפ דואז 3-4 פעמים, הוא עלה 15 (והקבוצה איתו). כשנאנחו על שלב 17, היו-אס-פוסטל עלו אותו בתור קבוצה פעמיים. יום-יום בסוף כול שלב יש יותר רוכבי ה יו-אס-פוסטל מסביב למנהיג שלהם מאשר כול קבוצה אחרת. גם המטרה שלהם בתור קבוצה היא אחרת: לא מעניין אותם בריחות, לא מעניין אותם זמן טלויזיה ופרסום, לא מעניין אותם אם אף אחד מהם הוא לא בחמישים הראשונים, רק שלבוס שלהם תהיה החולצה הצהובה. כשרוב הרוכבים מעלים 10 קילו מחוץ לעונה, היו-אס פוסטל לא מרשים לעצמם יותר מ כמה קילו בודדים. מבחינה מכנית הם הכי מוכנים משאר הקבוצות, הם השתתפו בהכי פחות נפילות (מי איתי לתרום להמילטון גלגלי עזר) והכי פחות תקלות טכניות. אחרי כול זה - חסר להם שהמנהיג שלהם לא יקח את החולצה הצהובה. (בלי קשר לסמים)

miko1810

New member
מה את/ה עושה בשעות כאלה ליד המחשב

מילא אני, אבל בישראל זה שעה מאוחר יותר! מה איתך, כתבתי על לאנס ארמסטרונג. אותי לא מענינת הקבוצה שלו. אם הוא לא היה מלא סמים הקבוצה שלו מזמן לא הייתה היכן שהיא היום. הערה OFF היום בסיום השלב היו שני פוסטאל, שני טלקום, אחד סי אס סי! הבחור שבתמונה אינו אני! בחיי!!

miko1810

New member
רק הערת אגב

כשהייתי בצבא, ונתקלתי במחבל, והרגתי אותו, ובתחקיר מ"פ התפארתי שהורדתי עליו את כל המחסנית, שאל אותי המ"פ "תגיד, כדור אחד לא היה מספיק?" כמה פעמים צריך לעלות את אלפ דהויז בכדי להבין את הסיפור?? ונניח שפעם אחת לא הספיקה. פעמיים בסדר, שלוש אוקי? ארבע?? אבל 15??

כשאתה רוצה נצחון, אתה תעשה הרבה

הכרות מסלול, אתה צריך להכיר כל בילטה בכביש, כי גרגר אספלט... ביגלל זה אורליך נפל פעם ממכסה של ביוב כי הוא עשה את ההכרת מסלול בוידאו...

natyh

New member
בדיוק כך

זו הבעיה של שילוב כישרון ועצלות . ולכן אנשים חושבים שלאנס טוב מאולריך למרות שלעניות דעתי ההיפך הוא הנכון, לאנס הוא האיש שיתכונן כמו שצריך ויבצע את המשימה . ואולריך לא . נתי

uv111

New member
מסכים איתך, אבל ארמסטרונג לא לבד

לדעתי רוב הרוכבים לוקחים אי אלו סמים. יש כאלה חוקיים יש כאלה שלא חוקיים. אטלט נורמלי לא יכול לעשות מה שהחברה האלה עושים ללא תוספים שונים ומשונים. כנראה שארמסטרונג פשוט לוקח את הסמים ו/או התוספים( חוקיים או לא ) הכי טובים. אם המתחרים שלו מסיימים את השלב אחריו בכמה שניות או אפילו דקה או שתיים אחריו, זה רק מוכיח שגם הם בולעים משהו. ההבדל כאמור הוא בטיב החומר או שבאמת לאנס קצת יותר חזק מהם. לגבי אולריך, למיטב דעתי הוא נתפס לוקח אקסטזי, זהו לא בדיוק סם שגורם לספורטאי להשיג תוצאות טובות יותר, אלא להפך. הוא כנראה היה כלכך בדיכאון מלהיות כל הזמן שני אז הוא החליט לרומם את רוחו קצת.

ybello

New member
בוא נאמר שאתה צודק אז אם

כך: יאן קלודן באסו אזבדו לאנדיס - אולי גם כן מסוממים כי הם מחזיקים איתו כל הזמן עד הסוף.

miko1810

New member
זה לא נכון!

הם לא מחזיקים איתו עד הסוף! הוא בלפחות רמה אחת מעל כולם! מי אמר שהם נקיים? מי אמר שהפלוטון נקי?

natyh

New member
תראה

אם ארמסטרונג לוקח סמים שלא נתפסים בבדיקות אז אלה אינן בבחינת חומרים אסורים לפי הגדרה . בא ונבחן את הטענה שלך : האם לאנס יכול לקבל את הסמים החדשים ביותר ??? לפי הגדרה ובשל קרן המחקר שלו הוא מקורב ועובד בשיתוף פעולה עם אחת מיצרניות התרופות הגדולות ביותר . האם הוא נגיש לכך ??? התשובה כן ! האם הוא ישתמש בתנאי שהסמים נגישים ??? התשובה כן ! כי הוא לא יפספס את היתרון הזה . האם יתר הפלוטון משתמש ?? התשובה כן ! אחרת איך תסביר את ההשתוללות של פויגט אלדג ופיל ??? קדימה ואחורה במהלך קטעים לא אנושיים במהירות לא אנושית. ואז נשארה השאלה מה היה ההבדל בין השנה לשנה שעברה ??? כיצד בשנה שעברה בה הוא השתמש , הוא בקושי ניצח והשנה בה הוא שוב משתמש הוא כל כך טוב ??? והתשובה היא כנראה לוקח או לא ??? לא זו סיבת הניצחונות . נתי

miko1810

New member
סמים

כשמדובר בסמים כל כך חדישים, אף אחד לא יודע איך ומתי תהיה ההשפעה הכי גדולה. כנראה שהוא לקח אותם לא בזמן הנכון.

TomerE1

New member
תכף תגיד לי שאף פעם לא היה אדם על

הירח.. גם שם היה מעורב איזה ארמסטרונג אחד....

מאדמאן

New member
תומר: זה ה"סם החמקן" - השתמשו בו

במלחמת המפרץ. לא שמעת ? האמריקאים האלה, במסגרת הקונספירציות שלהם גם העלימו מעירק את הנשק הלא קונבנציונאלי והוא עכשו במכת אברא קדברא - נמצא בישראל מתחת לאיצטיון הדר יוסף, שם באמצעות החומר שמעלים את הסם, העלימו אותו שוב והוא נמצא בשק האשכים של ארמסטרונג... מכאן באה כל האנרגיה , - שאל את שריל קראו... רגע ... לאן היא נעלמה..

George39

New member
מיקו.. מותק תבין..

אתה מתייחס ללאנס כאל בן אנוש רגיל.. אבל בלי שום צחוק או משהו אני יכול להגיד לך שהוא לא.. הוא הדור הבא של האבולוציה האנושית.. הוא אל-אנוש.. או בעצם בן אנוש טורבו.

miko1810

New member
ג'ורג'י, יפיוף של אימא!

מעניין את הת*ת שלי מיהו ארמסטרונג. הוא מסומם!

מאדמאן

New member
גם אתה מסומם . לא פחות לא יותר

הדיעה הקדומה שלך כלפיו היא סם. יש כאלו שיש להם דיעה קדומה בקשר לעין רעה למשל, לא יעזור כלום - ותמיד "יעשו להם עין", הכל בגלל האחר, השונה, השכן, "זה שאין לו בעיות". ככה אתה רואה ארמסטרונג, ככה הצרפתים רואים אותו והם הדביקו את הספרדים ואת הגרמנים. עדין לא הדביקו את האיטלקים. הסם הזה פעפע לתוך נשמתך עד כדי כך שאתה מוכן לומר שטויות מגעילות על "היהודי הקטן" מארה"ב שגם אותו אתה משמיץ. למה ?? זה תסביך נחיתות. מה לעשות גם אני חי שליש מחיי בצרפת, אני הולך ובוא בא והולך ואני יודע לאבחן את הרישעות שם. רק תן להם הזדמנות להתנפל על ארה"ב ומי שמייצג אותה ו: "בום" ! הם יכנסו בו... ככה זה בענין ישראל, ככה זה בעניין הטרור, ככה זה בעניין הכלכלה - ככה זה !! זה מצב נתון. כדי להגמל מהסם אני מציע לך: תתחיל לשתות יין ישראלי ואוסטרלי, לך לאכול בקיוטו אוכל יפני, לך לראות בייסבול אמריקאי, לך למירוץ לה מנאנס שמתחיל מחר ותראה כמה אמריקאים שוב דופקים אותום (כי הם מסממים את האוטו...) וזה יעשה לך טוב. או שהמצב יתדרדר עד ללא מוצא.

למעלה