עונה 3 פרק 9

Shiri from the block

Active member
אתם קולטים שצריך לחכות עד ינואר??? הייתי בהלם כשראיתי את הפרומו לפרק 10 |: זה היה ידוע שיש פגרה מתוכננת?? לא רוצההההההההה

Shiri from the block

Active member
פרומו לפרק 10
מורחב ובאיכות לא משהו: http://www.youtube.com/watch?v=PmIjCGYtWZg קצר יותר אבל באיכות HD: http://www.youtube.com/watch?v=BKToQJiQ9OM&feature=related השערה שלי בלבד- נראה לפי הפרומו כאילו יהרגו את ג'רמי
זה כבר היה נראה לי ככה כבר כמה פרקים, שדיברו על זה שבוני לא הייתה צריכה להחזיר את ג'רמי לחיים, והיה נראה שהכיוון שהם לוקחים את זה שרק אם ג'רמי ימות אז הרוחות יעלמו, אבל בסוף עשו משהו אחר.. כך או כך לא נראה לי שהוא ישרוד את העונה הזאת.. אבל אני ממש מקווה שאני טועה! הוא המשפחה היחידה שנשאר לאלנה אחרי שרצחו לה את כולם!

noam239

New member

באמת?!?!? פאק אם יהרגו את ג'רמי זה יהיה ממש מפגר!!! מסכנה אלנה לא יישאר לה אף אחד.. אני לא אוהבת את הרעיון שיהרגו אותו..

Shiri from the block

Active member
אני אבהיר שוב- זאת רק השערה שלי... זה לא ספוילר או משהו שקראתי שמתכננים לעתיד, זה רק מה שנראה לי לפי התקדמות הפרקים, באותה מידה יכול להיות שאני גם טועה.. :)

00נטע00

New member
ווואווו..איזה פרק
וואו..

אימלהה פשוט אין לי מילים (ובכל זאת אני יחפור..
) אימלההה איך נתנו לקלאוס לחיות? מסכן דיימון..מסכן מסכן מסכן..הייתי בטוחה שאלנה ודיימון יתנשקו אחרי שהיא אמרה שהם חייבים להניח לסטפן..ואחרי שהוא נפרד מקייטרין אז בכלל וממש ממש קיוויתי שלא אז כיף שהם לא..אני עדיין רוצה שהיא תחזור לסטפן,במיוחד עכשיו כשהוא חזר לחברה הטובים.. היה לי רע ממש כשאלנה שיפדה את רבקה..ממש כאב לי על רבקה ורציתי שהם יהפכו לחברות..זה היה ממש אכזרי.. אני לא מסמפטת את טיילר בכלל וכאב לי על קרוליין אבל היא עשתה תבחירה הנכונה כשהיא נפרדה ממנו..איך אפשר לצאת עם משרת של האויב?ואיך טיילר חשב בכלל שהיא תקבל אותו ככה? היה לי ברור מהרגע שמאט הגיע וראה את אלנה שזאת בעצם קייטרין..לא יודעת למה זה היה לי ממש ממש ברור וכיף שהיא חזרה..פתאום מרגיש לי שזה בסדר לאהוב אותה למרות כל מה שהיא עשתה וזה.. סטפן גדולל , כיף שהוא נוקם בקלאוס רק סיוט שצריך עכשיו לחכות מלאא זמן עד הפרק הבא
דיי אוף היה פשוט פרק מעולה מעולה,כל רגע היה מותח ומרגש ואני בכלל לא מצליחה להעביר כמה טוב הוא היה... יואוו שיגיע כבר הפרק הבא!

Shiri from the block

Active member
אם כבר חור בעלילה, זה באמת לא מובן
הקטע בסוף, כשדיימון בא לדקור את קלאוס (קודם כל איך הוא תיכנן מלכתחילה לדקור אותו אם הוא יודע שהוא ימות??
) ואז סטפן הפריע לו כי קת'רין אמרה שאם דיימון היה הורג את קלאוס אז האנשי זאב שלו מצווים להרוג את דיימון, אבל קת'רין (שחשבנו שהיא אלנה) הרי באה עם פצצות נגד האנשי זאב.. אז איך הם היו תוקפים את דיימון אם קתרין כבר טיפלה בהם?? כל הקטע הזה ממש ממש לא מובן לי..

jasika siton

New member
היה פרק טוב, אבל..

לא מספיק השאירו מתחי בשביל חודשיים. אהבתי את זה שקתרין חזרה, הדמות הכי גדולה בסדרה! אבל באמת הקטע שהיא זו שתכננה את זה שלא יהרגו את דיימון מטומטם. הרי כל הסדרה הראו לנו את הדמות שלה בתור זאת שחושבת על עצמה לפני שהיא חושבת על אחרים אם בכלל, ואחרי שהיא בורחת מקלאוס 500 שנה, אז פתאום שיש לה הזדמנות להרוג אותו היא מעדיפה שהוא יחיה בשביל דיימון. הזוי לגמרי.. הכותבים לא יכולים כל פעם שבא להם לסתום חור או משהו לשנות את האופי של הדמויות, זה מעצבן. אבל העיקר שהיא חזרה לסדרה. וגם שקלאוס לא מת. בקשר לרבקה, כל כך ריחמתי עליה! היא הייתה כזאת חמודה שהיא התרגשה מהנשף והתארגנה.. ופתאום אלנה דפקה לה סכין בגב. אני מבינה את אלנה, היא באמת הייתה צריכה 'לשים' את האנושות שלה בצד לרגע בשביל לא לדפוק הכל. ובשביל סטפן בעיקר.. אבל עדיין, אני ממש לא רוצה שרבקה תעלם מהסדרה! כבר איבדתי אמון בדלנה. אם עד עכשיו שסטפן היה רע הם לא התנשקו, לא נראה לי שזה יקרה לצערי. אני כן רוצה שהם יהיו ביחד בסוף, היא פשוט לא מתאימה לדיימון. אם קתרין תהיה איתו זה יהיה יותר שווה. או שישאר לבד.. אבל עדיין, אני בעד דלנה! נשיקה,משהו.. אני זוכרת שכ"כ התרגשתי שהיה את הקטע בעונה שעברה או בראשונה שקתרין נישקה את דיימון וכולנו חשבנו שזו אלנה! הלוואי שזה כן יקרה! ובקשר למה שחלק ממכם אמרו, אני לא רואה את זה כחור בעלילה. זה היה ידוע שאם דוקרים ערפד מקורי אז הערפד מת. אותו סיפור שהיה עם אלייג'ה, שקתרין רצתה שדיימון ימות אז היא נתנה לו לדקור את אלייג'ה. פשוט לא דברו על זה הרבה זמן אז זה נשכח.. וכשמקורי דוקר מקורי מין הסתם שהוא לא ימות, הוא לא ערפד רגיל. אבל, מה שכן פה מוזר, איך דיימון תכנן להרוג את קלאוס? הרי מייקל לא אמר שהחוק שערפד דוקר מקורי מת לא חל על הפגיון הזה. אז.. מוזר. בכל מקרה, פרק טוב, היו יותר, ( כמו הקודם,ואו! ) מקווה שיעבור הזמן מהר עד ינואר :)

Dankii

New member
תשובה ..

במשאית היה את כל המשפחה של קלאוס כילו המשפחה שהוא הרג ושם בארונות אז סטפן לקח אותם.

למעלה