היה פרק טוב, אבל..
לא מספיק השאירו מתחי בשביל חודשיים. אהבתי את זה שקתרין חזרה, הדמות הכי גדולה בסדרה! אבל באמת הקטע שהיא זו שתכננה את זה שלא יהרגו את דיימון מטומטם. הרי כל הסדרה הראו לנו את הדמות שלה בתור זאת שחושבת על עצמה לפני שהיא חושבת על אחרים אם בכלל, ואחרי שהיא בורחת מקלאוס 500 שנה, אז פתאום שיש לה הזדמנות להרוג אותו היא מעדיפה שהוא יחיה בשביל דיימון. הזוי לגמרי.. הכותבים לא יכולים כל פעם שבא להם לסתום חור או משהו לשנות את האופי של הדמויות, זה מעצבן. אבל העיקר שהיא חזרה לסדרה. וגם שקלאוס לא מת. בקשר לרבקה, כל כך ריחמתי עליה! היא הייתה כזאת חמודה שהיא התרגשה מהנשף והתארגנה.. ופתאום אלנה דפקה לה סכין בגב. אני מבינה את אלנה, היא באמת הייתה צריכה 'לשים' את האנושות שלה בצד לרגע בשביל לא לדפוק הכל. ובשביל סטפן בעיקר.. אבל עדיין, אני ממש לא רוצה שרבקה תעלם מהסדרה! כבר איבדתי אמון בדלנה. אם עד עכשיו שסטפן היה רע הם לא התנשקו, לא נראה לי שזה יקרה לצערי. אני כן רוצה שהם יהיו ביחד בסוף, היא פשוט לא מתאימה לדיימון. אם קתרין תהיה איתו זה יהיה יותר שווה. או שישאר לבד.. אבל עדיין, אני בעד דלנה! נשיקה,משהו.. אני זוכרת שכ"כ התרגשתי שהיה את הקטע בעונה שעברה או בראשונה שקתרין נישקה את דיימון וכולנו חשבנו שזו אלנה! הלוואי שזה כן יקרה! ובקשר למה שחלק ממכם אמרו, אני לא רואה את זה כחור בעלילה. זה היה ידוע שאם דוקרים ערפד מקורי אז הערפד מת. אותו סיפור שהיה עם אלייג'ה, שקתרין רצתה שדיימון ימות אז היא נתנה לו לדקור את אלייג'ה. פשוט לא דברו על זה הרבה זמן אז זה נשכח.. וכשמקורי דוקר מקורי מין הסתם שהוא לא ימות, הוא לא ערפד רגיל. אבל, מה שכן פה מוזר, איך דיימון תכנן להרוג את קלאוס? הרי מייקל לא אמר שהחוק שערפד דוקר מקורי מת לא חל על הפגיון הזה. אז.. מוזר. בכל מקרה, פרק טוב, היו יותר, ( כמו הקודם,ואו! ) מקווה שיעבור הזמן מהר עד ינואר