עונה 6 פרק 4

זה רק אני או ש

הפרקים נהיים ממש צפויים עכשיו מבחינת עלילה?
יש פה מישהו שלא חשב שדאינריז תשלוט בדות'ראקים בסופו של דבר? שג'ון סנואו לא ייגרר למלחמה בצפון?
אני מרגיש שהסדרה עכשיו הרבה יותר צפוייה כשג'ורג' מרטין פחות מעורב. יש לו בכלל איזשהוא קשר לפרקים בעונה 6 ?

itaipee

New member
אם זה כזה צפוי - מה יקרה הלאה ?

3 דמויות משמעותיות הבאות שימותו ?
מי ישלוט בווינטרפל בסוף העונה?
מה גורל המלך טומן והמלכה מרג'ורי ?
האם יהיה רוכב שני\שלישי על הדרקונים , ומי ?
האם החומה תיפול?
האם יקרה משהו משמעותי בדורן?
דאנריז תתקרב לוסטרוז ?

Uri04

New member
בוא ננסה להפוך את זה למשחק הימורי הפורום...

ונראה מי היה הכי קרוב לתוצאה האמיתית:

3 דמויות משמעותיות הבאות שימותו ?

אם הכוונה - מי ימות עד סוף העונה, אז הייתי אומר שריקון, רמזי וקוואן לניסטר

מי ישלוט בווינטרפל בסוף העונה?

סאנסה

מה גורל המלך טומן והמלכה מרג'ורי ?

הם לא יהיו ביחד. טומן ימות במהלך המלחמה עם הדרורים. מארג'רי לעולם לא תהיה מלכה.

האם יהיה רוכב שני\שלישי על הדרקונים , ומי ?

אם הם ילכו על זה, אז דאני, ג'ון וטיריון.

האם החומה תיפול?

כן. בסוף העונה.

האם יקרה משהו משמעותי בדורן?

לא העונה. אולי בהמשך אלריה תצטרף לדאנריז.

דאנריז תתקרב לוסטרוז ?

לא העונה.

הימור שלי

3 דמויות משמעותיות הבאות שימותו ? רק 3? טומן,מרג'ורי,ריקון,רמזי
מי ישלוט בווינטרפל בסוף העונה? סאנסה
מה גורל המלך טומן והמלכה מרג'ורי ? ימותו בסוף העונה
האם יהיה רוכב שני\שלישי על הדרקונים , ומי ? לא יהיה, לפחות לא העונה.
האם החומה תיפול? יאפ
האם יקרה משהו משמעותי בדורן? לא, נראה לי הזניחו את העלילה הזאת לגמריי
דאנריז תתקרב לוסטרוז ? כן אבל לא העונה

CallMeCavanaugh

New member
הימורים

3 דמויות משמעותיות הבאות שימותו ? ריקון, ראמזי, טומן
מי ישלוט בווינטרפל בסוף העונה? סאנסה
מה גורל המלך טומן והמלכה מרג'ורי ? טומן ימות. מארג'רי היא תעלומה פשוט כי נראה שהכותבים משתמשים בחוקי הירושה הווסטרוסיים בשביל לנגב את התחת, אז ממש אי אפשר לנחש מה הם יעשו כשטומן ימות ולא יהיה יורש חוקי ברור לכס הברזל.
האם יהיה רוכב שני\שלישי על הדרקונים , ומי ? זה יהיה בעונה הבאה, אבל טיריון וג'ון.
האם החומה תיפול? כן.
האם יקרה משהו משמעותי בדורן? כן, אנחנו עוד נראה את נחשיות החול העונה, הן עדיין רוצות להרוג את כל הלאניסטרים.
דאנריז תתקרב לוסטרוז ? כן, בסוף העונה. בפרק הבא תיבחר מלכה חדשה לאיי הברזל. באותו פרק או בפרק הבא שבו נראה את איי הברזל יורון יעזוב ויפליג לכיוון דאני ובסוף העונה הוא ייקח את הצבא שלה לכיוון ווסטרוס.

Nirwood

New member
יורון מוניות בע"מ?

אתה שוכח שיורון רוצה להינשא לדאינריז, לא רואה מצב שהוא משאיל לה ככה בפנאן את כל הצי שלו בשביל להעביר את הצבא הענק שלה לווסטרוז, הוא ירצה משהו מעבר לזה, בנוסף, אם יתברר שהקרן שלו אמיתית והוא יצליח להשתלט על דרקון אז זה יכול ליצור טוויסט גדול בכל העלילה.

CallMeCavanaugh

New member
אתה מתבלבל בין הספרים והסדרה

יש דרך פשוטה להבדיל. אם זה כתוב היטב זה מהספרים. אם זה כתוב בחובבנות, מלא בסתירות ובחוסר קונטיניואיטי, זה מהסדרה.
יורון שירותי מוניות? נשמע סביר מאוד בסדרה.

CallMeCavanaugh

New member
מה לא נכון?

שבספרים זה בכלל לא יורון שמפליג למירין אלא ויקטריון שבכלל לא קיים בסדרה. בנוסף, אני בספק אם נראה בסדרה את הקרן ששולטת בדרקונים (שמי שתוקע בה אמור למות, אם אני זוכר נכון).

בנוסף

אם כל הדותראקים כרעו ברך בפניה על כלום, בגלל שאיכשהו היא הצליחה להבעיר מקדש עשוי אבן וחומר, גם יורון יכרע ברך אחרי שהיא תשרוף לו איזה מפרש או שתבעיר לו את הגרביים או משהו כזה.

Uri04

New member

כן, אני יודע... אין הפתעות מיוחדות. ולא, רצח של דמויות משנה זה לא משהו שאני מחשיב כ"הפתעה" כי גם זה כבר נהיה צפוי בצורה מגוחכת ומחליאה (RIP Osha
).

הסיום עם דנאריז נהיה כבר ממש בלתי נסבל מבחינתי. אחרי כל מה שעברנו איתה - שוב, אין שום התפתחות, שום השלכות, שום דבר חדש. שום כלום. היא עוד פעם מוצגת כמשיח בן-יוסף, הבלתי-נשרפת שכולם משתחווים לפניה רק כי הלהבות לא מצליחות לפגוע בה (וגם לא בשיער שלה, כי אוי ואבוי שחקנית קירחת זה לא סקסי! )

ואיך לעזאזל היא הצליחה לשרוף שם את כל הגברים האלימים האלה שיודעים מיהי ומה היכולות שלה ועדיין נתנו לה להסתובב שם ולדחוף את המשואות שלהם על הרצפה ולשרוף להם את המקדש המקודש מבלי לנסות ולהרוג אותה ברגע שהיא רק התחילה עם השטויות שלה? זו כתיבה כל כך לא אמינה. כבר היה יותר אמין אם הדרקון היה מגיע ושורף את כולם.

amir6661

New member
plot armor

ודאינריז יחסית דמות שלא השתמשה בו יותר מדי. יש לה צבא, דרקונים, חסינות לאש.. אז פעם אחת הכותבים נתנו לה סצינה שלא הצטלמה כל כך טוב, זה נסלח. היא כבר עברה דברים יותר קשים. אני לא יודע מה היא עושה בספרים בנקודה הזאת אבל אין ממש איך לקדם את העלילה שלה כרגע.
&nbsp
כמות הפעמים שטיריון ניצל ממוות בטוח לעומת זאת
(וזו דמות שאני אוהב, אבל יש גבול לכל תעלול תסריטאי)

CallMeCavanaugh

New member
לא ברור מאיפה הם הביאו את החסינות לאש שלה

בספרים היא לא חסינה לאש.

Nirwood

New member
אז איך דרוגון שורף אותה בזירה של מירין ולא קורה לה כלום?

CallMeCavanaugh

New member
אכן, לא קורה לה כלום

חוץ מכוויות, זאת אומרת.

מתוך הפרק האחרון שלה בריקוד עם דרקונים:
It took Dany half the morning to climb down. By the time she reached the bottom she was winded. Her muscles ached, and she felt as if she had the beginnings of a fever. The rocks had scraped her hands raw. They are better than they were, though, she decided as she picked at a broken blister. Her skin was pink and tender, and a pale milky fluid was leaking from her cracked palms, but her burns were healing.

CallMeCavanaugh

New member
ועדיין - לא חסינות מלאה.

חוץ מזה שדרוגון לא נשף עליה ישירות. היא נפלה כי נתקלה באחת הגופות שם. אולי אם הייתה עומדת הייתה נהרגת.

Nirwood

New member
מה בעניין הל"ג בעומר עם דרוגו?

היא שכבה שם כל הלילה, ובבוקר היא יצאה מהפחמים ואפילו לא נשאר לה שיער בגוף...

CallMeCavanaugh

New member
זה היה קסם חד פעמי

בשביל לטעון שיש לה חסינות מוחלטת לאש אתה צריך להראות שבכל מקרה שבו היא נחשפה לאש לא קרה לה כלום.
בשביל לטעון שאין לה חסינות מוחלטת לאש אני צריך להראות מקרה אחד שבו היא נחשפה לאש ונכוותה. הראיתי כזה.

למעלה