עונה לשאלה שנשאלתי לפני כמה דפים

miko1810

New member
די, נמאס לי

אני שוב חוזר ואומר לך, אני לא "נכנסתי" בך אישית! אני לא "מחפש" אותך אישית! התנצלתי בכנות על האמירה האומללה! ואתה? ממשיך עם התקפות אישיות!! תחשוב קצת! אוקי?!

מאדמאן

New member
אני לא יכול להבין אנשים עם שנאה

זה מה שקורה אצלך. אתה יכול להציע עמדה, אתה יכול להביא עוד ציטוטים אבל אתה מביא לכאן אמונה. אמונה יכולה להיות דבר נפלא אם היא חיובית. הכל שלילי אצל ארמסטרונג ?? הכל ? אתה צריך להבין שאם מה שאתה כותב עליו אינו נכון אתה עושה לו עוול נורא ... נורא. כתבתי לך על חולה סרטן, אתה לא יכול לתאר לעצמך מה זה לחולה סרטן להכניס כימיכאלים לגוף. ניסיתי לשכנע אותך באמצעות נסיון אישי מה זה להזריק לעצמך כל ערב חומר להגברת יצור כדוריות דם אדומות לתוך הבטן, לקפל את העור של הבטן שהופך למין ריקמה עלובה ולהזריק לתוך הבטן - כל יום... אתה מבין מה זה ציספלוטוניום ...!!!! זה רעל שכל יום במשך שישה חודשים אתה מקבל חמש פעמים בשבוע במשך ארבע חמש שעות לתוך הוריד... זה מובן , זה רעל שהורג אותך יחד עם התאים הסרטניים כולל קרצינומה: בדוק במילו מה זה קרצינומה. זה תא סרטני איום ונורא שמחסל אותך ואתה מתפלל שאו שתמות קודם או שתנצח אותו. עם מה ? עם ציספלוטויום. אלוהים. אתה לא יכול להבין מה זה הצורך בזעפרן ובחומרים כדי לא להקיא את נשמתך לעזזל. זה מה שעבר ארמסטרונג, תן קצת קרדיט אנושי לאדם שעבר את זה עם גרורות במוח !!! איש ! תבין על מה אתה מדבר ותבין למה הוא מוחה על מה שעושים לו. תפרגן לאיש שמקדיש גם זמן (לא רק ל"סם החמקן" שלך) לחולי סרטן אחרים, לארגון ענק שהוא הקים, לתרומות המילונים שלו, מה עובר עליך ? מה עם הנשמה היתרה של הפרגון לעזזל. אפשר להעריץ רוכבים אחרים, אפשר לפרגן להם אפשר לא לאהוב אותו - אבל למה לשנוא ? ממתי אתה זוכר שבארץ עוסקים בספורט הזה אם לא בתקופתו של ארמסטרונג כמנצח הטור דה פראנס. ממתי לצרפתים שי כ"כ הרבה נחת אם לא בתקופה שלו ? כמה דם חדש הוא הזרים לענף הזה ? תחשוב אתה קצת ואז נמשיך ונדבר כמו שני בני אדם שאוהבים את אותו ענף.

miko1810

New member
אני לא מבין אותך, בחיי!

אתה שוב נכנס לנימות אישיות! אין לי ולא כלום עם לאנס ארמסטרונג. הוא הרבה מעל הליגה שלי! מהיכן קיבלת את המחשבה המעוותת שאני שונא אותו?? מה בכלל קורה לך? אני מסכים איתך שסרטן "מקסח" אנשים מאוד חזק! גם אני חוויתי את זה! וגם אני ראיתי את היסורים. האם ראית באחת מהכתבות שלי פירגון למישהו? או אי פירגון? להגיד שאני חושב שמישהו משתמש בסמים זה לגיטימי לעזאזל! ואם כך אני חושב, אז כך אני גם כותב! אבל מכאן ועד שנאה?? ואוסיף רק שתתבונן אצלך בציציות, במקום לבדוק אותן אצלי בשלט רחוק! ואני אוהב את האופניים לפחות כמוך!!

thesurvivor

New member
אני מסכים איתך

אדם שחלה בסרטן לא יקח כימיקלים שלא יעזרו לו ויסתכן בבעיות בריאות ובכך שיעיפו מן הטור . הוא טקטיקן מעולה ורוכב משכמו ומעלה זו דעתי .

DubiStein

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד על התשובה הכל כך חשובה ונכונה יישר כוח!

yanivw

New member
../images/Emo45.gif אין מה להוסיף

מיקו (שלמה) אולי תקרא הכל, עד הסוף, תחשוב יום ורק אז תכתוב תגובה. כל כך הרבה אנשים כותבים פה בפורום, דברים דומים לגביך, אולי כדי לעצור ונסות להבין למה? אולי הם צודקים בחלק/כל הדברים שהם כותבים? קצת חומר למחשבה יניב ו.

yaelh8

New member
כמה דברים

דבר ראשון קבל ח"ח על ההתמדה "ארמסטרונג מסומם" "ארמסטרונג מסומם"... לא נמאס? דבר שני, בתור מה אישתך נותנת לך תרופות שלא קיבלו תקן ממשרד הבריאות ונמצאות בשלבי ניסוי?! זה לא ממש חוקי נראה לי... ואחרון חביב, לפי מה שאתה טוען ארמסטרונג משקיע את כל חייו על מנת לעבוד על בדיקות הסמים ולעבור אותם למרות שהוא משתמש בסמים מיסתוריים ולא חוקיים, איך נשאר לו כוח לרכוב שלא לדבר לנהל את הקרן שלו?... אני מציעה לך ללכת יותר בכיוון של שוחד. זה קצת יותר הגיוני להסבר מהתיאוריות המופרכות שלך. העיקר שאתה יודע לפרגן...

למה שהוא קיבל קוראים "תמיפלו"

תרופה נגד שפעת של חברת Roche, נמצאת כבר זמן רב בשוק (לפחות חמש שנים) מאושרת ואפילו נמכרת כאן בישראל יעילה נגד חלק מסוגי השפעות מעבר לכך, התיאוריות של אדון "מיקו" בדבר "החלפת מסות שריר וכד' תלושות מהמציאות ובינן ובין פיזיולוגיה בסיסית של הגוף האנושי ותהליכי בניה ופירוק של רקמות שריר אין אפילו קשר דימיוני. אבל ניחא- זהו פורום, ובפורום הרי מי שאומר את המילה האחרונה מנצח אז אם הוא אומר שארמסטרונג מסומם, ניחא, שיגיד, הרי כל עוד זה נאמר "אחרון" זו האמת לא? חבל שארמסטרונג לא קורא עברית, כי עד כמה שזכור לי העיתון האחרון שטען את מה מה שטען "מיקו" קיבל מכתב מעורכי דינו של ארמסטרונג.

miko1810

New member
מיקי, אוי מיקי

לתרופה שאשתי נתנה לי עדיין אין שם! אז מה אתה מקשקש! אתה גם בזה "מבין" גדול?? חוץ מזה, המושג "אדון מיקו" מקובל" עלי, כפי שאני אקרא לך "בעל הבית מיקי"! אני לא המצאתי את ה"תיאוריות" שאתה מתאר, זה חלק מהכותבים כאן המציא! אני אפילו לא קראתי את הספר של ארמסטרונג. ואני שמח שאתה מאושש את האנטי שלי לגבי החלפת מסת שריר עליונה בתחתונה. וזה גם מראה לי שאו שיש לך בעיה בהבנת הנקרא, או שפשוט לא קראת את שכתבתי. בינתיים אתה ניסית לאמר את המילה האחרונה! רק מה, לא כל כך הולך לך, למה? כי זה באמת פורום.

yaelh8

New member
מיקו או מיקו

מעניין שכל משפט שני שלך זה "יש לכם בעיה בהבנת הנקרא" אולי לך יש קצת בעיה לבטא את עצמך?... סתם חומר למחשבה, אין כוונה להעליב חלילה

miko1810

New member
יעל

אין לך משהו להגיד על השטות שכתב מיקי ביחס לתרופה? אין לך משהו להגיד ביחס למסת שריר עליונה ותחתונה? יש לך מה להגיד על בעיות בהבנת הנקרא! נהדר, אז אם כך, הפנייה הייתה למיקי בלבד, ציטוט "יש לך בעיות בהבנת הנקרא" לא "יש לכם..." אני חושש שאני מבטא את עצמי היטב. ובמקום לתקוף אותי נסי לקרוא ולתקוף את מי שצריך!

yaelh8

New member
לא באה לריב איתך מיקו

ואם תסתכל קצת בעיון (כי לך אין בעיות בהנת הנקרא) ותקרא תגובות שלי תראה שהגבתי לך. ואם אתה מתעקש (או שאין לך כוח לחפש) אני מסכימה להגיב שוב, רק תבקש

miko1810

New member
ועוד

אם היו צריכים לתבוע כל אחד שחושב שארמסטרונג מסומם, עורכי דינו היו תובעים חצי מעולם האופניים אם לא יותר מזה. ראית את המזרקים המצויירים? ראית את כתובות ה EPO? ראית את כל אלה? אני נגד זה (בכדי שלא תהיינה לך איזה שהן אשליות) מאוד מגד! אבל אתה לא יכול למנוע מאנשים לחשוב!

mrsensitiveguy

New member
תגידו....אתם שפויים?? אתם רבים

ומתווכחים עם בנאדם שהכינוי שלו הוא "מיקו"??? חוץ מזה אין מה לעשות. הטרנד הוא תמיד ללכת כנגד הזרם ומיקו שלנו לא שונה בהרבה. הוא מרגיש שהוא מיוחד בזה שהוא מחפש סיבות מהתחת למה ארמסטרונג לא באמת מספר אחת. פתטי.

miko1810

New member
אתה צודק

פתטי לשמוע כאלה "פנינים" ממישהו שמתכנה כפי שאתה! MR SENSITIVE GUY וואללה, עם "רגישות" כזו אתה בטח תגיע רחוק מאוד.

למעלה