עונה 2, פרק 12 בתי השופטים

אני לא אוהבת

את גבריאל. את ההיסטריה, את כמעט ההתעלפות וקיוויתי שהוא יודח, כדי שלא אצטרך לצפות שוב בכל הטקסים לפני שהוא שר... הוא מאוד תיאטרלי וזה יותר מידי בשבילי. לגבי השיר, היה נחמד. היה יותר נחמד אם הייתי מבינה על מה הוא שר.
ורציתי שדודו ימשיך. שמתם לב שדודו הולך קצת מכופף וכשהוא מתחיל לשיר הוא מתרומם? כל המהות שלו משתנה ברגע שהוא פותח את הפה. הוא יותר זקוף, העמידה שלו יותר נכונה. מצד שני, הוא כבר אפוי. אין על מה לעבוד איתו. הוא שר מדויק. הוא שר מהמם. הוא יודע לבחור את השירים הנכונים בשבילו. הוא ממש לא צריך מנטור ואני חושבת שזאת הסיבה שהוא הודח. מחפשים זמרים חדשים שיש מה להראות להם, על מה לעבוד איתם, ודודו כבר עבר את הדרך הזו.
לא נראה לי שיש גלגלי הצלה ובכל מקרה, עם כל הצער שבדבר, לא נראה לי שדודו יחזור, ואני מאוד מקווה שכן יוציא שירים וכן יקדם את עצמו, כי יש לו קול מדהים.

אביטל186

New member
לא מאמינה שדודו הלך. זה פשוט הזוי

הוא היה כי טוב שם.
נשמע כמו זמר עברי של פעם..
דווקא יוסי ואלמוג הם אלו שיושבים ב ד י ו ק על אותה משבצת.
בהתחלה לא הבדלתי ביניהם בכלל. התבלבלתי ביניהם.
דודו היה יחיד במינו.
בן לא שר יותר ממנו ממש לא. הוא מיוחד ושונה אבל לא היסטרי ברור שהוא נשאר בגלל חיבתו של עברי והוא בטח גם יעביר אותו בהמשך בית השופטים על חשבון אחרים,
אולי על חשבון גבריאל שאין לו שום נקודת זכות אצלו.
יש משהו מאוד מאוד מסקרן אצל גבריאל. מאוד
יש לו חזות שיש בו עוד עולם שלם.
תווי הפנים שלו מאוד חזקים כאלו ועזים. הייתי רוצה שהוא ימשיך אפילו על חשבון אחד מהצמד המזרחי.
אבל כממובן שעדיף על חשבון בן, או שכולם ישארו

GM1988

Well-known member
גם אני התבלבלתי ביניהם

היה אפשר להדיח אחד מהם ולהשאיר את דודו.
אתמול ההפקה של אקס פקטור שחררו תגובה בנושא העצומה להחזיר את דודו, ולפי הכתוב הם הודיעו שזה לא יקרה.

ככה שכל התהיות שהוא יחזור על פי איזה כלל חדש במשחק, מופרכות כעת.

למעלה