עונה 3 פרק 5!!

../images/Emo60.gifאחלה פרק!!../images/Emo58.gif

בהחלט השאיר אותי בטעם של עוד... המתח בין דיימון ואלנה מחרפן! שיעשו משהו כבר
ולדעתי סטפן יותר מעניין כשהוא רשע ולא משעמם כמו בעונות הקודמות...

mikej007

New member
לדעתי פרק הזוי בהחלט

נתחיל מזה שיש כול כך הרבה חורים בעלילה כך שהפרק נראה כמו מסננת באותה מידה הכותבים גם יכולים לטעון שקלאוס הוא בכלל חייזר ממאדים ולחשוב שנאמין.... הרי ברור שקלאוס היה מחסל את אלנה מייד כשהיה תופס אותה ולא מסיק באופן לא קשור בעליל שהדם שלה הוא זה שממשיך את ההיברדים וגם כשדיימון הגיע וזרק לו משהו על מייקל הוא מיד בורח ועוזב את כולם לנפשם על זה נאמר תעשו לי טובה... בנוסף טיילר הופך לערפד כלומר לא יזדקן יהיה לו חשק מטורף לדם וכו והוא מרגיש עם זה מעולה!!! מה נסגר איתכם? היחידים ששמרו על אופיים העקבי בסדרה היו דיימון וקתרין. ועוד דבר קלאוס מטורף לגמרי בסגנון של רודן לא ברור מה נסגר עם כול החיבה שהמטקבקים רוכשים לו

ורדונה2

New member
פרק מצוין, אבל ../images/Emo58.gif

גם בי עלתה המחשבה במהלך הפרק "איך קלאוס לא הרג אותה בשנייה שראה אותה?", ולקראת סוף הפרק התחלתי לחשוב לעצמי שזה ממש מצחיק איך כל פרק שני עולמם מתהפך עליהם והם ממשיכים כאילו לא קרה כלום
נגיד טיילר שהפך עכשיו לחצי ערפד, איך העבירו את זה כאילו לא קרה שום דבר... חחחחח זה פשוט הזוי מתה על המתח בין דיימון לאליינה, מאוד שמחה שבונים את זה לאט לאט ולא גורמים להם להתנפל אחד על השנייה ברגע שסטפן נעלם (זה הדבר היחיד שאמין כאן בכל הסדרה אם כבר). אני אוהבת מאוד את סטפן בתור "הרע", הוא הרבה יותר מעניין ככה.

Orush the Best

New member
אוהא פרק שוווה../images/Emo152.gif../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק, יש משהו בפרקים שמתרחשים בבי"ס שאני אוהבת לראות.. לאדעת .. זה מגניב כזה
אהבתי את הסוף עם אלנה ודיימון, כמובן
ולא הבנתי מה הקטע של סטפן, הוא כאילו זוכר את אלינה ואת דיימון והכל אבל פשוט לא אוהב את אלינה יותר?

noam239

New member
קלאוס אמר לו "לכבות" את הרגשות שלו..

בפרק הוא אמר לו המון פעמיים הוא שלט לו במוח בעזרת ההיפנוט שהם עושים אם העניים. כמו שהוא אמר לו שישכח ממנו ומי רבקה ככה הוא עשה לו עכשיו אם רגשותיו לאלנה. רק אחרי שקלאוס עצמו יגיד לו שהוא יכול להרגיש שוב הוא ייזכר בכל מה שהם עברו ביחד ומין סתם שהוא אוהב אותה.

ורדונה2

New member
בנות, תשימו לב לא לשים ספוילרים בכותרת...

שימי לב שכל ההודעה שלך היא ספוילר ענקי והכותרת במיוחד.

למעלה