פרק 11- סוגרים נבחרת:
מפרק לפרק זה הופך להיות יותר בלתי נסבל, כמות הבכי והשיחות על ההיא שהמשפחה שלה לא מאמינה בה, על הזה שברח מבית יתומים, על זו שעזבה ילדים בבית ועל זה שהיה מכור לסמים קשים.
דיי!? כמה אפשר לטחון את זה... לא עדיף היה להוסיף לרבע שעה-20 דק' האלה יותר עניין והתמקדות בחזרות, להראות איך המתמודדים מתכוננים, מתרגשים וזה? מה הרעיון הזה ככ להכניס מצוקה וקושי וסיפורים לא קשורים לתכנית מוסיקה
הבחירות הכי אהובות עליי הם:
האנונימית- עם כל החלק ה"אנונימי" והמעיק שבה, היא חתיכת זמרת עם קול אדיר! היה לי ברור שהיא תעבור אחרונה.
טל גינת - קול מהמם! ואם תשתפשף יותר מהביישנות וחוסר הביטחון, היא יכולה להיראות יפה מאד על הבמה.
להקת Close up - אחלה בחירה. יש לבנות האלה משהו מענין. הן גם שרות טובות וגם יודעות לזוז. יהיה מעניין לעקוב אחריהן.
בן גולדשטיין- אומנם זה ברור שהוא עבר ברוב בגלל הלוק וזה שהוא מחול ובלה בלה... אבל הוא כן ראוי בזה שהוא יודע לשיר, אבל צריך לבחור בקפידה את הרפרטואר ולדעת להגיש אותו.
ליקה - ילדת קסם. יש לה קול מרטיט, ואני שמח שיהיו הזדמנויות קרובות לשמוע אותה עוד.
דניאל - עוד זמרת טובה שמסקרן איך תהיה בלייבים.
אנה - דיי מובן מאיליו שתעבור. היא אחלה זמרת, רק שהסגנון האופראי יהיה באמת אתגר בשבילה.
גבריאל - אהבתי את האודישן שלו העונה, יש בו משהו שמשאיר טעם לעוד, ואני רוצה לראות אם הוא יפתיע אותי בהמשך...
------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
*ליבי- הכי מצחיק ששמים מוסיקת רוק כשמראים אותה. נו באמת, רק בגלל שהיא לבשה מעיל עור וגרביוני רשת הופכים אותה ל"רוקיסטית"? אז ממש לא. ואני לא אוהב לשמוע אותה שרה.
ברק - לא מובן לי הרעיון למתוח עם הילד הזה.
קשה לי בכלל להגיד את השם שלו עם המילה "זמר", כי הוא רחוק מזה מאדדדדדדדד!
כנראה בגלל החרם שעשו עליו ברשת החליטו לקדם אותו טיפה לרכך את הסיפור אבל בתכלס הוא לא זמר ולא מתאים למסגרת של אנשים שלפחות מנסים לעשות משהו ולהגיע לשלבים יותר רחוקים בתכנית.
דודו- הוא זמר בסדר. לא מעלף ולא כלום. מעבר לכל, שגם הסיפור שבא איתו לאודישן הוא סיפור מכור לכל דבר כפי שכבר גילו. הכל היה מבוים מלכתחילה כדי להראות ערס ישראלי מצוי ולעשות צחוק. יופי, לא צחקתי
הצמד החדש- לא יודע אם זה יעבוד.