חמודה... חבל שהיא לא הגיעה כל כך רחוק...
M Manga136 New member 23/7/07 #153 חמודה... ../images/Emo58.gif../images/Emo9.gif../images/Emo142.gif חבל שהיא לא הגיעה כל כך רחוק...
S sexytomato New member 20/7/07 #37 לא זוכרת מי, נראה לי שזאת נורא מזכירות לי את ברנדי, קימברלי, לא זוכרת איך קראו לה מהעונה שעברה, נו, זאת שהעיפו אותה מהעונה השנייה או משהו כזה, שבאה מהגטו וסבתא שלה קנתה לה את הבגד ים בכסף האחרון שלה, ויש לה בת... זוכרות?
לא זוכרת מי, נראה לי שזאת נורא מזכירות לי את ברנדי, קימברלי, לא זוכרת איך קראו לה מהעונה שעברה, נו, זאת שהעיפו אותה מהעונה השנייה או משהו כזה, שבאה מהגטו וסבתא שלה קנתה לה את הבגד ים בכסף האחרון שלה, ויש לה בת... זוכרות?
M Manga136 New member 23/7/07 #154 היא יפה באופן מיוחד. ../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif אבל עדיין לא הגיע לה לזכות.
היא יפה באופן מיוחד. ../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif אבל עדיין לא הגיע לה לזכות.
R RaindropsOnRoses New member 22/7/07 #137 אבל גם אומה טורמן מכוערת.XD../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif
N NP16 New member 22/7/07 #145 את צודקת, ועוד אומה תורמן גם לא נראית לטעמי, אז... ונדי בכלל בכלל בכלל לא לטעמי. אבל היא נראית בחורה מאד חמודה.
את צודקת, ועוד אומה תורמן גם לא נראית לטעמי, אז... ונדי בכלל בכלל בכלל לא לטעמי. אבל היא נראית בחורה מאד חמודה.