עונה 4 פרק 8

הו סופסוף

אוקיי אז ככה
דיימוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
תעשה לי גדודים!
סטפן. תחנק. רואה? אלנה ב-א-מ-ת אוהבת את דיימון! זה לא הפאקינג סיירד הזה! זה לא קשור!!!!!
קרוליין... התקף לב קל אבל המממ כן כן תפנימי גם את את מה שכתבתי לסטפן.
הפרופסור מלחיץ אותי... אני לא אוהבת את העובדה שהוא הולך לקחת את בוני לצד האפל ממש... והוא גם היה ממש מניאק כלפי היילי...
טיילר. תודה
תודה על זה שגרמת לאלנה להפנים שזה לא רק עניין של סיירינג

ואני שונאת אותם שהם עצרו לי ככה את הפרק!!!!!
אוף יאללה דיימון פעם אחת בחיים שלך תקשיב לאלנה

Hello sunshine

New member
פרק מדהים!

ממש ממש ממש אהבתי! לא זכור לי פרק שאהבתי כל כך בכל העונה.
סוף סוף אלנה מבינה מי האח השווה באמת... וסוף סוף היא זאת שנלחמת על הקשר שלהם ומשכנעת אותו שזה הדבר הנכון.
כל כך שמחתי כשהמכשפה אמרה שהדרך היחידה שהסיירן בונד נוצר רק אם היו לה רגשות אליו לפני שהפכה לערפדית!
לא כל כך הבנתי מה קורה עם בוני? הוא מלמד אותה קסם אפל? מאיפה זה מגיע?
קרוליין כל כך עצבנה אותי הפרק! =-= אעעאאעעאעאאעעא, מה היא מתערבת?

מה שאני ממש אהבתי בפרק, זה שסוף סוף אלנה חוזרת לעצמה, ממש אהבתי אותה בפרק, סוף סוף היא לא דיכאונית וחופרת.

אני ממש חוששת שהולכים להרוג את טיילר. וממש לא בא לי. אני דווקא ממש מחבבת אותו.

http://www.youtube.com/watch?v=ZfSRXvjEknY סצנה מדהימה *~*

abcd80

New member

אלנה נלחמת כי היא נתינה שלו.. דיימון לא יכול לדעת בוודאות שזה באמת בא מהלב שלה ולא מתוך קשר הנתינות . לא סתם הראו את שרלוט בפרק כי היא דוגמא מצוינת לכך שהיא פיתחה אליו רגשות ונהפכה לנתינה שלו עשתה כל מה שהוא אמר לה וכל החיים שלה סבבו סביבו. זה לא מה שהוא רוצה עבור אלנה והוא יודע שכל מה שהיא עושה, מדברת ומתנהגת זאת לא אלנה האמיתית.
היא כ"כ לא אלנה מאז שהתערפדה.. זאת הבעיה. כמו שסטפן אמר היא צריכה קודם לחזור לעצמה ואם היא תחליט שעדיין רוצה את דיימון זה לפחות תהיה ההחלטה שלה .

ורדונה2

New member
פחח

האמת שזה נשמע אמין שהם ינסו לבטל ת'סייברד המזדיין מהתחת הזה כדי "לוודא שזה נכון", אבל בדוק היא ודיימון גומרים ביחד.
כבר שתי עונות מושכים אותנו לכיוון הזה, 99.9% מהמעריצים מעדיפים אותה עם דיימון- זה הולך לקרות.

Miss cullen

New member
הי! את גם פה

זה נכון שמעדיפים אותה עם דיימון, אבל זה פשוט לא נשמע נאמן לסיפור.
כמו שכתבתי קודם- אם היא המשיכה לרצות אותו אחרי הזוועות של עונה 3, קשה לי להאמין שפתאום זה יהיה דיימון. עם כל האהבה שלי אליו וההסברים הרציונלים למה להתרחק ממרטש בפונטציה...

וואה

נמסתי שוב...
אוי סופסוף אני באמת אוהבת את אלנה

שמתי לב לזה שזה קורה בעיקר אחרי סצנות שהיא סופסוף הולכת עם דיימון
(אחרי הפעם הראשונה שהוא מנשק אותה והיא לא מתנגדת, בפעם הראשונה שהיא מנשקת אותו, בפעם הראשונה שהם שוכבים סופסוף
)
אבל כן
נכון לרגע זה
אני אוהבת את אלנה

silverMoon1

New member
...

אני רוצה לכתוב שאני בצד של דיימן, אבל אני לא מסוגלת כי אני כל כך מרחמת על סטפן.. אז אולי עדיף שאליינה תקבל את דיימן ואני יקבל את סטפן...? חח

silverMoon1

New member

סליחה אם מה שכתבתי על סטפן נשמע כאילו שאני יורדתי עליו חח
זה לא היה בכוונה

shaharEB

New member
טוב.......

יששששש !!!
ידעתי שהרגשות הם אמיתיים
ידעתי שזה לא רק הסייר
יש

אני מקווה שאלנה תבהיר לו את זה ושהם יהיו ביחד לנצח

סטפן מרגיש בודד אני מבינה...וזה עצוב. אבל דיימון הרגיש בודד כל החיים שלו בערך,
ועכשיו כמו שאמרתן שאלנה סוף סוף מאושרת ולא בכיינית ומעצבנת, זה הכל בזכות דיימון

והם מאושרים ביחד. אז אין מה להרוס להם. !

shaharEB

New member
איזה מוזר זה יהיה אם כן.. שפתאום אלנה לא

תראה את זה ותתהפך

Miss cullen

New member
זה לא לגמריי מדויק- (+חפירה כללית)

הרגשות אמיתיים אבל הסייר מעצים אותם ומאפיל על הרגשות לסטפן.
העניין עם הדם מהשקית היה מאוד עצוב. וברור ושקוף שיש כאן סיירות. אז נכון שיש לה רגשות לדיימון, אבל היא לא חושבת רציונלית לגבי הרגשות האלו בגלל כל הסיירות.
מחכה לראות מה זה הדבר הנכון שהוא אמר שהוא הולך לעשות.

מרגש שהוא סיפר לסטפן שהוא בא אחריו למלחמה.. ושלקסי לא נתנה לו. בקטעים האלו סטפן ממש מעצבן אותי. כי הוא לא מעריך את דיימון על מי שהוא למרות שדיימון עושה המון בשבילו. וסולח לו תמיד ורוצה לעזור לו.

שוב - סטפן כשהוא בלי אלנה שוב עם הגבות- שחרר ! זה כואב במצח.

מטריד אותי הסיפור של הפרופסור עם בוני ועם ה 12 זאבים המשוחררים. הוא אנטי ערפדים , זה ברור בגלל הקשר שלו עם הכומר. מה יהיה עם זה... נצטרך לחכות לסופש.

shaharEB

New member
זה כן מדויק בגלל ש

המכשפה ההיא אמרה לדיימון, שכן היא תהיה נתינה שלו.
אבל אם בזמן שהיא הייתה אנושית היו לה אליו רגשות, הם יתעצמו [כמו כל דבר שמתעצם כשאתה הופך לערפד] אז היא אהבה אותו תמיד ותבחר בו גם כי הוא המתאים לה ביותר אחרי שסטפן באמת לא מקבל את השינוי שהא עברה הפכה לערפדית.

Miss cullen

New member
לא הבנתי את זה ככה

הבנתי שאם יש רגשות לפי ההתערפדות , והיא הופכת ערפדה מהדם שלו - אז היא תהיה SIRE אליו.
אז יש רגשות, וזה היה ברור גם לפני זה שיש לה רגשות אליו. אבל היא בחרה בסטפן. ובגלל הסיירות וכל זה, אז הרגשות מתעצמים.
הרי בהתחלה , יש סצינה שלה ושל סטפן הולכים לצוד וכל מה שהיא רוצה זה להיות איתו. גם הרגשות שלה אליו מועצמים.

וחוץ מזה-
היא פשוט שחקנית מעולה !!! היא ממש אמינה בעיניי. גם כאן ובעיקר בעונה 2-3 כשהיא משחקת גם את קת'רין. ממש קל להבדיל לפי המשחק.

למעלה