עונה 4 פרק 8

shaharEB

New member
היא ממש עצבנה אותי לאורך כל

העונה עד לפני 2 פרקים בערך

זה הסייר , סבבה,אבל מלבד זה יש גם את ההתאהבות שנוצרה לפני |התאהבות|
בהתחלה היא לא הייתה בסביבתו, והסייר לא בא לידי ביטוי..כשהיא התקרבה אליו ומה שהיא הרגישה אליו עוד כשהייתה אנושית התפתח, פתאום הסייר בא לידי ביטוי ?

mikej007

New member
בהחלט פרק מצוין

ממשיך את המגמה של הפרק הקודם כול מיני המצאות שנתפרו בדיוק למה שהצופים מחפשים...והמון רגעי דלנה..
כול הפרק שמחתי וריחמתי על דיימון לסירוגין בסוף הוא קצת הלחיץ אותי עם העצבים אבל אלנה פה הפתיעה אותי לטובה עם המבט המאוהב שלה יאללה לכו על זה נתינות שנתינות חחחח

שמתם לב איך דוחקים את בוני מהסדרה שבוע שעבר היא בכלל לא הופיעה והשבוע הביאו אפילו מכשפה אחרת חחחח כנראה קראו את התגובות פה.....

Miss cullen

New member
הסצינה בביה"ס

עם שקית הדם ...

ההבעה על הפנים של דיימון פשוט כל כך עצובה. כזה "אני רוצה שתאהבי אותי בגלל מי שאני לא בגלל הדאם סייר הזה ... "

Miss cullen

New member
ועוד סצינה שהייתה לי לא ברורה-

אחרי שסטפן ודיימון פוגשים את שרלוט, ומבינים שהכישוף להסיר את קשר הנתינות לא עבד (כי היא ספרה כל לבנה בבניין וחיכתה לו....)
למה הם הולכים לבקש מהמכשפה את אותו כישוף? איך לא ברור להם שזה לא עבד אז?

זה בכלל בא מצד המכשפה להגיד להם שזה לא היה כישוף אמיתי... איך הם לא חשבו על זה קודם?
אני מאוכזבתם מכם, בני סלווטור

בכל הסצינה הזו סטפן פשוט מתנשא ומעצבן. כאילו- זה הגיוני שאלנה תאהב אותך ותהיה לה טוב, כי אתה היום טוב אבל יש לך אפיזודות של רוצח פסיכופת... אבל דיימון לא. למרות שדיימון כבר הרבה זמן לא הרג והשתמש בשיטת "הפנט, שתה , מחק..."..
במה אתה יותר טוב סטפן? זה פשוט עצוב כמה שהוא לא מעריך את דיימון . וזה למרות שדיימון מעריך ואפילו מעריץ אותו.

shaharEB

New member
סלבטור *

סטפן אידיוט ואני מקווה שהוא יעוף כבר ויעזוב את אלנה ודיימון בשקט

Miss cullen

New member
זה לא יהיה אמין מבחינת עלילה...

אם היא המשיכה לאהוב אותו אחרי הזוועות של עונה 3, אז זה יהיה ממש לא אמין אם פתאום זה משתנה לדיימון. לכן הקשר לסיירות חייב להיות.

סטפן היה מקסים בעונות 1+2. ואחר כך הוא פשוט נהיה קשה ומעצבן...
דיימון
חמוד !

למעלה