עונה 3 פרק 2 !!!

00נטע00

New member
עונה 3 פרק 2 !!!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

יואוווו איזה כיף שהם חזרו!! חח אין על דיימון עם "היי דוגי דוגי" ומסכןן סטפן..נראה לכם שקלאוס יחייב אותו עכשיו לרדוף אחרי אלנה? מעניין מה הוא יעשה..איך קיוויתי שאלנה תראה אותו הפרק.. הקטע עם ויקי ואנה חזקק ואני שונאתת את קלאוס..איזה כיף היה פרק ממש טוב היום,הרבה יותר מהראשון לדעתי..:] יאללה שיגיע שבוע הבא..

וואו זה היה פרק מעולה..

ולפי מה שהבנתי קלאוס עדיין לא כילה שאלנה עדיין חיה, לכן הוא נתן לסטפן את הדם שלו, ואמר לו- אתה חופשי לדרכך. כנראה מה שהולך לקרות זה נשיקה ביין אלנה ודיימון בקרוב, ובדיוק כשסטפן יחזור הבייתה, ויגלה את זה. גם אני אוהבת את הקטע עם ויקי ואנה...זה אחד המעניינים! וקרוליין? זה היה ברור שזה יהיה אבא שלה. אני מקווה שהוא לא יהרוג אותה..אהבתי את הדמות שלה מאז שהיא התערפדה:)

הא? מתי הוא אמר לו../images/Emo58.gif

שהוא חופשי ללכת? הוא אמר לו שכנראה שהוא ה"קומראד" היחידי שלו. בשום שלב לא שמתי לב שהוא שיחרר אותו... זה קרה ופיספסתי את זה? או שאת הסקת את זה מזה שהוא נתן לו דם? כי אם כן אני הגעתי למסקנה שונה מאוד ..הוא נתן לו את הדם כי הוא צריך אותו חי, לא כי הוא רצה לשחרר אותו...

shirani2010

New member
היא כנראה התבלבלה

הוא אמר לו אנחנו עוזבים ומי שראה את הפרומו ראה שקלאוס מחזיר את סטפן לעבר איפה שהכל התחיל כך שיש מצב שקטרין סוף סוף חוזרת - כמובן שזה לא בטוח

אעע לא הבנתם אותיXD

כאילו>< מה שהתכוונתי זה שאם הוא נותן לא ת'דם, אז כאילו הוא לא הולך לתפוס אותו ב- אלנה עדיין חיה?!?

taltal4444

New member
מסכימה איתך לגמרי

או שיש לי תוספת, לי זה נראה דווקא כמו איזה מבחן שקלאוס עושה לסטפן. למה רק סטפן שמע את אלנה דיימון וריק נראה לי שקלאוס עם כל החוזק שלו ...יכול לשמוע יותר טוב לא? טוב נחיהה ונראה

noam239

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifוואוו עוד פרק חזק

וואי אני פשוט נהנת לצפות בעונה הזאת כל פרק פשוט מרתק בטירוף!! אני מקווה שימשיכו ככה. מה שהכי אהבתי הפרק אז ככה:
הקירבה בין דיימון לאלנה כמובן!!
(אוף אני רוצה כבר נשיקה בין השניים מה שיקרה די בקרוב זה צפוי)
הרגעים שסטפן ראה את אלנה כל כך עצוב :/ אני רוצה שהם כבר ייפגשו!
ג'רמי והרוחות! הקטע בסוף אם ויקי ואנה מעניין מה כל זה אומר.. בנוסף אהבתי שריק חזר לגור אם אלנה וג'רמי אני אוהבת את הדמות שלו. מה שהפתיע אותי שזה אבא של קרוליין מעניין מה יקרה אם זה. אני קמווה שלא יקרה לה כלום אני אוהבת את הדמות שלה במיוחד עכשיו שהיא וטיילר סוג של ביחד. בקיצור פרק מרתק!! ויאלה איפה קתרין? התגעגעתי אליה!

TwilightFan

New member
פרק מצוין! ../images/Emo58.gif

אני ממש אוהבת את קווי העלילה החדשים האלה של סטפן-רע-דיימון-טוב, זה שונה לגמרי מכל מה שהרגילו אותנו בעונות הראשונות... אני נהנית
אני מקווה שסטפן לא יחזור בתשובה בקרוב. וגמאני מתגעגעת לקת'רין

lady blah blah

New member
גם אני ../images/Emo58.gif

ממש אוהבת את הקטע הזה, למרות שאפילו כשסטפן רע יש לו קטעים של קדוש מעונה

Karina85

New member
פרק חזק!!!

אחרי פרק ראשון מנומנם סופסוף הסידרה חזרה לעצמה. מסכימה עם כל מה שאמרתם פה... מצאו למאט תפקיד, העלילה עם ג'רמי ממש מעניינת, אלאריק חזר, הסיפור המרכזי מתקדם יפה... אני מרוצה מהפרק

Orush the Best

New member
מישו מוכן לגלות לי.....|../images/Emo58.gif../images/Emo145.gif

מי אבא של קרוליין לפני שאני רואה? חחח השארתם אותי במתח

Karina85

New member
../images/Emo58.gif אם עוד לא ראית ואת רוצה לדעת אז...

אמא של טיילר מתקשרת למישהו ואומרת לו שהיא הכניסה את עצמה ל "Vampire Situation" או משהו בסיגנון, הם ניפגשים והיא אומרת לו שמדובר בקרוליין, ושהיא ערפדית, והוא אומר שאם היא "אחת מהם" היא יודעת מה צריך לעשות... ואומר לה שהוא יטפל בזה. בסוף הפרק מתברר שהוא אבא של קרוליין כשהיא רואה אותו ואומרת: "Daddy?"

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אבא של קרוליין... לא מבין שזו עדיין הבת שלו? שמחתי שבסופו של דבר אמא של טיילר הבינה... הקטע עם אנה ו-ויקי באמת מעניין... עיצבן אותי קצת שבזמן שדיימון חשב על לעזור לסטפן- ומאוד אהבתי את זה שהוא השתכנע- הוא חשב מה יהיה בנוגע אליו ולאלנה כסטפן יחזור. לא רוצה שאלנה תבגוד בסטפן (ז"א... הוא עזב אותה... אבל בכל זאת- היא מנסה להחזיר אותו אבל ביחד עם זה מתעסקת עם אח שלו?). אבל אני מאמינה שהיא ודיימון יתנשקו בקרוב. אני בדרך כלל טועה, אבל אני דיי בטוחה בזה... כשקלאוס אמר שהוא עשה הכל כמו שצריך ודיבר על זה שהוא הרג את הכפילה חשבתי שהוא מנסה להוציא מסטפן וידוי שהוא יודע שהוא לא הרג אותה...

lady blah blah

New member
פרק אדייר ../images/Emo58.gif

כל כך אהבתי את ריק בפרק הזה.. כשהוא אמר לאלנה "התפקיד שלי זה לדאוג לאנושיים" או משהו כזה, וגם שהוא חזר לגור אצלם
לא הבנתי מאיפה אבא של קרוליין הגיע פתאום, לא הזכירו אותו אף פעם.. לא? ואני מקווה שלא יקרה לה כלום כי אני כל כך אוהבת את הדמות שלה ואותה וטיילר ביחד. אני מקווה שיקרה משהו עם דיימון ואלנה.. למרות שנראה לי שבסוף בכל מקרה היא תהיה עם סטפן, זה כל הרעיון של הסדרה..

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

הזכירו שאבא של קרוליין עזב כי הוא גילה שהוא הומו. אם אני לא טועה כשקרוליין נסעה והמכונית שלה התקלקלה או משהו והיא מצאה את הגופה של ויקי היא הייתה בצעם בדרך למסיבת יום ההולדת של הבת של החבר שלו. גם אני מקווה שלא יקרה לקרוליין כלום, אוהבת את הדמות שלה ואותה ואת טיילר ביחד. אני בדיוק ההיפך ממך בנוגע לחלק האחרון- דיי מבואסת כי אני חושבת שכל הרעיון של הסדרה זה הדרך של אלנה לדיימון, אבל מקווה לסטלנה. נראה לי שאם הייתי יוצרת הסדרה הייתי כותבת אותה עם דיימון בסוף כי זה ירצה הרבה הרבה הרבה יותר אנשים על פי מה שהבנתי (אני מעריצה כותבים שמחשיבים את היצירות שלהם לאומנות שלהם ולא משנים דברים בגלל דעות של אחרים, אבל במובן מסויים נראה לי שזו סיבה נוספת לכותבים לדלנה).

noam239

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שבסוף אלנה תיהיה אם דיימון. הכותבים של הסדרה יודעים כמה מעריצי דלנה יש (נראה לי יותר מסטלנה.) וסביר להניח שהם רוצים לרצות את הצופים. וכנראה סטפן יהיה אם קתרין כי ידוע מהעונה הקודמת שהיא תמיד העדיפה אותו על דיימון.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אני גם חושבת שיש סיכוי טוב לסטפן\קת'רין. אני לא רוצה שזה יקרה, אבל אני מאמינה שיש סיכוי רצינה. סביר להניח שהם רוצים לרצות את הצופים.... כבר אמרתי שזה נראה לי הגיוני. אני רק אעריץ יותר את היוצרים עם אני אוכל להיות בטוחה במאה אחוז שהם עושים את מה שהם עושים לשם האומנות שלהם (אני יודעת שאני נשמת ממש... מוזר, בהיעדר מילה אחרת) ולא על פי דעת הקהל. או מתבססים על יותר מאשר 50% מה שהם רוצים ו-50% דעת קהל. נגיד שמעתי פעם שג'וס ווידון, יוצר שאני מאוד אוהבת, איים בשביתה אם ישנו אצלו משהו. אמנם שמעתי שזו הייתה הפעם היחידה שהוא עשה את זה (לפחות באותה הסדרה), אבל אני שמחה שהוא עמד על שלו (בייחוד כשמדובר בדבר שממש הייתי מתאכזבת אם לא היה קורה).

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

רק רציתי לומר שאני מצטערת שהגזמתי. בנחשבה שנייה אני חוששת שנשמעתי כאילו שאם אלנה\סטפן יהיו ביחד בסוף זה נשמע כאילו זה בטוח שזה מה שהיוצרים רוצים במאה אחוז. ברור לי שלא, ושאם הם עושים את זה כדיי לרצות אותי או הרבה מעריצים זה לא יותר טוב, ואני דווקא חושבת שהיוצרים של הסדרה מאוד מוכשרים ולא להתכוונתי להעליב או להישמע קיצונית. אני דווקא גם מעריכה את דלנה (ודווקא באותה המידה שיש לי הרגשה שיש סיכוי טוב שיהיה דלנה בגלל מה שהמעריצים רוצים, יש לי הרגשה שזה מראש היה התכנון, או לפחות כיוון שהם היו רציניים בקשר אליו), רק הרבה פחות מסטלנה... לא התכוונתי להישמע כך. מצטערת...

למעלה