עונה 6, כבר פרק 8

מה שמוזר באריה

ובהאונד זה שסביר להניח שגם אם אתה הולך לגלגל אותם מראש מצוק,
עד לתחתית , להעביר אותם המון סלעים משוננים וחדים , לדאוג לזרוק עליהם תוך כדי מלמעלה קטפולטות בוערות באש פרא, ולהרעיל את הנהר הקרוב שאליו יזחלו פצועים ומדממים בציאניד ובאבולה-

הם עדין יחזרו מדממים קצת אבל בכושר מעולה.
WTF

אבל נו, בשביל אריה וההאונדי אני מוכנה לשאת .

winner999

New member
My name is Inigo Montoya

הייתי בטוח שזה מה שאריה תגיד כשקמה עם מחט ביד אחרי המרדף ההזוי

כמעט... , בסוף זה היה " אני אריה לבית סטרק בלה בלה בלה..."

Uri04

New member
כבר אמרתי קודם

היא נחתה על ארגזי תפוזים! חחח

לדעתי פרק מעולה

נהניתי מאוד מהחלק האחרון על אריה,
והחלק של נהרן היה מרגש מאוד.

מחכה לראות מה יעלה בגורלו של קלגאן ,
רק החלק על דני כרגיל היה קצת לא הגיוני
בעיני.

הייתי מעדיפה שדברים יתפתחו לאט ולא בכל פעם שהיא תגיע על גב דרקון,
ספינה באופק או תנחת מהשמים ללא קשר.

כל השאר וול דאן, אפילו החלק של בריאן וג'ימי לאניסטר

הסאגה נמשכת

סרסיי מסתתרת מאחורי האביר הענק שמצליח להתמודד יפה מול כל הרעים הדלים שמגיעים לזמן אותה אל הדרור העליון, אבל הוא לא שולף חרב, רק מראה לנו שהוא כזה בריון. כאילו שלא היינו יכולים לנחש...
כל החזרה לקו העלילה של נהרן לא הובילה לכלום. הדגשחור חזר משומקום, מצא חיילים באותו שומקום וכבש את נהרן מאיזה שניים ורבע חיילים של פריי ופתאום נהרן חזרה לעלילה כדי למרוח לנו עוד שניים שלושה פרקים? זו המטרה?

בבראאבוס חסרי הפנים הם לא גילדה של מתנקשים חרישיים ומיומנים. זה מסדר של גבר, אישה וילדה מתלמדת. זה הכל. וכשהם רוצים להרוג מישהו או לאמן מישהו, זה אף פעם לא חשאי. זה תמיד ברחובות, מול כולם, בסצנות רועשות ושופעות אנדרלמוסיה ונזקים שמזכירות את המרדפים של טום וג'רי.

טיריון מבזבז זמן מסך עם ואריז, תולע אפור ומיסאנדי, עד שבאה דאינריז בפוזה של הבריון הנמרץ, עם הכתפיים המורמות והכל, וזהו.

AlonPe

New member
חסרי הפנים - כנופיית מתנקשים?

גם בכתובים המהות והמטרות שלהם מעורפלים,
(או שהזכרון שלי מעורפל
)
אבל ברור שהן הרבה יותר גדולות ומשמעותיות.
בסידרה זה באמת הרושם שמתקבל עליהם -
כנופיית מתנקשים לכל המרבה במחיר.

יש להם מטרות גדולות גם בסדרה וגם בספרים

אבל מטרות גדולות לא משלמות את החשבונות. אתה יודע כמה עולה רק לתחזק את הבית השחור והלבן? ואני מדבר רק על הוצאות נקיון תאורה ואינסטלציה, עוד לא התחלתי לדבר על ארנונה...

או, כמו שאצבעון ניסח את זה בספר הראשון, כשמישהו במועצה הקטנה הציע לשכור את חסרי הפנים כדי לטפל בבעיית ההריון של דאני, הם עולים הון.

בקיצור, הם עדיין משכירים את הפגיונות שלהם לכל המרבה במחיר, גם אם יש להם מטרה גדולה. זה גם לא בהכרח סותר (שים לב, הם מאמינים באל אחד, סביר להניח שהמטרה הגדולה שלהם היא משהו כזה)

Nirwood

New member
למיטב ידיעתי הם תחת החסות של בנק הברזל

ומדובר בבנק הכי עשיר באסוס וווסטרוז.

פי כמה וכמה מכל משפחה אחרת, למעשה גם יותר עשיר משילוב של כל המשפחות ביחד.

הבנק הזה גרם לפשיטת רגל של ווסטרוז, ועדיין לא ברור איך הם יצליחו להחזיר את החובות.

בקיצור, למסדר חסרי הפנים לא חסר כסף.

לפעמים אני שואל את עצמי

מאיפה אתה מביא את כל הדברים האלה שאתה אומר.

בנק הברזל לא גרם לפשיטת רגל של ווסטרוז. רוברט גרם לגרעון עצום של אוצר הכתר, אבל הנושה הגדול ביותר שלו הוא בית לאניסטר, לפחות פי שלוש מן החוב לבנק הברזל. בית טיירל ומסדר האמונה נושים בכס הברזל סכום דומה לחוב של הכס לבנק הברזל.

המטרה הגדולה שלהם ידועה

בספרים האיש החביב מספר לאריה על ההיסטוריה של חסרי הפנים, על האמונה באל רב הפנים ועל המוות שלבסוף משיג את כולם.
המטרה היא להביא את מתנתו של האל לאנשים מסוימים.

למעלה