עונה 3 פרק 9

mikej007

New member
ספוילר

איזה פרק!! איזה טוויסטים! איזה תותח סטפן! איך אלנה ויתרה עליו???? טוב יש לה תותח אחר בבית....אני צריכה לעכל את הפרק לראות שוב (עם תרגום....) ואז לחוות דעה.....

cancer3009

New member
דווקא עיצבן קצת

הם היו כלכך קרובים, אבל מצד שני אולי עדיף שמייקל ימות ולא קלאוס כי מייקל פחות צפוי והעלילה הייתה גוועת ללא הבני כלאיים.

MAAYANAH

New member
פרק 9-ספויילר

איזה פרק מעצבן וחסר התקדמות לחלוטין!!! חוץ מיזה שסטפן חזר לעצמו, שום דבר לא השתנההה!!! לא ראינו התאחדות בין סטפן לאליינה וחשבתי שזה יהיה הדבר הראשון שסטפן יעשה. פשוט 41 דקות מחיי שאני לא אקבל בחזרה...חחח ולא יקרה כלום בין דיימון לאליינה אין שם אפילו מתח מיני יותר לדעתי. יותר כמו אח גדול כזה. בקיצור א-כ-ז-ב-ה.

cancer3009

New member
עזבי הגזמת

אומנם לא הייתה התקדמות יותר מדי בעלעילה אבל יה פרק מותח ומעניין

exysur

New member

הפרק היה טוב ממש אבל הדבר שהכי לא אהבתי זה העובדה שקת'רין היא זאת שגרמה לזה זה פשוט הכי לא מתאים לדמות שלה, הרי לאורך הסדרה לא הייתה לה בעיה שדיימון ימות בשביל החופש שלה (לדוגמא שהיא נתנה לו להרוג את אלייג'ה בידיעה שזה יהרוג גם אותו) גם לא אהבתי את איך שקרוליין התנהגה לטיילר.. חח לא יודע אותי הוא שכנע. והכייי לא אהבתי! את מה שאלנה עשתה לרבקה! זה פשוט היה הדבר הכי רע בעולם רבקה לגמרי קנתה אותי כדמות הכי מעוררת הזדהות! עד כאן להשבוע, נתראה בינואר!

Shiri from the block

Active member
|כן
מי באמת הרג את אלייג'ה אז? כבר מאז היה ידוע שאם ערפד הורג ערפד מקורי אז הוא מת גם?
כי ממש לא זכרתי את זה וכשמייקל אמר את זה לקלאוס אז לא הבנתי מאיפה המציאו את זה..

noam239

New member

נכון! גם לי לא זוכר שאם ערפד הורג ערפד מקורי אז הוא מת.. בגלל זה לא הבנתי שקלאוס אמר את זה לקתרין ובגלל זה סטפן מנע את זה ממנו נראה לי המפיקים פשוט עשו את זה ברגע האחרון כדי למנוע שיהרגו את קלאוס..

00נטע00

New member
אתם לא זוכרים עם אלאריק

ואלג'יה..שדיימון הזמין את כולם לארוחה אצלו בבית בשביל לשפד את אלייג'ה כשסטפן ואלנה היו בבית ליד האגם ואז הם קראו ביומנים שאם ערפד הורג מקורי גם הערפד ימות ולכן אלאריק עשה את זה במקום דיימון (אבל הם שלפו תפגיון כי הם לא ידעו שחייבים להשאיר אותו בפנים..) זה באמת מוזר פתאום כשחושבים על זה-איך לעזעזל קלאוס לא מת מזה שהוא הרג את מייקל??? (ואיך דיימון תכנן להרוג את קלאוס בלי לפחד למות??) אלא אם זה חוק רק של הפגיון?..לא יודעת..זה מוזר..

Shiri from the block

Active member
זה דווקא מאוד מובן
כי קלאוס הוא גם ערפד מקורי, הוא ומייקל ניהיו ערפדים באותו זמן אז שניהם שווים אחד לשני, לכן הגיוני שהם לא ימותו כשהם דוקרים אחד את השני.. גם קלאוס דקר את רבקה ואת שאר המשפחה שלו והוא עדיין חיי..

exysur

New member
הסבר לחור בעלילה

ערפד ימות אם הוא ידקור מקורי עם פיגיון בגלל איך שהמכשפות יצרו אותו... דיימון תכנן להרוג את קלאוס לא עם פגיון אלא עם חתיכה מהעץ המקורי שמייקל שמר ואין שום סיבה שזה יהרוג אותו מה שכן היה הורג אותו היו כל הבני כלאיים שגם אם הם לא היו הורגים אותו במקום (כי קת'רין פוצצה עליהם את הרימונים) כנראה שהם היו רודפים אותו ובלה בלה.. למרות שחארטה אותם הרבה יותר קל להרוג זה עדיין לא מושלם אבל זה סוג של הסבר ואני אגיד שוב שאני לא סובל את זה שזאת הייתה קת'רין שהרסה את זה זה פשוט לא הדמות שלה... חחח אולי זאת בכלל פטרובה המקורית

noam239

New member
מסכימה..

גם אני לא אהבתי שתקרין הצילה את דיימון זה כל כך נוגד את הדמות שלה הם לכאורה הרסו משהו בה שהם בנו 2 עונות וחבל..

Karina85

New member
מסכימה איתך...

(טוב שנזכרתי להגיב אחרי חודשיים חחח)

noam239

New member
הביקרות שלי

טוב היה קצת פרק מוזר... ציפתי שלפני הפגרה יהיה פרק מותח ויפה חוץ מי זה שאני מאושרת שקתרין לא מתה! אני לא אהבתי שקתרין הצילה את דיימון זה נוגד את הדמות שלה היא תמיד חושבת קודם כל על עצמה ולא על אחרים. לא הבנתי גם כמה דברים למה קלאוס אמר שאם הוא מת גם דיימון ימות? אייך בדיוק לא הבנתי? ועכשיו סטפן הישתחרר מהשליטה שלו עליו? עכשיו הוא ה"טוב" שוב? וכל כך ציפתי לנשיקה בין דיימון לאלנה!! זה היה הכי דורש בסוף הפרק אני חשבתי שהם יתנשקו ואז בכוונה יהיה את הפגרה אבל לצערי זה לא קרה. אני כבר מתחילה לאבד תקווה שיהיה בניהים בכלל משהו. אולי המפיקים לא רוצים וחושבים שזה נוגד את הדמות של אלנה שהיא לכאורה לא כמו קתרין עוברת בין שניהים. מסכנה רבקה!! התעצבנתי על אלנה שהיא דקרה אותה אני לא חושבת שהיא היית בוגדת בהם. באסה גם שמייקל מת לא חשבתי שהוא ימות כזה מוקדם הוא יכל להיות דמות מעולה! . שוב אהבתי שהם לא הרגו את קלאוס כי בתאכלס אם הם הורגים אותו הסדרה תיהיה ממש משעממת הוא עושה את כל האקשן. וקרולין מעצבנת! מה היא רוצה מטיילר אחרי שהוא הציל אותה באמת חבל לי שהם נפרדו.. =/ ג'רמי כהרגלו לא היה חסר בפרק ומאט היה לגמרי מיותר כרגיל (הם חייבים למצוא לו עלילה הוא ממש מיותר בסדרה) טוב נקווה שהלאה יהיה מעניין.. עד ינואר לצערנו..

למעלה