עונה 4 פרק 8

FFman

New member
תשובות

את רוז הראו כשהיה עוד ה"כמה ימים נשאר לפרק" באתר הבית של דוקטור הו. ושם הראו את היומן הזה, (שגם אני מסכים שדומה לטארדיס) אז כשהיה "עוד 10 ימים" בערך, היה אפשר לראות שכשעמוד הבית עלה והספר דיפדף בעמודים היה אפשר לראות את רוז. יש פה קישור עם תמונה באתר אחר של דוקטור הו. ואת הדאלקים הזכירו כשהדוקטור אמר: "איך מנצחים דאלקים? -מכוונים לעין שלהם. "איך מנצחים סונטארים? - פוגעים בעורף שלהם. ואיך מנצחים את הואשטה נרדה? -בורחים" ---- ושמתם לב שבחליפות של האנשים יש אור כחול כזה קטן שדיי מזכיר את מה שרואים מעל חצי הדאלק בחשכה בפרומו אמצע העונה......

מופט ../images/Emo99.gif אני כל כך אוהבת. ../images/Emo58.gif 408 DW

הוא פשוט גאון תסריטאי, זה מדהים. היכולת שלו לקחת פחד פשוט מפסלים לדוגמא, או הפחד הכי בסיסי של בני אדם [וגם חיות] - החושך - ולהפוך אותו למשהו קיים ומוחשי הוא מדהים. והוא גם מוסיף אלמנט נוסף של סוג של מציאות אחרת שמתקיימת, כמו בבלינק שהדוקטור ומרת'ה נמצאים בזמן אחרת ומתקשרים עם הקלטת, או ב-girl in the fireplace כשהזמן מחולק לשבבים או עכשיו עם ילדה והשני הייקומים. כשראיתי את הטריילר לפרק הזה לפני שבועיים בכלל לא הללהבתי, וכששמעתי שהוא גם כפול הייתי מוכנה לאכזבה, אבל ברגע שהוא התחיל וראיתי את שמו של סיטבן מופט תחת הכותרת של הכותב ידעתי שאני עומדת בפני תענוג טלוויזיוני. אני מאוד שמחה שהוא הולך להיות הכותב הראשי, הוא אחד מהכותבים האהובים עליי [בכלל, לא רק בסידרה].

rose who

New member
ראיתי מאוד נחמד

היה טוב היו יותר התאכזבתי קצת הבריטים אהבו את זה יותר טוב התאכזבתי בגלל שאיזה שבוע וחצי שבועיים לא הייתי בבית ועכשיו חזרתי הביתה ליום

Tristana

New member
4x08, ספוילר, במלוא מובן המילה... ../images/Emo58.gif

פרק לא רע בכלל, גם אם קצת ארוך מדי (נכון שזה טכנית רק חצי-פרק, אבל עד עכשיו הוא פחות מוצלח מבלינק אבל פי מיליון-מיליון יותר מוצלח מ girl in the fireplace)... * הדוקטור כנראה ממש פחד מהספריה אם הוא ציווה על חברי המשלחת לברוח. זכור לי שפעם הוא היה מחבק אנשים שסיכנו את חייהם בשם הסקרנות (black hole). * השטיח בחדר של הילדה הוא באותו עיצוב כמו הקישוטים בספריה והפתח של המצלמת אבטחה. * אהבתי את הדמות של ריבר-סונג. זה ההבדל בין טלויזיה בריטית לאמריקאית - בסידרה אמריקאית כנראה לא הייתי סובלת אותה, אין להם מושג איך ליצור דמות נשית אמינה. נראה שהיא אחת המלוות העתידיות של הדוקטור, או אולי סמי-מלווה, כמו מרת'ה ג'ונס בעונה 4. וגם, עיצוב היומן שלה מרמז על הכרתה את הטארדיס. וזה שיש לה אקדח כמו לג'ק לא אמור להפתיע - גם היא מהמאה ה-51, לא? * טאבס!!! ציפית שהוא ישאל אותם are you locals?
* אוונג'ליסטה מקסימה. כל כך חבל שהיא מתה רק בשביל ליצור את האוירה "בין הפטיש לסדן" בסוף הפרק, עם החושך והשלד. (ולמה הם פשוט לא בועטים בו וזהו?) אהבתי שדונה ניסתה לעזור לה. היא הרי יודעת מה זה שמתייחסים אליך כמו לטיפשה (לאנס). * מה הסיכוי שהילדה הקטנה היא ריבר-סונג? * הטאפט בחדר של הילדה הוא של יער. שם הפרק הבא הוא forest of the dead. * יש לי הרגשה שדוקטור מון הוא הבאד-גאי בפרק. החל מהשם שלו, Moon, ירח- זורח רק בחשיכה, ועד הגילוי שלו לילדה שרק היא יכולה to save את האנשים. רק שבפרק הזה, save זה לא אומר "להציל" אלא "לשמור כקובץ מחשב", מה שקרה לדונה ו-4022 האנשים שהיו בספריה (4022 saved, no survivors). או כל הסטינג של הספריה והדלתות מעץ - you burned like the sun but all I require is the moon.

למעלה