עונה 3 פרק 5!!

00נטע00

New member
עונה 3 פרק 5!!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ווואווו..איזה פרק!! אופ כל כך חבל לי על סטפן..עד שהוא הצליח להילחם בזה עכשיו כלום..מעניין איך יחזירו אותו..
היה פרק מצויין למרות שלא אהבתי את הכיוונים שהוא הלך אליהם..נראה שדיימון ואלנה כן יהיו ביחד מתישו וזה שטיילר הוא הייבריד מפחיד קצת..מעניין אם הוא יישאר נאמן לחבר'ה הטובים ולא יתפתה לצד של קלאוס..הייתי בטוחה שקלאוס יגיע לפני שקטרין תצליח להעיר את מייקל..הקטע עם מאט היה הזוי..בכלל כל הרוחות האלה לא מאוד עושות לי את זה..מעניין שהזכירו את הכפילה המקורית..אם נינה תצליח לשחק עוד דמות ככה משכנע היא פשוט אדירה!! יאללה שיגיע חמישי הבא..ושסטפן יחזור לעצמוו..(שרבקה תכפה עליו להדליק את הרגשות או משו..או שיצליח להתנגד לשליטה..משהו..הולך להיות מעניין איתו בסביבה עכשיו..)

noam239

New member
../images/Emo58.gif

פרק די מותח אך הוא היה יותר מידי לדעתי. היו יותר מידי דברים שקרו אם זה טיילר שפתאום הוא גם ערפד וגם איש זאב. וכל הקטעים אם אלנה סטפן וקלאוס שהוא ממש הכריח אותו "לכבות" את הרגשות שלו. ואני לא מבינה מה הקטע של קלאוס כל כך לרצות שסטפן יהרוג את אלנה? אם הוא רוצה להקים לעצמו צבא של הייבריד למה לא להרוג את אלנה כבר בעצמו? היו לו כך כך הרבה הזדמנויות שזה כבר היה ממש מטופש. וגם הקטע שמאט פתאום התאבד או מה שזה לא היה שלא הבנתי בהתחלה מה היה הקטע הזה היה מיותר בהחלט לדעתי. בכלל הדמות של מאט כבר לא מועילה לכלום הוא סתם כאילו תקוע בסדרה בלי שום סיבה. מה שכן אהבתי נורא שקתרין העירה את מייקל וכל הקטעים שלה ושל דיימון ברכב אני מתה עלייהם ביחד!
אבל עוד קטע די מרגיז הרי אמרו שקלאוס הוא הערפד הכי חזק ושאי אפשר להרוג אותו וכ'ו ופתאום צץ לו הצייד הזה מייקל. כאילו מה? אליג'ה לא יכל להגיד להם את זה שעוד היה את טקס ההקרבה? ואז הוא יכל בעצם לעצור אותו? סתם חור בעלילה לדעתי. אבל למרות הכל ממש אהבתי שסטפן חזר לגור אם דיימון! עכשיו הולך להיות ממש מעניין איתו ואם אלנה. בקיצור סורי על החפירה! מקווה שהפרק הבא יהיה פחות עמוס ויותר מידי קווי עלילה. אני יותר אוהבת שהפרקים הולכים לאט ולא יותר מידי.

SharoNofit

New member
../images/Emo27.gif

לא בעיה לקלאוס להרוג את אלנה אבל הוא אמר שהןא קודם רוצה לברר שבטוח היא הסיבה שהוא לא מצליח לייצור בני כלאיים והנה הוא בסוף צדק כי אם אלנה הייצה מתה הוא עדיין לא היה מצליח ובנוסף הוא רצה שסטפן הוא זה שיהרוג אותה כדי להשיג ממנו את הנאמנות המוחלטת שהרי הוא בגד בה רק בגללה אז אם סטפן בעצמו יהרוג את אלנה זה מעיד שהוא נאמן סופית לקלאוס. ולגבי ההריגה של קלאוס לכל אחד יש חולשה ואליז'ייה כנראה לא יידע על מייקל או שהוא לא יידע שאפשר עדיין להעיר אותו אז הוא לא ציין את האופציה הזאת מאט התאבד כי הוא רצה לתקשר עם ויקי ובגלל שאחרי שג'רמי חזר מהמתים הוא קיבל את היכולת הזה מאט "העתיק" את השיטה והתאבד לכמה רגעים. וכהה יהיה מעניין עכשו שסטפן חזר וגר עם דיימון

Shiri from the block

Active member
../images/Emo58.gif ממש חור בעלילה../images/Emo122.gif ובאמת היה פרק עמוס מידי.. מאט לדעתי גם מיותר.. הוא פשוט ממש משעמם. צריכים יותר להתמקד בדיימון וקתרין, הם ממש מעניינים ביחד! אוהבת שהם רבים ואת השיחות שלהם חח

Karina85

New member
פרק מעולה!!!

סוף סוף דברים מתחילים לזוז... אני דווקא הכי אוהבת שהכל קורה בקצב מהיר בסידרה! לגבי מאט אני מסכימה הוא מתחיל להיות ממש מיותר... אלא אם כן הוא יצליח לתקשר עם ויקי באופן קבוע ואז הוא יהיה קצת יותר מועיל ומעניין חחח

SharoNofit

New member
הוא לא מיותר

חחח עכשו הוא הולך להיות הצלע השלישית של ג'רמי ובוני
וגםהוא וגם ג'רמי רואים רוחות רפאים זה בכלל יהיה תחרותי... וגם ויקי אמרה כל הזמן לג'רמי "עזור לי" אז עכשו מאט הוא זה שיעזור לה

Karina85

New member
../images/Emo6.gif

כן חופשי צלע שלישית... וכמו שאמרתי אם הוא ימשיך לתקשר עם ויקי אז יהיה לו תפקיד
למרות שאף פעם לא כ"כ אהבתי את הדמות שלו. אה ושכחתי לציין שג'וזף מורגן (קלאוס) פשוט חתיך הורס. אל תהרגו אותי, אבל מבחינתי הוא חטף לאיאן את תואר היפיוף של הסידרה חחח. וכמה שיותר נינה יותר טוב! אני חולה על השחקנית הזאת! שיביאו את הכפילה המקורית למה לא... Bring it on!

SharoNofit

New member
כהה כי איך אפשר

לאהוב דמות שהיא משעממת, שלא תפרו לה שום עלילה.... אני הכי מאוהבת בקלאוס!!!
גם לדעתי הוא החתיך של הסדרה פשוט הורסס
ונינה שחקנית גדולה זה פשוט לא להאמין איך אנחנו מאמינים שזה אשכרה שני דמויות שונות! חולה על קתרין

MAAYANAH

New member
קלאוס

כןן הוא ממש חתיך הורס אני מקווה שיקבל "קביעות" בתוכנית חחחח אני אוהבת את המבטא שלו וחבל שהוא לא דיימון הוא גם נראה צעיר ורענן יותר מדיימון שלנו.

MAAYANAH

New member
קביעות...

השאלה שלי היא אם הוא יהיה אורח קבוע בתוכנית או שעוד כמה פרקים כבר הוא ימות ויהיה רשע חדש בתוכנית.

SharoNofit

New member
כהה זה מעניין

וגם השאלה אם קתרין תמות ושניהם אני לא רוצה פשוט חולה עליהם

SharoNofit

New member
לדעתי יהיה

גם כי הסדרה מצליחה, גם כי יש עוד ספרים ואפילו עוד אחד מתכנן לצאת בקרוב

SharoNofit

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif

אכן הקטע של טיילר מסקרן... ייאלה עכשו שגם הוא יהיה רע חח הקטע עם מאט בכלל לא הזוע זאת אומרת כל הסדרה הזאת זה פנטזיה אז זרמי עם זה ותהני יש מצב שעוד ניפגש עם המכשפה והכפילה המקורית לא נראה לי שרבקה יכולה לבטל כפייה של מישהו אחר רק קלאוס וזה יקרה רק אחרי שייהרגו אותו. לבינתיים אני נהני מסטפן המרטש

00נטע00

New member
אבל..../images/Emo58.gif

קלאוס כפה על סטפן פעולה אחת,לכבות את הרגש -ברגע שהוא עשה את זה נראה לי שהקטע של הכפייה נגמר,ואם הוא ירצה להדליק מחדש הוא יוכל אבל ברגע שהרגש שלו מכובה הוא לא ירצה להדליק אותו מחדש (כי הוא לא מרגיש אז הוא לא מתגעגע לרגשות..הוא פשוט עושה מה ש"כיף" לו...).. בכל מקרה-אני ימצא כל תרוץ שסטפן לא ישאר ככה...אני בכלל לא נהנת מסטפן המרטש..

SharoNofit

New member
עד שהוא לא יגיד לו "להדליק" את זה בחזרה

סטפן תחת הכפייה של קלאוס. בדיוק כמו שהוא אמר לו לשכוח אותו ואת רבקה לפני מלא זמן ורק כשהוא אמר לו לפני כמה פרקים עכשו אתה זוכר זה חזר אליו. בקיצור השליטה על איך שסטפן עכשו אצל קלאוס. ואני ממש נהנית מסטפן המרטש
הוא גם סופסוף לא קדוש מעונה

למעלה