דעתי על הפרק
- חומה: נדיר לראות מישהו מת מזקנה בסדרה ובספרים האלה. בוצע יפה, רק הסתייגות אחת, למה לעזאזל ג'ון משאיר כל הזמן את גוסט מאחור? (האפליה נגד הזאבים נמשכת)

- ווינטרפל, נראה לי שאנחנו הולכים לחזות בקרב על ווינטרפל מוקדם מאוד, הרבה רמזים..אני גם זוכר סרטון של סטאניס טרם התערוכה, שהוא נראה מרוח בדם וברקע יער...אולי אומר משהו? חסרונם של הלורדים הצפונים נמשך, במיוחד המבט של השבטים הצפוניים וההתנשאות שלהם על הצבא של סטאניס שמתבוסס בשלג. זה לא נראה כל כך טוב עבור סטאניס וההפך לבולטונים, מקווה שכל הדיבורים על סצנה שתגבור על החתונה האדומה שקשורה בהפסד של סטאניס.

*דאבוס ממש מתבזבז העונה שאין לו מה לעשות שם ורואים את זה.

קשה לראות את סאנסה סובלת ככה אבל הטיפשות שלה הובילה אותה לשם, אין לי מושג מה הולכים לעשות איתה, זה יכול ללכת לכיוון של הספרים וזה גם יכול להסתיים במוות שלה, הכל יכול להיות לדעתי.

- נחשיות החול גורמות לי לקוות שהם יזנחו את דורן בעונה הבאה, זה פשוט נראה רע בלי אריאן. זאת הייתה טעות גדולה מצידם לוותר עליה בשביל הרומנטיזציה של טריסטיין הבנאלי ומירסלה המשעממת. למעט דוראן, כולם שם נוראיים לצפייה.

- הסדרה עשתה צדק במובן שהיא חיברה בין דאני לטיריון מוקדם מהספרים, בספר זה פשוט נמרח ונמרח. שמחתי לראות את זה קורה מהר. הסגפנות של אמיליה קצת מוגזמת, נראה כבר יותר מידי כמו סצנת מיטה באיזה סדרת רשת סטייל CBS.

- שונא, שונא את העלילה של הדרורים אבל זה בוצע טוב. השחקנים הטובים ביותר נמצאים שם, משחק נהדר של כולם. אולנה קצת נשמעת כמו תקליט שבור עם האיום, שתתחיל לבצע במקום לאיים בכאילו. הנפילה של סרסיי בוצעה נהדר, החל מהאהבה הכנה שלה לבן היחיד שנותר לה דרך העמדת הפנים מולו ומול כלתה ואח"כ מול הדרור העליון..

- היו הרבה ספויילרים שהוכחו כלא נכונים אבל אני עדיין דואג לאצבעון, למרות סאנסה..צריכים דמות כמוהו בסדרה..שייצא משם כמה שיותר מהר. הולכים להיות שלושה פרקים טובים על הנייר, נראה מה יישאר מזה.