עונה 6-פרק 1

ד א ר י ה

New member
סוף סוף זה הגיע ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

כן, זה הזמן להודות - אני מכורה קשות. יש הרגשה שהפעם ניסו להעלות קצת את הרמה של התכנית והביאו בנות קצת יותר איכותיות - רופאה, כימאית (ננה) ופורונדה (שעד הפרק האחרון אני לא אצליח לבטא נכון את השם שלה) שבויכוח עם דני הצליחה להתחמק מלהפוך לקלישאה של בחורה שחורה שרואים אצל ריקי לייק. מלכה
! בסופו של דבר תהליך בחירת הבנות הושפע משני שיקולים עיקריים: א. פוליטיקלי קורקט: הרי היו חייבים לכלול: (
אסייתית(ג'ינה),
היספנית (לזלי),
בחורה מניו אורלינס (שבעודה מענטזת בבגד ים ומזילה דמעות מעיניה חסרות הריסים התחתונים, משפחתה נמלטת על חייה מהוריקן קתרינה, הלא היא וונדי כמובן),
אפריקאית בעלת סיפור אנושי מזעזע (ננה). אגב, זו לדעתי הסיבה שלא בחרו את דני, למרות שהיא הייתה יכולה להיות מקור בלתי נדלה לדרמות ומריבות שלא היו מביישות את אמנדה ואווה בימים הטובים שבהם אמנדה סימנה שטרות והשאירה אותם כפיתיון לאווה
. ב. סקס, כמובן: יש לנו בת של כומר שעבדה כחשפנית (ג'ואני), יש לנו נערת-שיחות-סקס לשעבר (שוב, פורונדה), יש לנו כפרייה שמגלה לראשונה את העיר הגדולה, מרכיב הכרחי בכל סרט פורנו-רך (קאתי) ויש סתם בחורה שנראית כפי שכבר הגדירו במדוייק "שלום, באתי לתקן לך את הכבלים" (קארי). כל מה שנשאר עכשיו זה להוסיף כמה בחורות יפות באמת ולהתחיל
וקצת דיעות ותחזיות לעתיד:
ברוק - למרות שהתמונה בשרשור הזה מזעזעת, ברוק פשוט מדהימה בעיני. מכיוון שהיא מגדירה את עצמה כ"היפית שלא מסתרקת והולכת יחפה", יכול לקרות אחד משני דברים: או שהיא לא תסתדר עם נעלי העקב והאיפור ותעוף תוך 3 תוכניות - או שהיא תגלה שבעצם עמוק בתוכה היא דיווה לא קטנה ותעפיל לחמישייה האחרונה.
ג'ואני - יפהייפיה ו-fierce כמו שאוהבים אותן בטופ מודך (בתמונה בשרשור הזה היא מזכירה לי את ניקול קידמן), תישאר איתנו עוד הרבה זמן.
ג'ייד - מדהימה, מיוחדת וללא ספק תהיה בין האחרונות.
ג'ינה - חמודה, אבל לא מדהימה במיוחד (לפחות בינתיים, נראה מה יהיה אחרי המייק אובר). אם כבר אסייתיות - אז רק אפריל מעונה 2
דניאל - אני מבינה שהולכים על הקטע של בחורות מיוחדות שהן לא יפהפייפיות קלאסיות - אבל משופמת עם רווח בין השיניים זה קצת מוגזם, לא?
וונדי - חמודה, לא עשתה עליי יותר מדי רושם.
לזלי - Who? נראית סתמית ביותר, כמו ניצבת היספנית באיזה סדרת משטרה דוגמת "המגן"
מולי סו - אם הייתי גבר, הייתי רוצה ממנה ילדים. מ-ד-ה-י-מ-ה ! משהו אומר לי שגורלה יהיה דומה לזה של ניקול מעונה 3 - לשבות את לבנו בסערה ואז להיקטל ע"י השופטים בגין אישיות פרווה... אני מאוד מקווה שאני טועה, כי הייתי רוצה לראות אותה בגמר.
ננה - יפה, חכמה (אם היא כימאית היא חייבת להיות חכמה), עדינה - אבל קצת שוקיסטית. הסיפור העצוב שלה יכול לכבוש לבבות עד לשלב מסויים, אחר כך הביישנות והמופנמות שלה יתחילו להפריע. לדעתי תעוף אי שם באמצע העונה.
פורונדה - כרגע נראית סתמית, יש לי הרגשה שהיא עוד תפתיע ותעפיל לשלבים האחרונים.
קאתי - מי אמר "מישל מעונה 4" ולא קיבל? עוד בחורה מכוערת שלא ברור לכולנו מה היא עושה בתכנית (חוץ מלגרום לאחרות להיראות טוב) אבל ודאי תקבל מחמאות מהשופטים עד שלקראת סוף העונה יהיה להם שכל להעיף אותה. בונוס מיוחד #1 - היא מגיעה לעיר הגדולה לראשונה בחייה, היא ודאי תחשוף צדדים פרועים באופייה ותספק כמה רגעים דרמטיים. בונוס מיוחד #2 - היא טיפשה כמו נעל ויש לה מבטא דרומי. אפשר לעצום את העיניים ולדמיין את הגרסא הנשית של פורסט גאמפ.
קארי - "קארי את ילדה יפה ויש לך פוטנציאל... אבל לפעמים הפאנל מרגיש שאת מסחרית מדי. אנחנו תוהים אם אי פעם תצליחי להרגיש בבית גם בבגדים של ורסאצ'ה, או שמא נגזר עלייך לדגמן משחת שיניים ותחתוניות עם כנפיים למשך שארית חייך". התשובה ברורה - לאחר 3 פאנלים כאלו והרבה דמעות, הבטחות לשינוי ומאמצים מצד קארי - היא תלך לדגמן משחת שיניים ותחתוניות עם כנפיים למשך שארית חייה. הפרק שבו היא תודח ייקרא "הבחורה שמרגישה רעננה כל היום עם aldays". השאלה היחידה היא - איך נחכה עוד שבוע לפרק הבא?

Access M

New member
ממש ממש ממש אהבתי את הביקורת שלך../images/Emo3.gif

אהבתי את הביקורת כל כך
למטה בקשר להמשך העונה...
אם רק היית יודעת שמה שכתבת כל כך נכון זה פשוט מצחיק לראות את זה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo47.gif

וכמו שחברי הטוב אמר
יש לך עתיד בתור מגדת עתידות

ד א ר י ה

New member
../images/Emo9.gif נורא מתאפקת לא לקרוא את הספויילרים

בסוף העונה אני אקרא ואגיב על הכל
אה, ושכחתי את שרה (ידעתי שהייתה לי בלונדינית אחת פחות מדי), מה שרק מראה איזה רושם היא עושה (שום רושם בכלל, האמת)

ד א ר י ה

New member
ואגב ספויילרים - כבר עשו לי סוג של...

לאחרונה פיתחתי תיאוריה בנוגע לטופ מודל: יש מין מחזוריות בסוג הבנות שזוכה - בעונה 1ו-2 זכו שתי לבנות, בעונה 3ו-4 זכו שתי שחורות עם יופי שנוי במחלוקת (טוב, נאימה היא סוג של) ובעונה 5 ניקול פתחה מחדש את סבב הלבנות (אגב, רק לפי זה ניחשתי שהיא תזכה, לדעתי ניק הייתה הרבה יותר מקצועית ממנה). עפ"י התיאוריה הנ"ל, הזוכה בעונה 6 אמורה להיות לבנה (ואם נהיה קטנוניים - אז גם ברונטית, כי עדיין לא זכתה אף בלונדינית). ואתמול מישהי אמרה לי ש...
התיאוריה שלי נכונה! אני מתכוונת לחכות לסוף העונה ולגלות בעצמי

Access M

New member
אמ.. אפשר להגיד לך משהו?

אני ראיתי את העונה הזאת, רק אם את ממש רוצה לדעת אם חברה שלך אמרה לך שאת צודקת תרדי למטה.
חברה שלך טועה. אבל לא נורא

randu

New member
פרק חמוד ביותר. חפירה+../images/Emo58.gif.

טוב, ברוק חייבת להתאפר, אבל הפשטות שלה חמודה כזו, יש בה משהו מיוחד, והיא לא מתיימרת להיות מישהי אחרת. ג'ואני פשוט מלכה. כוסית על.
ג'ייד מזכירה לי את נאימה בפרקים הראשונים שלה, היא מדהימה..יש לה מראה מיוחד, אבל היא קצת חשה. בטח בשישים.
ג'ינה חמודה.
הרגה אותי כשהיא אמרה "אני מתה על בחורים אסייאתים"
. היה איזה קטע בפרק שהיא נראתה פשוט מדהים. דניאל, פור גאד סאייק!!! איך היא ניצחה? היא נראית היכ פחות טוב שם!! לא מתתי עליה. אבל יכול להיות שבהמשך העונה היא תתחבב עליי.
את וואנדי לא ממש אהבתי. קצת סטלנית כזאת..אדישה. המראה שלה לא לטעמי.
לזלי...יש לה הבעות טובות. נראית טוב בסה"כ...מעניין איך תתפקד במהלך העונה. מולי סו, אימאלה, איזו שווה!! היא נראית היכ טוב שם לדעתי, היא וג'ואני. היא מזכירה לי קצת שילוב של קים ואמנדה בתמונה שצולמה. מקווה שתגיע רחוק.
ננה נראית טוב. פנים יפות, עור יפה..אבל יש לה כמו קמטים [לא בדיוק.] מתחת לעיניים. או שזה פשוט עיגולים שחורים במקום עיניים [אביב גפן.
]...חמודה, בקיצור. לקתרין יש משהו קצת קר בפנים, והיא נראית כמו בחורה ממוצעת עם עור פנים ממש טוב, זה הכל.
לא מתתי עלייה, והסנטר שלה מחודד מדיי לטעמי.
פורונדה חמודה כזו, אמנם התמונה שלה הייתה גרועה לטעמי, אבל אני מאמין שייצא ממנה משהו. קארי, אוקיי. נערת פלייבוי! כ"כ בריטה מהעונה הרביעית
סקסית בטירוף, נראית ממש טוב... אני מקווה שהיא תוכל לדאוג שהצילומים שלה לא ייראו זולים...אהבתי בסה"כ.
שרה...פנים סתמיות, שפתיים ענקיות, מבט חלול, ועם כל זה..היא חמודה. לא הכי אהבתי אותה, אבל היא לא נראית רע. פייבוריטיות? ג'ואני, ג'ייד, מולי סו. מחכה מאווווד לפרק הבא.

NP16

New member
אני רוצה לקרוא את החפירה ופוחד מהספוילר אבל..

randu

New member
שאלה../images/Emo58.gif.

באיזו עונה יש אחיות? [בעונה השביעית שהן הצטלמו כמו פיות או משהו?
]

למעלה