אלומת האור
New member
ההתרשמות שלי עד כה
*ברק מיצה את עצמו מזמן. חבל שהוא דפק לאחרים בחבורה את הסיכוי.
*כדאי ששירי תדבר פחות על כמה יש לה פיפי ברמות, ושתגיד פחות 'שיישרף לו'. מיצינו.
*חבל על מלכת היופי, שרה יפה.
*האנונימית מעצבנת אותי בצביעות שלה. הרי היא מפורסמת במגזר החרדי. לאקס פקטור הלכה ביודעין שהיא תשיר על במה אחת עם גברים ולקהל מעורב, אז מה הקטע? עד מתי היא תהיה עם משקפי השמש והקפריזות שלה? רצתה ללכת, שתלך. חבל שדפקה את מרינה ורווית, למרות שאת מרינה לא סבלתי בלי שום קשר. יש למרינה לב גדול, אבל זה עלה לה בהדחה.
*בני מקסים ומזכיר את דני קיי.
*ממי שעברו לא אהבתי את בן גולדשטיין ואת הדר לי. הוא משעמם, והיא צורחת את נפשה למוות. לימור אזולאי וגם הרפתנית עם החבר התאילנדי שרות פי אלף יותר טוב ממנה.
*מה קשורה עטרה אבו למזלי? איך חשבו שהן על אותה משבצת? מה זה השטויות האלה?
*וה"צמד" של עטרה אבו ושל הבחור (עידו משהו?) כל כך לא. ועטרה עצמה מעצבנת אותי. חשה עצמה מלכת העולם. היא ממש מצטיירת לי סנובית.
*וגם שירי.
*רמי פורטיס הכי חמוד שם. וגם משה די בסדר.
*מזלי והבחור ששכחתי את שמו זוג נחמד.
*השיר 'אף אחד לא בא לי' היה שיחוק ענק, במיוחד למזלי.
*נמאס לי כל כך מסיפורי ה'שתו לי אכלו לי', כל אחד עם הטרגדיה האישית שלו, במקום לשפוט לפי הקול. כמה אפשר לשמוע שהמתמודדים רוצים שסוף סוף מישהו יגלה אותם ויגרום למשפחה שלהם להתגאות בהם? או כמה בא להם להישאר בתכנית ולא ללכת הביתה עד שעשו את כל הדרך... נו באמת, בשביל זה הם באו - לא ברור שהם רוצים להישאר??
*בר רפאלי מתוקה ויש לה קול ילדותי. בהתחלה חשבתי שהיא תהיה סנובית, אבל היא ממש לא.
זהו בינתיים

וכמובן - אציין שהכול דעות פרטיות שלי ואין מה להתווכח כי הכול עניין של טעם...
*ברק מיצה את עצמו מזמן. חבל שהוא דפק לאחרים בחבורה את הסיכוי.
*כדאי ששירי תדבר פחות על כמה יש לה פיפי ברמות, ושתגיד פחות 'שיישרף לו'. מיצינו.
*חבל על מלכת היופי, שרה יפה.
*האנונימית מעצבנת אותי בצביעות שלה. הרי היא מפורסמת במגזר החרדי. לאקס פקטור הלכה ביודעין שהיא תשיר על במה אחת עם גברים ולקהל מעורב, אז מה הקטע? עד מתי היא תהיה עם משקפי השמש והקפריזות שלה? רצתה ללכת, שתלך. חבל שדפקה את מרינה ורווית, למרות שאת מרינה לא סבלתי בלי שום קשר. יש למרינה לב גדול, אבל זה עלה לה בהדחה.
*בני מקסים ומזכיר את דני קיי.
*ממי שעברו לא אהבתי את בן גולדשטיין ואת הדר לי. הוא משעמם, והיא צורחת את נפשה למוות. לימור אזולאי וגם הרפתנית עם החבר התאילנדי שרות פי אלף יותר טוב ממנה.
*מה קשורה עטרה אבו למזלי? איך חשבו שהן על אותה משבצת? מה זה השטויות האלה?
*וה"צמד" של עטרה אבו ושל הבחור (עידו משהו?) כל כך לא. ועטרה עצמה מעצבנת אותי. חשה עצמה מלכת העולם. היא ממש מצטיירת לי סנובית.
*וגם שירי.
*רמי פורטיס הכי חמוד שם. וגם משה די בסדר.
*מזלי והבחור ששכחתי את שמו זוג נחמד.
*השיר 'אף אחד לא בא לי' היה שיחוק ענק, במיוחד למזלי.
*נמאס לי כל כך מסיפורי ה'שתו לי אכלו לי', כל אחד עם הטרגדיה האישית שלו, במקום לשפוט לפי הקול. כמה אפשר לשמוע שהמתמודדים רוצים שסוף סוף מישהו יגלה אותם ויגרום למשפחה שלהם להתגאות בהם? או כמה בא להם להישאר בתכנית ולא ללכת הביתה עד שעשו את כל הדרך... נו באמת, בשביל זה הם באו - לא ברור שהם רוצים להישאר??
*בר רפאלי מתוקה ויש לה קול ילדותי. בהתחלה חשבתי שהיא תהיה סנובית, אבל היא ממש לא.
זהו בינתיים

וכמובן - אציין שהכול דעות פרטיות שלי ואין מה להתווכח כי הכול עניין של טעם...