עונה 3 פרק 2 !!!

mikej007

New member
פרק ../images/Emo58.gif2

אז ככה הדמות של אלנה קצת משתפרת מבחינת האופי שלה לדעתי היא כמובן עדין אוהבת את סטפן אבל מתאהבת בדיימון במקביל...דיימון מבחינתו משתעשע לדעתי ברעיון ולוחץ עליה להודות....אבל יודע שבזמן אמת הוא בחיים לא ייקח לאחיו את החברה כי לדעתי הקשר החזק ביותר בין כול השלישיה הזאת הוא בין סטפן לדיימון... קלאוס הוא מטורף על כול הראש ודווקא זה קצת מרגש סך הכול מדובר באדם שחי כבר אלפי שנים והוא בודד ומשועמם מאוד..מעניין כמה זמן ייקח לו לגלות שאלנה בחיים ובגלל זה הוא נכשל בייצור ההיברידים ההזויים שלו.... אני לא מאמינה שיקרה משהו לקרוליין היא דמות חשובה מידי אבל לאורך כול הסדרה תמיד מתעללים בה.... לאיפה נעלמה בוני???? למרות שכיף שהיא לא נמצאת היא כבדה..

רק חייבת להגיד שאומייגאד!!!!!!!!!!!!!../images/Emo58.gif

או מיי גאד. פרק מטורף. דיימון מדהים. דלנה מדהימים. היא כל כך אוהבת אותו אם הוא היה מנשק אותה היא לא היתה עוצרת אותו הפעם אלאריק: את יודעת מה את עושה? אלנה: לא.. אהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! שלמות. אני חשה בילדאפ לקראת נשיקה מטורפת שהעולם לא ראה כמוה מימיו. אומייגאד. וגם- הסוף עם קרוליין. daddy? גאוני. מתה על הסדרה הזו. מתה על כולם. ואיזה כיף שכבר שני פרקים בוני לא שם. סליחה על חוסר הקוהרנטיות. הרגע סיימתי את הפרק ואני בשוק. מדהים.

ורדונה2

New member
חחח וואי, אני פשוט מתה על התגובות שלך../images/Emo58.gif

חולה עלייך, את כזאת מלכה
ולגמרי הבילדאפ לקראת נשיקה- וואי, כ"כ!!!!

Orush the Best

New member
איזה פרקקקקק../images/Emo145.gif../images/Emo58.gif

פשוט פרק מעולה, אין לי מילים.. הקטע שדיימון אמר 'תזכרי מה את מרגישה כשהוא לא פה' או משהו כזה... הווווו
באמת צפויה כאן נשיקה בקרוב, ואין מאושרת ממני בגלל זה חיחיחי
יאלה עוד פרקקקקקק

../images/Emo60.gifפרק אדיר!!../images/Emo58.gif

כ"כ מוזר לראות את דיימון הטוב וסטפן רשע.. ולדעתי זה מעולה שהחליפו קצת
והקטע של ויקי ואנה נהיה מעניין(אני מתה על ויקי ושמחתי שהחזירו אותה)

Orush the Best

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

לגמריי מענין כל מה שקורה עם ויקי ואנה.. ועוד שאנה אמרה לג'רמי 'אל תבטח בויקי' זה כזה.. מההה תמשיכי למה!$@? חחח

MAAYANAH

New member
ויקי דונובן

כן אני גם אוהבת אותה, היא אחת הדמויות הכי מעניינות שם. וגם קרוליין. בינתיים הכי משעממת זו אליינה. בכוונה אבל עשו אותה כזו פליין, ואת קת'רין בדיוק הצד השני. מה, אין באמצע?!?!?

למעלה