עונה 6 פרק 3

CallMeCavanaugh

New member
על מה אתה מדבר?

בסדרה מראים שוב ושוב לוויות של אנשי משמר שמסתיימות ב And now his watch is ended.

אם ככה, אתה זוכר יותר טוב ממני.

ומן הסתם, יותר מרוב צופי הסדרה.

אבל לא נראה לך תלוש איך הוא פשוט מתחפף? בלי שיחה רצינית, בלי הסבר.
סתם בקטע של "עזובותי, נמאס לי!"

CallMeCavanaugh

New member
פחות מפריע מהרבה דברים אחרים בסדרה

הרבה יותר מפריע לי ששתי ממזרות דוקרות נסיך מול כל השומרים שלו ואף אחד לא זז כי הן אומרות שזו נקמה על רצח אחותו שהתרחש כשכל הנוכחים בסצנה היו ילדים קטנים או עדיין לא נולדו, ואז אותן שתי ממזרות רצחניות ונטולות צבא הופכות לשליטות במקום הנסיך שרצחו, סתם בתור דוגמה.

מסכים לחלוטין.

אבל זה בכלל חלק מהמיתוס הלא הגיוני של "לוחמות עילית" שמטפחים לנו בסרטים וסדרות.
זה בערך אותו דבר כמו ששאי (של הסדרה) מצליחה לאיים ולהפחיד עם הסכין הקטנטנה שלה אנשים בעלי כוח והשפעה, ולהרשות לעצמה את היומרנות שדווקא היא תגן על סאנסה.

דווקא מרטין מצייר את העניין בצורה מאוד הגיונית כשהוא מתאר לנו את הבעיות שמוצאות נשים שרוצות להיות לוחמות.

CallMeCavanaugh

New member
אפשר לעשות את הנחשיות לוחמות על

גם בלי להשתין בקשת על הדבר שעומד בבסיס הסדרה כולה - חוקי הירושה.
&nbsp
נראה שהיוצרים פשוט לא מבינים את הספרים, וזה לא ברור כי כל הזמן מספרים איך מרטין בחן אותם ואיך הוא לא מיהר לקבל הצעות להפיכת הספרים לסדרה. אז מה, חיכית לאנשים הנכונים ובסוף בחרת ב Dumb and Dumber?

זה אותו עקרון.

כשכמה נשים קטנות ורזות וחצי עירומות, מחסלות בקלות אבירים חסונים ומשוריינים, זה הגיוני בדיוק כמו לתת להן לשלוט על דורן.
הגיוני בדיוק כמו שאגודת המתנקשים החשאית ביותר תאמן מתלמדת באמצע הרחוב.
הגיוני בדיוק כמו נשק יום הדין של סרסיי שהשימוש שמצאו לו זה להסתובב ברחובות ולהכות למוות אנשים שלגלגו עליה.
הגיוני כמו זונה אנונימית שמאיימת על בנו של הלורד החזק והמפחיד ביותר בווסטרוז על הפעם הראשונה שהיא רואה אותו.
הגיוני כמו מלך שצועק על דוד שלא ראה בחיים, כי הפר פקודות שלא נתן לו בחיים.
וכו' וכו' וכו'.

noam 83

New member
סאם גילי וסאם הקטן

???
מה הקטע איתם?
למה משקיעים בהם כל כך הרבה זמן מסך?

colio 1

New member
טוב ..

אני האמת לא קראתי את הספר החמישי אז אני מניח הסיפור של טוואר אוף ג'וי מופיע שם?
כי לא לא היה מושג עד לאחורונה מה היה שם .אז כן אני מסכים שחייב בילד אפ לקראת הדברים הבאים . ואני מסכים גם שהפרק היה די בסדר .לא עפתי אבל נו מילא .הסצנה של טוואר אוף ג'וי היה טובה למרות שהיה אפשר לעשות אותה הרבה יותר טוב .
- לא הבנתי איך בדיוק ראש זאב זה הוכחה לריקון . בגלל שזה זאב הבלהות שלו? ומאיפה רמזי אמור לדעת את זה?
-אני דווקא לא חשבתי שגון יעזוב את החומה . לא חשבתי בכלל האמת .
אני לא ממש חד היום .
קטעי WTF :
- קטע הפליצה של המלומד פייסל ..אמור להצחיק או מה?
- קצת משכו לי את הזמן עם טריון ותולעת אפורה והבחורה עם החולצת בטן שאני לא זוכר את שמה ( מילסדני או משהו כזה ).
יש קטעים שקצת הרבה מושכים יותר מדי בסדרה. אם מנקים אותם יחד עם השיר פתיחה מגיעים לבערך 45 דק . חבל

colio 1

New member
מה שכן

הבחירה של השחקנים בסצנה של נד היתה מעולה בעניי.
פחות הלוקשיין.

סיפור מגדל החדווה מופיע בספר הראשון

די בתחילת הספר של משחקי הכס מופיעים שני אזכורים על מגדל החדווה, ועוד איזכור כשנד הוזה לאחר הפציעה שלו ברחוב המשי במעלה מלך.

אילן די

New member
אנחנו בשבוע שלישי

ואם יורשה לי לומר, יש כאן מגמה, חזקה הרבה יותר מבעונות קודמות, של שיפוטיות ואולי אפילו קצת בכיינות. הבנו שהכותבים גרועים, השמלה של סרסיי היא לא אדומה בדיוק כמו בספרים, וארתור דיין משתמש בשתי חרבות, אלוהים ישמור!
הרבה יותר נהניתי לקרוא את הניתוחים האינטליגנטיים של העונות הקודמות מאשר את המחמאות לכותבים (של אחת מסדרות הטלוויזיה הטובות בהסטוריה מיינד יו) ואת זעקות השבר שהתגברו בעונה הזו ומאיימות להאפיל על תוכן איכותי.

CallMeCavanaugh

New member
כבר מזמן לא אחת הסדרות הטובות בטלוויזיה

בעונה הראשונה דיברו עליה בתור הסדרה הטובה ביותר. קראו לה "הסמויה בעולם פנטזיה". היא לא מימשה את ההבטחה הזאת. בעונות האחרונות היא מחורבנת כסדרת טלויזיה, בלי קשר למקור עליו היא מתבססת. על זה השיפוטיות, לא על זה שהיא לא נאמנה לספרים.
&nbsp
כמובן שהיא גם לא נאמנה לספרים אבל זו הנורמה בעיבודי ספרים לקולנוע/טלויזיה. אין מה להתלונן על זה בצורה יוצאת דופן כאן.

אילן די

New member
אם בעיניך היא מחורבנת כמה עונות שלמות

אז אתה צריך להפסיק לצפות בה במקום לבזבז את זמנך בתלונות.

CallMeCavanaugh

New member
הלוואי ויכולתי

הבעיה היא שאת הספויילרים לספרים אקבל בכל מקרה, או מהסדרה או מאנשים שמתבכיינים בפייסבוק. אני מעדיף לקבל את הספויילרים מסדרה גרועה עם ערכי הפקה גבוהים מאשר מאנשים שבוכים על סדרה גרועה.

KallaGLP

New member
זה מה שעשיתי כבר אחרי העונה השלישית.

מחכה בקוצר רוח לספרים.

בעונה הראשונה מרטין שיווק את ADWD לקראת צאתו מיד בסופה

אני לא שולל את האפשרות שזה עוד יקרה למרות שהוא קצת באיחור, אם לא אז כנראה שהוא ייצא לקראת העונה הבאה.

נראה לי שסידרת לא נכון את האבירים

לא הייטאוור נחשב לאחד הלוחמים הגדולים בתולדות משמר המלך, אלא ארתור דיין.
ארתור דיין היה האביר הגדול של תקופתו. כאלה שרצו לומר כמה ראיגר היה לוחם טוב, סיפרו שיכל להשתוות לארתור דיין. באריסטאן סלמי חולק עליהם וחושב שראיגר לא השתווה לארתור דיין.

עם כל הכבוד לשור הלבן, אין שום איזכור או ציון בכך שהיה טוב יותר כלוחם, במשמר המלך של אאריז.

למעלה