עונה 3, פרק 19, הקצב של הוט

Mockingjay

New member
מאוד לא מסכימה איתך!!

כל העונה הזאת לא ראינו את סטפנה לשניה וגם כשראינו אותם הוא היה
מאנייק דביל .
וכ-ל העונה מי שהיה שם בשבילה לאורך כל הזמן היה דיימון.
הוא היה איתה לטוב ולרע גם כשהוא ידע שהיא בעצם מאוהבת באחיו!!
הוא יודע שהוא מאוהב בה אבל הוא פאקינג עושה הכל כדי לעזור לה להחזיר אותו..
והמתח המיני בין דלנה נמצא שם מסוף העונה השניה!!
וזה התפוצץ בצורה מדהימה לדעתי!
ומה שרוז אמרה לג'רמי בסוף באוטו זה כל כך מדוייק!!
בקיצור יחיי דלנה

BiNa8866

New member
לדעתי את ממש טועה!

דיימון לדעתי היה עם אלנה לטוב ולרע רק כי הוא מאוהב
והוא קוווה שעכשיו כשסטפן רע אלנה אולי תתאהב בו חזרה.\
איך את יכולה להגיד שהוא אוהב אותה באמת כביכול אם הוא הרג את
ג'רמי?!?! שזה אחיה? ורצה להרוג את בוני??? זו לא אהבה בעיניי,
חד וחלק!
וסטפן אולי היה מגעיל אבל אל תשכחי שזה בגלל שהוא כלא את הערפדיות שלו בתוכו הרבה הרבה זמן, בניגוד לדיימון, וקלאוס פשוט הוציא את זה מתוכו! לפחות סטפן כשהיה מניאק התרחק מאלנה כמה שיותר כדי
לא לפגוע בה. לסטפן עדיין היה איכפת מאלנה ובניגוד לדיימון
האגואיסט, הוא לא פגע באף אחד מהקרובים לאלנה!
אז את לא יכולה לומר שהוא אוהב אותה באמת. ממש ממש לא. הוא
אוהב את עצמו בלבד, ולכן הוא רוצה את אלנה לעצמו ולא איכפת
לו גם לדרוך על האחרים מסביב. לסטפן לפחות איכפת גם מהסביבה
שלו.

noam239

New member

צודקת!!! דיימון כמה שהוא מאוהב באלנה לא אכפת לו מאף אחד ובטח לא מהסובבים אותו ולא מהחברים שלה העיקר להשאיר אותה בחיים.. זו לא נקראת אהבה זו אגואיסטיות!! בדיוק מה שאמרתי בהודעה למעלה.. ובאמת סטפן כמה שהוא היה רע הוא התרחק ממנה כי הוא לא רצה לפגוע בה והוא לרגע לא סיכן את החברים שלה בניגוד לדיימון.. וגם שהוא ידע שהיא לא רוצה להיות ערפדה הוא לא הפך אותה בכוח שוב בניגוד לאחיו הוא כיבד את הרצונות שלה וזו אהבה בעיני.. שניהים אוהבים אותה אין ספק אבל דיימון אוהב אותה בצורה של חוסר אכפתיות מוחלט הוא לא יודע בעצם מה זו אהבה.. בשביל אלנה זה תמיד יהיה סטפן אין ספק!! ואני חושבת שהיא בחרה בו לא בגלל שהיא ראתה אותו ראשון אלא בגלל שהיא ראתה את הטוב בסטפן והכאפתיות שלו וזה מה שכבש אותה..

Mockingjay

New member
דיימון אף פעם לא הציג את עצמו בתור הבחור הטוב

הוא תמיד היה הרע, זה שהורג, זה ששותה דם של בני אנוש.
נכון הוא הרג את כל אלה שקרובים אליה אבל הוא בעצמו אמר לה שאם הוא יצטרך לבחור בינהם לבינה - הוא תמיד! יבחר בה!
והוא גם אמר לסטפן,שבניגוד אליו הוא מסוגל לחיות עם זה שאלנה תשנא אותו שנאת מוות אבל תהיה בחיים.
עד כדע כך הוא אוהב אותה , אז אם זו לא אהבה ,אני באמת לא יודעת מה..
ובדיוק בגלל שהוא כל כך אוהב אותה הוא עשה חצי מהדברים שהוא עושה.
כי אצלו, היא באה לפני כולם! הוא תמיד יהיה שם להגן עליה ולשמור עליה.

noam239

New member
לדעתי לא..

אני לא חושבת שזה שהוא מעדיף אותה קודם כל על פני המשפחה שלה זו אהבה זה שהוא מוכן להקריב את בוני שהיא חברה טובה שלה העיקר שהיא תחייה זו לא אהבה בעיני זה להיות מטורף העיקר שתיהיה עם אהובתך . סטפן תמיד נתן לה לפעול לבד להחליט בעצמה לבחור את ההחלטות שלה בעצמה נכון אולי טיפה יותר מידי נתןלה יד חופשית אבל הוא פעל לפי מה שהיא רוצה ולא בניגוד לרצונה ולא עשה דברים שיכעיסו אותה ובטח שלא הפך אתה לערפדה לדבר שהיא הכי לא רוצה ואף פעם לא רצתה הוא לקח ממנה את הבחירהופשוט הפך אותה העיקר שהיא תחייה הבעיה איתו שהוא אף פעם לא חושב בהגיון הכל אצלו אימפולסיבי הכוונה שלו היא טובה בסופו של דבר הוא באמת אוהב אותה אבל לדעתי הוא לא יודע מה זו אהבה אם הוא פועל ככה בלי לחשוב . למשל האובססיה שהיה לו לקתרין שלא היה אכפת לו לשחרר אוצה מהקבר ועוד אלפי ערפדים שיכולים להרוג אנשים חפים מי פשע ולמה? העיקר שאהובתך תשתחרר הוא לא יחשוב על פתרון אחר הוא יילך על הפיתרון הקל בלי יותר מידי מאמץ לא אכפת לו מאחרים אכפת לו מעצמו ומהרצונות שלו בלבד

Mockingjay

New member
האאאמממ

דיימון לא הפך אותה לערפדית! מרדית הפכה אותה לערפדית ודיימון להזכירך מאוד לא היה מרוצה מהעניין.
אז אל תגידי לי שדיימון אחראי לזה שאלנה עכשיו ערפדית.
ולגבי קתרין נכון שהוא היה מאוהב בה לגמרי ולא היה לו אכפת אבל עם אלנה זה סיפור שונה .
ואגב לא נעים לי לומר לך אבל גם סטפן לא בדיוק נותן לה את זכות הבחירה, היו מלא פרקים שהיא המרמרה על זה ששניהם תמיד מחליטים בשבילה.

noam239

New member
אני לרגע לא אמרתי שדיימון

אחראי לזה שהיא ערפדה ממש לא! אני אמרתי שבעונה ה-2 הוא נתן לה את הדם שלו לפחות שהיא תחזור בתור ערפדה העיקר שהיא לא תמות וזו לא חשיבה הגיונית בעיני זו אגואיסטיות הוא ידע מה המשמעות הזו בעניה ולא היה אכפת לו העיקר שהיא תחזור לחיים הוא לא חושב בכלללפני דברים שהוא עושה סטפן בדיוק ההפך הוא אוהב אותה ברמות על הוא בחיים לא יעשה לה את הדברים האלו כמה שהוא יכעס ויכאב לו הוא לא יתנהג אליה ככה . ונכון היו פעמיים שסטפן החליט בשבילה אבל שאלנה אמרה שהיא רוצה לקבוע את המהלכים ושיתנו לה גם לפגול סטפן זז הצידה ולא עשה דבר בלי הרשות שלה! דיימון כרגיל לא הקשיב לה ולא עניין אותו מה היא אומרת אםזה לסכן אותו ואת כל החברים שלה. ואיך עם אלנה זה סיפור שונה? אם קתרים הוא היה אגואיסט בדיוק כמו שהוא עם אלנה. שימי לב שהוא חשב שהיא בקבר הוא שיחרר את כל הערפדים בדרך ל היה לו אכפת שוב חושב על עצמו ועם אלנה אותו דבר מעדיף שחברה שלה תמות הופך אותה לדבר שהיא הכי לא רצתה ולא רוצה להיות וניסה להרוג את אחיה שאני בטוחה שהוא לא ראה את הטבעת. אז הוא מתנהג בדיוק אותו דבר והוא לא ישתנה כי זה הוא זו הדרך שלו לאהוב הוא לא מכיר דרך אחרת. ואני חושבת שהדרך של סטפן הרבה יותר יפה בעיני זו אהבה.

BiNa8866

New member
דיימון כן כמעט הפך אותה לערפדה בעונה 2!

בסוף העונה השנייה, היא כן כמעט הפכה לערפדית בגלל
דיימון! לפני קטע ההקרבה עם קלאוס, הוא הכרעח אותה לשתות
מהדם שלו. אז טכנית, אילולא הכישוף שנעשה עם ג'ון(אביה
הביולוגי של אלנה) אלנה הייתה נהפכת לערפדה בגלל דיימון.
ולגבי סטפן, יחסית לדיימון הוא נותן לה אפשרות בחירה הרבה
הרבה יותר מדיימון. זה בטוח.

BiNa8866

New member
נכון...

ניסחת את זה הכי טוב לדעתי. הוא באמת לא יודע איך לאהוב
פשוט. והוא באמת לקח ממנה את אפשרות הבחירה בצורה מאוד מגעילה.

MAAYANAH

New member
זו לא אהבה זו אובססיה!!-ספויילרים

דיימון לא אוהב את אליינה, הוא אובססיבי לגביה... אם תצוץ עוד אחת שנראית בדיוק כמו קת'רין גם בה הוא יתאהב. סטפן ממש אוהב את אליינה.
בסוף העונה ה-1 דיימון התנשק עם קת'רין וחשב שזו אליינה,בפרק ה-1 בעונה השניה קת'רין ניסתה לעבוד על סטפן והוא ישר עלה עליה. גם בפרקים אחרים היא ניסתה לעבוד על סטפן והוא עלה על זה. זה הוא מכיר את אליינה, את ההתנהגות שלה וזה משהו שדיימון לא.

Mockingjay

New member
שוב לא מסכימה עם זה

דיימון מאוד מכיר את אלנה ומאוד יודע מה יעבור אצלה ומה לא.
הוא מנסה להתחשב בה בדרכו , שוב אני לא אומרת שהוא וורוד עם שושנים
הוא לא!!! הוא לא צפוי והוא האיש הרע ואין לו בעיה עם זה!
הוא לא סטפן והוא גם לא רוצה להיות סטפן

noam239

New member
נכון הוא לא רוצה להיות סטפן..

זה גם מה שיפה בו שהוא נשאר בדיוק מי שהוא וגם שאלנה רצתה שהוא ישתנה שסטפן היה בצד של הרעים הוא לא רצה כי הוא לא סטפן והוא לא יהיה גם הדרך שלו לאהוב אותה ולשמור עליה שונה מי סטפן הוא מעדיף לסכן את כולם העיקר לשמור עליה הוא לא מבין שאלנה לא תיהיה איתו ככה. ההפך אם היא תראה שהוא לא מסכן את מי שהיא אוהבת ושומע מה היא רוצה ומה לא אולי יש מצב שהיא הייתה איתו. בעונה ה-1 אלנה הרי לא רצתה להיות עם סטפן בגלל שהוא ערפד אך ברגע שהיא ראתה שהוא הציל את בוני מהנשיכה של דיימון היא רצתה פתאום ולמה? כי היא ראתה שהוא מציל את החברים שלה ושהוא בנאדם טוב ולא רע. אז אני מאמינה שאם דיימון היה תנהג באותה צורה היא הייתה יכולה למצוא מקום להתאהב בו. כרגע אני לא חושבת שהיא אוהבת אותו זה פשוט משיכה של רגע הוא היה שם בשבילה שהי הייתה צריכה אותו זה הכל אלנה לא יכולה להתאהב במישהו שמסכן את כל מי שהיא אוהבת זה פשוט לא היא היא לא תכול להיות עם מישהוכזה זה נוגד אותה את מי שהיאץ

BiNa8866

New member
נכון מאוד...

אלנה רוצה להיות עם מישהו מתחשב, מבין, דואג לאחרים ולא רק
לעצמו ולאינטרסים שלו על חשבון כולם.
לכן היא בוחרת תמיד בסטפן.
לדעתי היא גם נמשכת כרגע לדיימון, כי היא התקרבה אליו תקופה
ארוכה בזמן שסטפן היה עם קלאוס, ופשוט בילתה איתו הרבה. זה
הכל.

MAAYANAH

New member
בגלל שהוא יודע שהוא האיש הרע

הוא לא צריך להיות איתה.

BiNa8866

New member
אבל זה בדיוק העניין...

אם דיימון הוא האיש הרע הוא לא מתאים לאלנה.
אלנה היא ההיפך ממנו. היא מתחשבת בכולם ואצלה דאגה לכולם
זה מעל הכל! ההיפך מדיימון.

BiNa8866

New member
נכון - סטפן הוא זה שאוהב באמת את אלנה

נקודה. אצל סטפן זו אהבה אמיתית לחלוטין.

טים סטלנה

למעלה