עונה 4 פרק 7-ספויילרים

TheSnowQueen

New member
חחח הלוואי

ורדונה2

New member
וואו

טי-הי... משכו, משכו ומשכו, אבל בסוף נתנו לנו את זה בגדול!!

אחחח אחחח... איזה כייף לאליינה הזאת

קרוליין עיצבנה אותי בפרק- מה לעזאזל היא מתערבת בבחירות של אליינה? למה נראה לה שיש לה זכות?! חוצפנית...
והקטע של הסייברד לדיימון- יאללה, מעניין לי ת'תחת... היא שרופה עליו ולא מעניין אותי כל השאר.

mikej007

New member
סופסוף פרק טוב

אז אני לא כול כך התלהבתי מהקטעים בין קלאוס לקרוליין שאפילו שהיא מאוד מאוד חמודה באותה מידה גם ילדותית נורא לדעתי בייחוד שהיא כול הזמן יורדת על דיימון...אגב השמלה שהיא לבשה בפרק הייתה ממש ממש קטנה עליה
בנוסף מאוד מאוד אהבתי את הסצנה האחרונה אני בכלל לא הייתי הולכת לכיוון של נתינות וכאלה כמו שמנסים למכור לנו אלא שאלנה פשוט נותנת לכול הדחפים שעצרה כשעוד הייתה אנושית להשתחרר ואם זה להתאהב בדיימון אז למה לא???
ממש תלוש כול המסקנות של סוף הפרק אלנה שתתה כמה פעמים במהלך העונות דם של דיימון או סטפן אם אני לא טועה ולא קרה לה כלום...סתם מזלזלים באינטליגנציה של הצופים כרגיל

abcd80

New member
זה לא אותו דבר כמו קודם

בעונה הזו היא שתתה דם מדיימון כשהיא ערפדית. זה מה שיצר את קשר הנתינות שלהם.

לא זה בגלל זה

מה שגרם לשינוי שלה זה הדם של דיימון, מה שאומר זה שהיא Sired בגלל שהוא זה ששינה אותה.
מאוד פשוטטטטטטט.

MAAYANAH

New member
לא..ספויילר

מה שיצר את קשר השיעבוד שלהם היה זה שהיא שתתה את הדם
של דיימון ואז מתה.
מאז התחיל ה"הקשר" הזה. הזוי....

mikej007

New member
לא משנה אם היא

שתתה לפני או אחרי שהפכה לערפדית זה פשוט לא הגיוני, קשר הנתינות נוצר כאיזשהיא הכרת תודה כמו שאנשי הזאב אסירי תודה לקלאוס ששחרר אותם מהצורך להשתנות. במה בדיוק אסירת תודה אלנה לדיימון?? חוצמזה שדיימון עירפד הרבה אנשים ואף אחד לא נתין שלו

בלי קשר בדם אמיתי ממש מקובל בין ערפדים לשתות אחד את הדם של השני חופשי...

סליחה על החפירות

MAAYANAH

New member
כן אני איתך בזה-ספויילר

מה שאני אומרת שזה ממש לא הגיוני,
גם פתאוםםם יש קשר נתינות זה לא כאילו זה היה קיים כל הזמן
וכשקרוליין אומרת "מה אם זה אחד מהמקרים האלה...." מי מת והפך אותה לערפדה הסטריונית בדיוק?! היא ערפדה בערך איזה שנה...ולמה שהיא תעלה על זה דווקא.

Hello sunshine

New member
:(

דה פאקקקקקקקקקקקקקק.... היה פרק מושלם חוץ מהסוף!
4 עונות אני מחכה לזה!!! למה להרוס???
מה פתאום היא משועבדת לו? =-= אולי היא פשוט היא הבינה שדיימון מדהים וסטפן משעמם כל כך??? =-=

אעאעעאאעאעאאעאע לא רוצה! ;-;

TheSnowQueen

New member
אני כל כך נוטשת...

לא באמת, נמאס לי.
ומעצבן אותי שדיימון אוכל אותה כל פעם מחדש כבר כואב לי הלב עליו. איזה מאמי איך הוא היה מופתע כשהיא אמרה לו שזה הוא... איזה מהמם...
באמת שנמאס ...

כמו בספרים

אלנה sired לדיימון.
אבללללללללללללללללללללללל
פה זה הרבה יותר שווה.
שם זה נעלם תוך שניה.
ופה הם עושים סקס ואומייגאד הם כל כך יפים ביחד ומושלמים ולמה זה רק Sire bond, אל תשברו לי את הלב ככה

אולי היא תאהב אותו גם אח"כ???

shaharEB

New member
היא אוהבבבת אותו

גם בלי שום קשר לסייר בונד, זה פשוט בא לה בהצתה מאוחרת ><

shaharEB

New member
OHHH MYYY GOD !

וואו. פרק הזוי
סטפן מכריח את ג'רמי להרוג ערפדים..מלחיץ ולא נחוץ לפי דעתי. וסטפן באמת צריך לדעת לשחרר
כי דיימון ואלנה ביחד D:
4 עונות לקח להם.. אבל הם שם סוף סוף

לא אוהבת את העובדה שכביכול לאלנה אין דעה , אבל העניין שהיא משועבדת אליו גורם לעסק הזה להיות מעניין הרבה יותר מאשר אם היא
פשוט תחזור להיות האנושית המתבכיינת שהיא הייתה

קרוליין מהממתת
!!!!
וקאלוס גם
מקווה שהם יהיו ביחד אהבתי את כל הקטעים שלהם ביחד והקטעים המצחיקים
זה היה יפה

+ אני אוהבת את החברות בין קרוליין לסטפן זה חמוד

Yael Tapiro

New member
תקשיבו תקשיבו

אני מודה שנהניתי מאוד מהפרק. דברים התחילו לזוז שם ואפילו לא העברתי חלקים מהפרק. (שיפור משמעותי)
אני אישית חושבת לאלנה באמת יותר חיה ולפי דעתי זה בגלל שהיא עם דיימון (מרגישה משהו לדיימון, לא משנה)
ידוע שבכל העונות פרקים שהיא הייתה עם סטפן שהיו שם רק שיחות נפש כמו שתי חברות טובות מהצופים.
בקשר לעובדה שאלנה נתינה של דיימון אני אומרת......אז מה?
ג'רמי שיחק אותה, מאט היה חמוד, טיילר מסתורי קצת (אהבתי) קרוליין זאת קרוליין (שולטת ביד רמה).
עדיין מנסה שהבין את כל עניין הפרופסור ומה שהלך שם עם זאת שהשתנתה .
אז בקיצור שמחה שראיתי ושרק ימשיכו ככה.

Ballerina 4ever

New member
פרק מדהים!

קודם כל אל תשכחו שאליינה הייתה מבולבלת בבחירה בין סטפן לדיימון כשהיא הייתה אנושית! לא נשכח את פרק 19 בעונה השלישית בו אליינה נישקה את דיימון ביוזמתה, ללא שום "שכנוע ערפדי" או קסם כלשהו.

הקשר בין דיימון ואליינה התבשל במשך 3 עונות וקצת. זה לא בא מהאוויר, סתם ככה.

הסצינות שלהם בפרק הזה היו פשוט קסומות! בלי לדבר הם מעבירים כל כך הרבה רגש!

תזכורת קטנה שקראתי באינטרנט לזה שלאליינה נשאר רצון משלה:
אתם זוכרים שבאחד הפרקים שאליינה דיימון ובוני נסעו לקולג'. דיימון אמר לאליינה לנשוך מישהי בלונדינית ובסוף היא לא עשתה את זה. אם דיימון באמת היה שולט על הדברים שהיא עושה, היא הייתה נושכת אותה. Just Saying

למעלה